Şimdi Ara

yükleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım win 7 ultimate yüklü bilgisayara ko'yu yükledim launcheri çalıştırdım 1868'e kadar patchleri yükledi ancak bunu açamıyor ve manuel'den yüklesemde ftp hatası verip start gelmiyor.Yardımcı olabilecek var mı acaba???

• Oyun baştan kur ve yüklediğinde hanbi patchde ona bak .

Sonra BURADAN sırayla gerekli patchleri indir kur . ( örnek patch 1800 deyse 1803 ü indirip kuracaksın . sırayala halletmelisin ) En son patchi atana kadar yükle sonra server.ini dosyasını aç ordan 1800 olan yeri en son indirdiğin patch numarası kaç ise onu yaz ve oyuna gir. Bu kadar
  • sağol dediğinin biraz benzerini yaptım ve start geldi.yazmayı unutmuşum 64 bitlik win 7 kullanıyorum.şimdi de adam gelip oyuna girecekken uyumsuzluk hatası vermeye başladı.bu win 7 den vazgeçip xp mi kursam acaba?6 gb ram var onlara yazık olacak :)
  • hayır sacmalama sag tıkla ko'ya uyumluluk ayarını xp falan yap acması lazım öyle
  • Aynı sorunları bende yaşamıştım, uyumluluk ayarları vs. hepsini yaptığım halde bir türlü açamamıştım.. Bir yerde antivürüs programını kapatıp deneyin yazıyordu uyguladım ve çalıştı.. Eğer sizde de yüklüyse bir antivürüs programı, oyunu oynayacağınz süre içinde kapatırsanız oyun çalışacaktır büyük ihtimalle..
  • dediklerinizin hepsini yaptım gene olmuyor.oyuna girerken durduruyor.norton vardı kapattım.uyumluluğu sp 3 e göre ayarladım değişiklik yok :((
  • Sorununa çözümüm yok ama;
    işletim sistemini değiştirmene gerek yok.
    Bende Win7 64bit Ultimate var hiçbir şey *uyumluluk ayarı filan* yapmadan çalışıyor,
    ama 1868'den sonraki yamaları kendin indirip dosyaları atman gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yamalar nerde normal indirme sayfasında yok ?
  • arkadaşlar benzer durumda olan birileri yok mu ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.