Şimdi Ara

Yufkacı Dükkanı Açmayı düşünüyoruz fikirlerinizi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babam eskiden 7 seneye yakın yufkacılarda kalfa olarak çalıştı. ama yufkacılığı bırakıp para kapıcılıkta diyip kapıcılığa geçti. 6-7 sene sonra zaten bıkmıştı işten çıkardılar sonra işte zaten sen de bıkmışın verelim tazmiyi git dediler. şimdi ise yufkacı dükkanı açma gibi bir düşüncemiz var. artık iyice kafamızda kararlaştırdık. dükkanı bulduk, ruhsat çıkıyor mu diye araştırıyorlar onu bekliyoruz(kira 1300). sizce yufka dükkanı açmak mantıklı bizim oturduğumuz yerde hiç yufkacı yok. mantı, sigara böreği, vs. her türlü hamur işi satacağız işte. evlere servis yapmayı da düşünüyoruz. yufkac akrrabamız da var. o da onay verdi. sizin de değerli görüşlerinizi alıyım.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Yufkacı Dükkanı Açma Rehberi

    Günümüzün rekabetçi pazarında, başarılı bir {yufkacı} dükkanı açmak, dikkatli planlama ve stratejik uygulama gerektirir. İşte göz önünde bulundurman gereken önemli hususlar:

    Yer Seçimi: Yufkacı dükkanının konumu, başarısı için çok önemlidir. Yüksek görünürlük, kolay erişim ve park yeri bulunan yoğun bir yaya trafiği bölgesi seçmelisin.

    Menü Planlaması: Kapsamlı bir yufka menüsü oluşturarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşıla. Geleneksel yufka çeşitlerine ek olarak, yenilikçi ve modern seçenekler sunarak öne çıkabilirsin.

    Malzemelerin Kalitesi: Yufkalarının kalitesi, dükkanının itibarı için çok önemlidir. Yüksek kaliteli un, taze içerikler ve otantik baharatlar kullanarak müşterilerine lezzetli ve doyurucu yufkalar sun.

    Makine ve Ekipman: Yufka yapımında kullanılan makine ve ekipmanların verimli ve güvenli olması gerekir. Manuel veya otomatik yufka makinelerini, hamur karıştırıcılarını ve pişirme ekipmanlarını araştırıp, ihtiyaçlarına en uygun olanları seç.

    Hizmet Kalitesi: Müşteri memnuniyeti, herhangi bir işletmenin başarısının anahtarıdır. Personelin güler yüzlü, yardımsever ve bilgili olmasını sağlayarak, müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşat.

    Pazarlama ve Promosyon: Yerel reklamcılık, sosyal medya kullanımı ve müşteri sadakat programları aracılığıyla dükkanını tanıt. Özel etkinlikler ve promosyonlar düzenleyerek müşteri tabanını genişletebilir ve sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsin.

    Rekabet Analizi: Başarılı bir {yufkacı} dükkanı açmak için rekabetin farkında olmalısın. Bölgedeki diğer yufkacılardan farklılaşmanı sağlayacak benzersiz özellikler belirle.

    Mali Planlama: Bir {yufkacı} dükkanı açmak önemli bir yatırım olabilir. Kiralar, malzeme maliyetleri, ekipman yatırımları ve personel giderleri gibi tüm maliyetleri dikkatlice hesapla.

    Yasal Hususlar: Yufkacı dükkanı açmadan önce, ilgili tüm yasal gereklilikleri araştırıp yerine getirdiğinden emin ol. Bunlar arasında işletme lisansları, sağlık izinleri ve vergi kayıtları yer alır.

    Başarılı bir {yufkacı} dükkanı açmak için gerekli hazırlıklar yaparak, lezzetli ve otantik yufkalar sunan, müşteri memnuniyetine odaklanan ve rekabette öne çıkan bir işletme oluşturabilirsin.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fikrimi söyleyim böyle yufka ile falan uğraşma Simit Sarayı gibi yani onların sattıkları şeyler varya hani işte zaten yufkacısın aç böyle bir dükkan
    çörek börek sat daha iyi benim fikrim bu kardeşim Bide şunu söyleyim Tabela nın hakkını ver çünkü müşteriyi tabela cezb eder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Gladius1 -- 25 Ocak 2015; 21:59:45 >
  • Evlere servis varsa güzel olur.Hayırlı olsun.
  • Yufkacı candır, hele de işinizin ehliyseniz çabuk tutulursunuz. Muhit zengin değilse eve servis yemek işine çok bel bağlamayın üzülebilirsiniz. Ekstra satabileceğiniz en iyi şey bazlama, el yapımı uygun fiyata çok satar. Aynı zamanda çiftlik yumurtası bulursanız oda iyi gider ama dediğim gibi yemek işi sıkıntılıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lümpen

    Evlere servis varsa güzel olur.Hayırlı olsun.
    Etrafta başka yufkacı var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

    Yufkacı candır, hele de işinizin ehliyseniz çabuk tutulursunuz. Muhit zengin değilse eve servis yemek işine çok bel bağlamayın üzülebilirsiniz. Ekstra satabileceğiniz en iyi şey bazlama, el yapımı uygun fiyata çok satar. Aynı zamanda çiftlik yumurtası bulursanız oda iyi gider ama dediğim gibi yemek işi sıkıntılıdır.



    hepiniz sağolun yorumlar için. aslında bizim asıl hedefimiz servisle alacaklar. bizim orada çok fazla site var. 2000 'i rahat geçiyordur konut sayısı. Oralara bir alıştırabilirsek yufkayı gerisi gelir. kastamonu etli ekmek de satmayı düşünüyoruz. Bu arada yakın çevrede yufkacı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 25 Ocak 2015; 22:17:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leqend1

    Fikrimi söyleyim böyle yufka ile falan uğraşma Simit Sarayı gibi yani onların sattıkları şeyler varya hani işte zaten yufkacısın aç böyle bir dükkan
    çörek börek sat daha iyi benim fikrim bu kardeşim Bide şunu söyleyim Tabela nın hakkını ver çünkü müşteriyi tabela cezb eder

    farkındayım. başından beri tabela ile ben ilgilencem diyorum ısrarla
  • Bizim mahallede yufka yumurtayla basladi adam suan mini bakkal yapmis kola manti felan hersey var sizde hemen buyumeyin yufka yumurta kahvaltilik ile baslayin.
  • Yufka imalatı her zaman iş yapar. Kadınlar börek yapmak için özellikle taze yufka tercih ediyor, markette satılsn smbalajlı yufkalar pek taze olmuyor.
    Yanında tel kadayıf ve köy yumurtası satarsanız, bayağı iş yaparsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pxcnsRy

    Bizim mahallede yufka yumurtayla basladi adam suan mini bakkal yapmis kola manti felan hersey var sizde hemen buyumeyin yufka yumurta kahvaltilik ile baslayin.
    Börek yapmak için gerekli tüm malzemeleri kaliteli,ucuz ve temiz şekilde satarsanız alıcısı olur hocam.Yanına zamanına göre de güllaç falan eklerseniz kazandırır.Şimdiden hayırlı olsun.
  • kardeş açtınmı
  • Açtık. Çünkü fazla seçeneğimiz de yoktu. Şuan işler rayına oturdu çok şükür. Yazın işler biraz düşüyor ama ramazan ayında yükselince dengeler inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 9 Mayıs 2017; 17:20:45 >
  • Börekçilik yapmak harika valla geçen bi sıradan börekçi ile muhabbet ettim ayda 6-7 bin tl bırakıyor diyor masraflar hariç
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    hocam ciro nasil beklediğiniz gibi mi
  • Güçlü asker kullanıcısına yanıt
    Biraz zaman aldı ama beklediğimizin üstüne çıkabildi çok şükür. Karın büyük çoğunluğu yufkadan geliyor diğerleri %20-30 dur en fazla. Günde 50kg ortalama yufka satarsak iyi para kazandırmış oluyor. Ama dükkana 2 kişi bile yetmiyor o zaman 3.kişiye ihtiyaç oluyor. Yani o eski rahat günlerimiz yok esnaf olmak zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan97

    Biraz zaman aldı ama beklediğimizin üstüne çıkabildi çok şükür. Karın büyük çoğunluğu yufkadan geliyor diğerleri %20-30 dur en fazla. Günde 50kg ortalama yufka satarsak iyi para kazandırmış oluyor. Ama dükkana 2 kişi bile yetmiyor o zaman 3.kişiye ihtiyaç oluyor. Yani o eski rahat günlerimiz yok esnaf olmak zor.

    Oh Allah daha çok versin hangi şehire açmıştınız?
  • Yere düşen yufkaları ne yapacaksınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian


    quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan97

    Biraz zaman aldı ama beklediğimizin üstüne çıkabildi çok şükür. Karın büyük çoğunluğu yufkadan geliyor diğerleri %20-30 dur en fazla. Günde 50kg ortalama yufka satarsak iyi para kazandırmış oluyor. Ama dükkana 2 kişi bile yetmiyor o zaman 3.kişiye ihtiyaç oluyor. Yani o eski rahat günlerimiz yok esnaf olmak zor.

    Oh Allah daha çok versin hangi şehire açmıştınız?

    Teşekkürler. İstanbula açtık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 9 Mayıs 2017; 21:36:4 >




  • kadın usta çalıştırmayın. kadınlar yufka açmayı beceremez. kalın açarlar. erkek usta çalıştırın. büyüyeceğim diye uğraşmayın. sonra sıkıntısı çok oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan97


    quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian


    quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan97

    Biraz zaman aldı ama beklediğimizin üstüne çıkabildi çok şükür. Karın büyük çoğunluğu yufkadan geliyor diğerleri %20-30 dur en fazla. Günde 50kg ortalama yufka satarsak iyi para kazandırmış oluyor. Ama dükkana 2 kişi bile yetmiyor o zaman 3.kişiye ihtiyaç oluyor. Yani o eski rahat günlerimiz yok esnaf olmak zor.

    Oh Allah daha çok versin hangi şehire açmıştınız?

    Teşekkürler. İstanbula açtık.

    ben arjantin deyim ama anam istanbul da nerede soyle anam oradan alsin en azindan forumdan biri kazansin




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.