Herkeze hayırlı olsun Turnuva başlangıcı serisi bitti. Artık turnuva serisine geçiyoruz !
Yugi : Ne güzel bir gün ! Joey : Evet. Bencede. Tea : Haklısın Yugi. Tristan : Gerçekten çok güzel. Yugi : Ve bugün Turnuva günü ! Joey : Hemen kayıt olalım ! Yugi : Bencede ! (İkisi gider ve kayıt olur.) Yugi : Kalacak bir yer bulsak iyi olur. Joey : Bakın bir otel var ! Yugi : Hadi gidelim. (Geceyi Orada Geçirirler.) Joey : Uyanın Millet ! Yugi : Günaydın arkadaşlar ! Tea : Günaydın.. Tristan : Günaydın. Joey : Günaydın. (Düello Yapmaya Hazırdırlar.)
Yugi : Hadi ! Geç kalıyoruz. Joey : Evet. Gidelim Tea : İyi şanslar. Tristan : İyi şanslar. (Düello Yerine Varırlar)
Yugi : Yu-Gi-Oh ! (Yami'ye dönüşür)
Turnuva Görevlisi : Düellolar Başlıyor Turnuva Görevlisi : Yami Yugi vs Kaiba Turnuva Görevlisi : Joey Wheller siz yarına kaldınız.
Yami : Düello Zamanı ! Kaiba : Düello Zamanı !
Yami : Ben başlıyorum. Kaiba : Tamam. Yami : 2 kapalı kart. Kaiba : 1 kapalı kart. Yami : Kuriboh seni çağırıyorum. Kaiba : Pas. Yami : Kapalı kartımı aktive ediyorum ! Çoğaltma Kartı ! (Böylece bir sürü kuriboh olur.) Kaiba : Ne ! Olamaz ! Yami : Hahaha ! Kaiba : Sen şimdi görürsün ! Mavi gözlü beyaz ejderha seni çağırıyorum ! Yami : Hayır ! Kaiba : Hahahahaha ! Yami : 3 Kart çekiyorum !