Şimdi Ara

yuki YD-EBX042 ve benzeri elektrikli bisiklet kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
8
Favori
19.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinci eline 3000 diyor arkadaş, çelik jant değil. Alınır mı değerli dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatları yüksektir ama shimano steps yada bosch elektrik destekli ürünlere bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

Goccia city zero'ya Gaz kolu takilabiliyor arkadaslar. Ben taktim. Pedal surmeden Rahat 8 km gidiyor.
    Yalniz dikkat etmekte fayda var, standart 5volt 3 telli tek kablolu kol takmaniz lazim (kirmizi.siyah.mavi) siralama boyle olmali. Zaten batarya takilan yerde ufak bir delik var, o deligin oldugu yer beynin (controller) oldugu yerdir, kapagi falan acmayin kucuk parmaginizi veya ufak bir cubuk vasitasiyla o koymadiklari gaz kolu konnektorunu delikten cikarin ve kol baglantisini yapin. Bu kadar basit.
    Sadece kablolarin renklerini karistirmayin.. kirmizi kirmiziya, siyah siyaha) mavi maviye. Lakin her kolun voltaji uymuyor) mutlaka 5v olmalı, bazi kollar 60 derece oluyor elektrikli motorsikletlerin çoğu 60 derece gaz kolu kullanir, ondan takarsaniz hem beyin hemde hub içindeki sensör yanar.
    Merhaba bende YUKİ ebx 042 elektrikli bisiklet var dediğiniz 5 volt gaz kolunu Ankara'da nereden alabilirim ve taktırabilirim acaba bisikletçilere soruyorum bilmiyorlar

• Arkadaşlar ebx-805ve 042 sitesinde olmasına rağmen fabrikada yok satilmiyor sadece yuki mars var daha kalın gidon bende ondan alacağım gibi duruyor ,yuki mars kullanan var mı aranızda acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.