quote:Orijinalden alıntı: Antiyouresimm cok büyük azıcık daha kücüLtsenneden olmasın pathos ezık server mı demek ıstıyorsun!!!
quote:Orijinalden alıntı: Propranololneden olmasın pathos ezık server mı demek ıstıyorsun!!!Alıntıları Göster resim görünmüyor . kimmiş lvl 76 olan
quote:Orijinalden alıntı: Propranololneden olmasın pathos ezık server mı demek ıstıyorsun!!!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JJJackaLLL neden olmasın pathos ezık server mı demek ıstıyorsun!!! imzandaki charın çok kaliteliymiş beni kesermi acaba
quote:Orijinalden alıntı: RomulusRutherfordquote:Orjinalden alıntı: JJJackaLLL neden olmasın pathos ezık server mı demek ıstıyorsun!!! imzandaki charın çok kaliteliymiş beni kesermi acabaAlıntıları Göster ya hayr koxp tamm biliorumda nasıl izin weriorlar çok kişi banlandı 72 -73 de bu adam 76 olmuş resmi kaydedip daha ii bakabilrsnz : )
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAAya hayr koxp tamm biliorumda nasıl izin weriorlar çok kişi banlandı 72 -73 de bu adam 76 olmuş resmi kaydedip daha ii bakabilrsnz : )Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AAbAAzAA ya hayr koxp tamm biliorumda nasıl izin weriorlar çok kişi banlandı 72 -73 de bu adam 76 olmuş resmi kaydedip daha ii bakabilrsnz : ) gold pre wardır adamda onlar kolay kolay banlanmıo yani koxpu göstere göstere kullnamıolar
quote:Orijinalden alıntı: RomulusRutherfordquote:Orjinalden alıntı: AAbAAzAA ya hayr koxp tamm biliorumda nasıl izin weriorlar çok kişi banlandı 72 -73 de bu adam 76 olmuş resmi kaydedip daha ii bakabilrsnz : ) gold pre wardır adamda onlar kolay kolay banlanmıo yani koxpu göstere göstere kullnamıolarAlıntıları Göster o kadar kolay deilki çok kişi ban yedii 76 biras fazla ondan koydm foto :S
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAAo kadar kolay deilki çok kişi ban yedii 76 biras fazla ondan koydm foto :SAlıntıları Göster belki de edit
quote:Orijinalden alıntı: lordisdewilbelki de editAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: lordisdewil belki de edit hahahah : ) ) başka bishi demiorum
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAAquote:Orjinalden alıntı: lordisdewil belki de edit hahahah : ) ) başka bishi demiorumAlıntıları Göster Resmi büyütebilirsen bizde görebiliriz
quote:Orijinalden alıntı: 4OttomanResmi büyütebilirsen bizde görebiliriz Alıntıları Göster ee bizim clan bu clana gelir gelmez ss mi çektin
quote:Orijinalden alıntı: 4OttomanResmi büyütebilirsen bizde görebiliriz Alıntıları Göster Resim kucuk bişey gözükmüyor
quote:Orijinalden alıntı: DReNisHResim kucuk bişey gözükmüyorAlıntıları Göster durun büyütüp koyoyurm
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAAdurun büyütüp koyoyurmAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AAbAAzAA durun büyütüp koyoyurm Ben bakmaya çalıştım da olmadı gibi
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAAdurun büyütüp koyoyurmAlıntıları Göster alın size ss adam 76 kesin koxpla kastı ama 76 aşırı fazla geldi bana pathos için :SS
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAA alın size ss adam 76 kesin koxpla kastı ama 76 aşırı fazla geldi bana pathos için :SSAlıntıları Göster alın bakınn yeter yahuu
quote:Orijinalden alıntı: AAbAAzAA alın bakınn yeter yahuuAlıntıları Göster bu adamı cz de hiç görmedim.. lvl 76 sağlam çar görsem kesin hatırlardım demekki sabah akşam koxp
quote:Orijinalden alıntı: TexasRangerbu adamı cz de hiç görmedim.. lvl 76 sağlam çar görsem kesin hatırlardım demekki sabah akşam koxpAlıntıları Göster logosta 70 varsa ve banlanmiosa oda olur :S gmlerin ben A...... beni banliolar suçsuz 70 lvl adamı banlamiolar