Şimdi Ara

YÜCE ÖNDER MUSTAFA KEMAL E YAPILAN BÜYÜK SAYGISIZLIK VE TERBİYESİZLİK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustafa filminin sponsorluğundan vazgeçen Turkcell, İvedik tiplemesine yıllık 2.5 milyon YTL ödüyor.VE bu şirket yüce önder musrafa kemal belgeseline 300 avro yu çok görüyor. MUSTAFA KEMAL olmasaydı acaba bu şirket VE sahipleri şuan olurmuydu onlara sormak lazım. resmen vefasızlık daha ne diyim. küfür yazmak isterim ama editör izin vermez. ve sizlere ; böyle bir şirket ile olan bağlarınızı koparmanızı istiyorum. ve siz eğer ben, cumhuriyetin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN ve bu MİLLETİN yarınlarıyız diyorsanız....

• sen geride kalmışsın hacı, bu sabahın konusuydu...
  • Hocam kaç kez tartışıldı hatırlamıyorum bile :\

evet trcll yanlış yapmıştır bence

bu kadarlarıyla ülkede ne kadar çok atatürk ilkelerine karşı olan insanın olduguda anlaşılıyor müşteri kaybederiz endişesine girmelerinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyrazmk

Mustafa filminin sponsorluğundan vazgeçen Turkcell, İvedik tiplemesine yıllık 2.5 milyon YTL ödüyor.VE bu şirket yüce önder musrafa kemal belgeseline 300 avro yu çok görüyor. MUSTAFA KEMAL olmasaydı acaba bu şirket VE sahipleri şuan olurmuydu onlara sormak lazım. resmen vefasızlık daha ne diyim. küfür yazmak isterim ama editör izin vermez. ve sizlere ; böyle bir şirket ile olan bağlarınızı koparmanızı istiyorum. ve siz eğer ben, cumhuriyetin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN ve bu MİLLETİN yarınlarıyız diyorsanız....

Turkcell cevabını verdi siz hala konuşun..
  • Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum :-)

Yapım: Doğan medya
    Senaryo: Çölaşan & Yalçın Doğan
    Yıl: 2008
    Tür: Yalan haber

(Çölaşan Hürriyetten ayrıldı. Ama bu haber klasik Çölaşan tarzı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal959 -- 30 Ekim 2008; 22:39:06 >
  •  YÜCE ÖNDER MUSTAFA KEMAL E YAPILAN BÜYÜK SAYGISIZLIK VE TERBİYESİZLİK!!
  • yalan haber falan değil.

turkcel kıvırdı kaçtı gitti.göya Atatürk ün çok özel hayatına girmelerinden hoşnut olmamışlar.Buna rahatsız olmuyorlarda madem her 2 dakkanın birinde osuran s.çan bir adamın filmine sponsor olmaktan neden rahatsızlık duymuyorlar.
    turkcell hiçbirşekilde kendisini temize çıkaramaz çünkü geçerli hiçbir mazareti yok.
    turkcelli koruyan tavırlar içerisinde bulunanların hepside o turkcellin bizim geniş bir müşteri yelpazemiz var toplumun diğer kesimlerinide karşımıza alamayız dediği kesimdir.
    Biz bukadar hassaslanıyoruzda bu conconlar neden alay edip üstünü kapatıp geçiştirmeye çalışıyor bu konuyu.sebep belli işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerzo

yalan haber falan değil.

turkcel kıvırdı kaçtı gitti.göya Atatürk ün çok özel hayatına girmelerinden hoşnut olmamışlar.Buna rahatsız olmuyorlarda madem her 2 dakkanın birinde osuran s.çan bir adamın filmine sponsor olmaktan neden rahatsızlık duymuyorlar.
    turkcell hiçbirşekilde kendisini temize çıkaramaz çünkü geçerli hiçbir mazareti yok.
    turkcelli koruyan tavırlar içerisinde bulunanların hepside o turkcellin bizim geniş bir müşteri yelpazemiz var toplumun diğer kesimlerinide karşımıza alamayız dediği kesimdir.
    Biz bukadar hassaslanıyoruzda bu conconlar neden alay edip üstünü kapatıp geçiştirmeye çalışıyor bu konuyu.sebep belli işte.

Evet bu konuda haklısınız. Recep İvedik gibi düzeysiz bir filme sponsor olup Mustafa filmine olmamaları ilginç.

Bu haberi veren Doğan medyaya bağlı gazeteler ve TV ler olunca benim ilk aklıma gelen ticari kaygılarla bu haberlerin yapılmış olmasıydı. Çukurova grubu ile Doğan Grubunun birkaç yerde menfaatleri çatışıyor. Birde dikkatimi çeken diğer bir husus Can Dündar bu konuda olumsuz birşey söylemezken Doğan Medyanın bu hassasiyeti üstlenmesi oldu.

Az önce Turkcell in sitesindeki açıklamaya baktım. Bir yerde yemişlerki:

'Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk’ün liderliğini, dehasını ve kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk’ün özel hayatına odaklanan bir film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik.
    Gelecekte de, Ulu Önder Atatürk’ü dünyaya tanıtacak ve tarihin en önemli liderlerinden biri olduğunu vurgulayacak projeleri desteklemekten gurur duyacağız.'

Bu yazılanlar aklıma diğer bir olasılığı getirdi. Turkcell başta sponsor olalım derken belkide aksiyon ve savaş sahneleri dolu bir film bekliyordu. Sonradan film çekimleri yapıldıkça aradıklarını bulamadılar, belkide bir araştırma yaptırdılar, belkide araştırma sonucu filmin Recep İvedik kadar tutulmayacağını ve reytinginin az olacağını öğrendiler. Bunların hewpsi birer olasılık tabi.

Şunu bilirim. Bu profesyonel şirketler bir yere 1 lira yatırım yaparlarsa en az 10 lira geri kazanmayı hedeflerler. Sponsorluk tamamen menfaat gereğidir. Belki bu filme 1 yatırıp 10 geri alamayacaklarını anladılar diyorum. Ticari kaygılar güden şirketlerden başka birşey beklemeyin.

• Belki de bu aşağıdaki nedenlerden dolayı sponsor olmamışlardır..
    Fatih Altaylı : Reklam için şantaj
    http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=8972
    DTP kendisini 'Mustafa' ile savundu
    http://www.haberturk.com/haber.asp?id=105782&cat=160&dt=2008/10/31

Altaylı fena ters köşe oldu
    Birand da Dündar'a sponsorla ilgili ortada dönen haberleri sormuş ve "Turkcell'in gerçekten müşterilerini kaybetme korkusuyla sponsorluktan çekildiği doğru mu?" demişti.

Can Dündar'ın yanıtı ise şöyle oldu:

"Hayır, tabii ki değil... Hatta tam tersi. Onlar daha Atatürk'ü lider özellikleriyle gösteren bir film bekliyorlardı. Filmde insani zaaflarına yer verilmesi onları tereddüte düşürdü. "Atatürk'ü acaba kötü mü gösterecek?" endişesi yaşadılar ve sponsorluktan vazgeçtiler. Yani söylenenlerin tam tersi"

Mustafa için 10 önemli neden!

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=163475

Bu arada film nasıldı? Beğendiniz mi? Bu kadar eleştirdiğinize göre filmi seyrettiniz demek ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.