Şimdi Ara

YUH SİZİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne vardı Türk olduğumuzu belli edecek? Şu an ban yemiş olabiliriz. Tamam Türk'üz ama bunu her yerde belli ederseniz böyle olur. Belki ban yedik şu an. Dikkat edin ya. Gözlerine sokmamıza gerek yok biz Türk'üz diye.

• Ben Bunu Daha Önce Belirttim Potter xD Sakin Ol Yeni Üyelik Alarak Deniye Bilirsin.Ama Ban Olayı Olsaydı Amerikadakilerdede Problem Olurdu.
  • çok biliolar ya işte hemen içine ediolar oyunun
    ama oyunun sitesi de ayın 24 ünde kaldı
  • Shaq33 Bu Potter Benim Kardeşim Düzgün Eleştirme Yap Söyle Bakim Sen Ne biliyorsun?
  • ben perene hak veriom ve zaten kendisi ile tanışıyoz ve msn de konusuoz
    yani benim de kardeşim bredn
    ben zaten perene laf etmedim haklı bu istiklal marşını koyanlara laf attım ama herhalde anlayamadın
  • eeeeeeeeeee pereninde dediği gibi türküz ama işte bazılarımız türklüğünü blli etmek için böle bişeye kalkışmış gslde olmus ama koreliler ztn bizi oyundan uzaklaştırmak için bi bahane arıyorlardılar ve bunu kndi elimizle onalra verdik yada verdiler saolsunlar ewt ban yedik % 89 eminim kesin bişey demiyorum bana göre % 89 ban yedik yine başkalrının hatası yüzünden masum olan bizler yandık gözümüz aydın
  • Bravo diyorum başka birşey demiyorum. Bir oyunun daha içine etmiş bulunuyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea'da ne buluyorsunuz ?
    6 yıl önce açıldı
    Ne kadar borcunuz var ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EGER BAN YEDİYSEK BENCE HİÇ KİMSE İP DEGİSTİRMEZZ
  • ban yedik diyorum ama kesin bi bilgi yok elimde fln bana göre yanlış anlaışmasın yani bu arda oyunu silmeyin bnden demesi bn hala silmedim blki de yememiş olabiliriz ekime kadar saklıcam bn oyunu
  • Digimon RPG China oynayalım daha iyi ya bunla mı uğraşıcaz
  • şahsen ben dewam edicem rpgye 32 lvl agumon , 31 lvl terriremon,26 lvl gabumon , 24 lvl tentemon dewam edecemsondan 1 serverdasyım yani cü :D:D
    türkler azalmıs oyunda ondan oynamıyom eger oynamaya karar verrisek birleşelim bi yerde party yapalım kasılaım
  • Bende başladım ama daha yeni test serverin üstündeki serverdeyim eski üyeliğin şifreyi unuttum yeni bi tane renamon açtım ama impmon eventini bekliyorum açıkçası.Hüseyin sende test serverin üstündeki serverdeysen toplanıp party yapalım istersen
  • aynen çine devam edelim belirli bir serwerda oynayalım part fln yaparız....
  • herkes çine gelsin bence... en eskisi gibi çinde kavrulalım...
  • valla bn 4 server dayım test serverının üstündeyim DELİ_FR_KIZ adım ama en baştan başlıcam byler oyundaki adım sonsuz digmin adı dostluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 3 Ağustos 2009; 14:37:12 >
  • hadi bakalım hayırlısı..
  • neredesiniz yha hiç türk görmedi madınız ve lvliniz ayzın server yazın statları nasıl ayarlıyorduk beyler yha unutmusm:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 3 Ağustos 2009; 14:50:55 >
  • nickler yokmu
  • nickim: sonusz
    digi adım:dostluk

SERVER: test serverın ustundeki 4 server

level:5 :D:D
  • bende kendime yeni çhar accam event warmı huseyin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.