Şimdi Ara

YUKKO GÜVENİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler. yukko.com'dan yüksek meblağlarda alışveriş yapılır mı?. Ayrıca ürünleri nanokatalog gibi yurtdışından mı getirtiyor yoksa tr faturalı mı?

Konuyu tam olarak hangi başlığa açmam gerektiğini bulamadım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altbb007 -- 29 Nisan 2019; 3:5:12 >

• Arena Bilgisayar'ın sitesi. Yani epey hatta çift vurguyla epeyce güvenilir. Kaldı ki distribütör olarak garanti sağlayıcısı ile site aynı olduğu için arada aracı da yok.

Yaşadığım sorunda da müşteri hizmetleri deneyiminden de aşırı memnun kalmıştım. Benim için Amazon'dan hemen sonra geliyor.

Kısacası en güvenilir sitelerin başında gelir.
  • Güvenilir yer sıkıntı yaşamazsınız

Tüm ürünler ülke içi garantilidir.

Beyaz eşya
    Ekran kartı anakart vs aldım 1 gün içinde kargolanıp yollandı.

Yakın bir arkadaşa da zamanında ucuz diye 1080 almıştık o ürün stokta kalmadı deyip üst modelini yollamışlardı.

Sorunlu alışveriş yaşayan var mıdır bilmem ama ben sıkıntı yaşamadım. Kargolama falan da baya sağlam yapıyorlar.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Yukko'nun bu tarz bir site olduğunu bilmiyordum.
  • Yukko, Arena Bilgisayarın son girişimlerindendir ve gayet başarılıdır. Henüz alışveriş yapma fırsatım olmasada sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
  • farklı tarihlerde kendim ve aile bireylerimin ihtiyaçları için 4 defa kullandım ve hem ürünleri korunaklı şekilde göndermelerinden (1 dahili SATA HDD, 2 external USB 3.0 HDD, 1 SATA SSD) hem de hızlı oluşları ve piyasaya göre daha uygun fiyatlandırmalarından dolayı muazzam memnun kaldım. isimden biraz kaybediyorlar ama, Arena'nın iştiraki olduklarını daha fazla ön plana çıkarmaları gerek.
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Bence de firma isimlerini değiştirmeliler. Neden bilmiyorum ama sanki firma ismi ''bizdolandırıcıyız.com'' gibi bir izlenim sergiliyor.
  • Birçok kere alışveriş yaptım sorun yaşamadım.
  • Parfümü bile yukko dan alırım müthiş site.
  • Güvenilir bir site, ama eğer sistem toplayacaksanız montaj dahil ücretsiz hizmet veren firmaları daha mantıklı görüyorum , incehesap.com yada inventus gibi. Çünkü parça parça alınca , misal bir ürün sorunlu geldi, gitmesi gelmesi dert ve zaman kaybı. Ama montajlı gelince bas çalıştır oluyor, üründe sorun varsa orda direk başka ürün takıyorlar, o sebeple mantıklı geliyor. Sen de yorulmamış oluyorsun.
  • Bunu olumlu birşey gibi anlatmışsın fakat sistemi satıcıya toplattırırsan, sıfır diye aldığın ürünün kutusunun açılıp açılmadığını, iade ürün kullanılıp kullanılmadığını bilemezsin.

Yukko güvenilirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bunu olumlu birşey gibi anlatmışsın fakat sistemi satıcıya toplattırırsan, sıfır diye aldığın ürünün kutusunun açılıp açılmadığını, iade ürün kullanılıp kullanılmadığını bilemezsin.

Yukko güvenilirdir.
    Bence o kadar olumsuz düşünmemek lazım , öyle düşünecek olursak hazır kasa alınmaması lazım markalı yada markasız olsun. Kullanıcıya tam takım kabloları toplanmış , bas çalıştır şeklinde gelmesi daha kolay. Sen ben kutu açmak montaj yapmak isteriz o ayrı, genelleme yapıyorum yani çoğu hazır ister ve çoğu da ilk defa montaj yapıyorsa, üründe sorunla karşılaşırsa geri gönder iade et vs. süreçlerini yaşamak istemez diye düşünüyorum.

Firmalara hiç mi güvenmeyelim :)

Gerçi hemen her firmada çok ilginç olumsuz yorumlar okuyoruz ara ara ama.

• Güvenilir. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok başarılı.
  • geçen sene nisanda 1085 liralık sistem topladım.paraf kampanyasını görmedim iptal edip tekrar sipariş vereyim dedim.birgün sonra aldığınız anakart pahalandı dediler iptali olmadı.ben pek memnun kalmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 29 Nisan 2019; 14:7:49 >
  • %100 Tayvan sermayeli şirkete bağlı, %90 Tayvan malı satıyorlar sitelerinde.
  • Ekran kartını oradan aldım. Güvenilir. Müşteri hizmetlerinden de memnun kaldım.
  • altbb007 A kullanıcısına yanıt
    ++++++++
  • Ahaha üsstte arkadas demiş, isimleri dolandırıcı gibi. Hakketen öyle 🤣🤣 yada iyi reklam yapmadılar şu yazılara denk gelmesem, inanmazdım. Kaç parça alacaktım oradan vazgeçmiştim, araştırmakta aklıma gelmedi doğrusu..
    Baya iyi firmaymışyaa..
  • fatihred kullanıcısına yanıt
    Ahaha aynen öyle valla. O dönem rtx 2070 armor aldım siteden şu güne kadar daha ucuz fiyata satan siteye denk gelmedim aradan kaç ay geçti. Güzel site arada sağlam indirim yapıyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.