Şimdi Ara

yugioh u devam ettirelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yugioh u devam ettiricem bir kac blm cizgi yapım programından yapıcam ama sizinde yardımınıza ihtiyacm var bana kendi yaptınız kartları ve gercek adlarınızı verin hepinizi canlandırcam ha bide resminizi onlarıda cizgi haline getircem

• bence senin bir beyne ihtiyacın var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

bence senin bir beyne ihtiyacın var.

• nasıl yapıcan ki bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

bence senin bir beyne ihtiyacın var.

GÜSL LAF AYRICA SENİN HEM 3 BEYİNE HEMDE

1 SENELİK DAYANACAK AKIL OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ ÇİZGİ FİLM PROGRAMI YOK SADECE BİRLEŞTİRME VAR ONUDA YAPMAN İÇİN HER RESMİN TEKER TEKER HAREKETİNİ ÇİZMELİSN YANİ BUNU SENİN YAPMAN İMKANSIZ
  • 1 SENELİK DAYANACAK AKIL OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ ÇİZGİ FİLM PROGRAMI YOK SADECE BİRLEŞTİRME VAR ONUDA YAPMAN İÇİN HER RESMİN TEKER TEKER HAREKETİNİ ÇİZMELİSN YANİ BUNU SENİN YAPMAN İMKANSIZ

haklılar
  • bu arada orjinalden oalıntı olduğunu belirtmeyi unutmuşum sorry
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayal
  • sus be bebe sahnn sen daha 7 yasındasn sus bide ole bir program var istersnz link yollam
  • sezginciğim senin çizgi filmi tekbaşına yapman imkansız yugiohu en az 1000 kişi çiziyor bende bir karikatüristim 1 karikatür en az 1 günümü alıyor(yakında fermuar yada uykusuzdayım)
  • ben çiz miyorum adamlara yolluom onlar ban 20 eyroya getiriyorlar
  • siz sadece bana istetiklerimi verin o bana yeter tammamı bir animasyon sekli bisi olcak bide sahnn de hiç konu açmadından o hile ile yükselio
  • linki atıom ama 3 ay sonra açın suan engelli admin herkese küfür ettidi www.superyugiçiz.com
  • ya arkadaşlar böyle olmuyo biraz bilgi paylaşımı yapalım ama dimi ya boş konuşmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezgin01

sus be bebe sahnn sen daha 7 yasındasn sus bide ole bir program var istersnz link yollam

benmi 7 yaşındayım be n14 e gircem
  • SEZGİN SALLAMA BEN 12 YAŞINDAYIM HİLE İLE DE YÜKSELMİYORUM OK..

• ama sahnn hiç konu açmıon konu aç biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimert1232

quote:

Orjinalden alıntı: sezgin01

sus be bebe sahnn sen daha 7 yasındasn sus bide ole bir program var istersnz link yollam

benmi 7 yaşındayım be n14 e gircem

senden bahhstmio malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.