Şimdi Ara

flash bellek kopyalama sorunu (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgiyaradan usb belleğime kopyalama yaparken yarıda kesliyor usb nin veri kopyalama ışığı sönüyor..çıkarıp takınca çalışıyor kopyalama kesinlikle yapmıyor fat32 ntfs şeklinde formatladım düzelmiyor... başka bilgisayarda denedim kopyalama yaptı... bilgisayarımda virüs taraması yaptırdım sorun görünmüyor ne ile alakalı bir sorun olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Nisan 2010; 15:40:27 >

• usb portlarinizda sorun olabilir. baska usb bellekte de aynisini yapiyor mu bunu gormek lazim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

usb portlarinizda sorun olabilir. baska usb bellekte de aynisini yapiyor mu bunu gormek lazim...

başka usb belleklerdede sorun yapıyor ... ne olmuş olabilir durduk yere olduu
  • exeter nickli arkadaşın tahmini yüksek bir ihtimal ama sorun Windows 'ta da olabilir?

Bilgisayarınızda bir dizinden başka bir dizine veri kopyalama sorunsuz gerçekleşiyor mu? Eğer sorun olmuyorsa bile ben TeraCopy isimli yazılım ile kopyalama yapmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında kullandığınız işletim sistemini ve anakart marka modelini yazarsanız belki daha detaylı bir bilgi bulabiliriz.
  • bence yeniden windows kurup dene. eğer yine aynısı olursa kesinlikle anakartın arızalı demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya7

bence yeniden windows kurup dene. eğer yine aynısı olursa kesinlikle anakartın arızalı demektir.

hocam windows u kesinlikle kuramam bordro programı yüklü ... bu program sql tabanlı olduğundan kurulumu bi acayip anlamıyorum ben

Bilgisayarda bir dizinden başka bir dizine veri kopyalama sorunsuz gerçekleşiyor.... usb de ufak dosyalarda sorun olmuyor ama film atarken yarıda kalıyor usb nin ışığı sönüyor . tüm usb lerd denedim hepsinde aynı oldu , sadece birinde ışık sönünce çekmedim ve 1er dakka arayla çalışmaya başladı 1 filmi 10 dakkada anca kopyalayabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Nisan 2010; 2:09:28 >

• bir filmi 10 dakikada kopyalıyor usb ye diyorsun. aklıma tek gelen şey ; usb 2.0 yüklümü diye soracağım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb bellegin gitmiş olabilir . Yanıp sönüyosa , flash belleginden dosyaları kopyaladıgın zaman flash bellegini usb girisine kopyalama bitene kadar ittir aynısı bendede olmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

usb bellegin gitmiş olabilir . Yanıp sönüyosa , flash belleginden dosyaları kopyaladıgın zaman flash bellegini usb girisine kopyalama bitene kadar ittir aynısı bendede olmustu

usb belleğimi diğer bilgisayarlarda denedim çalışıyor

benim bilgisayara bişeyler oldu usb 2.0 olmazsa bile geç kopyalaması lazım benimki bir süre kopyalama yapınca ışık sönüp donuyor...

makedonn hocam o işlemleri yapmıştım tık yok

usb çıkışlarının hepsş birden bozulamaz ya

• Virüs programınız bu soruna neden oluyor olabilir. Kaspersky mı kullanıyorsunuz? Programı devredışı bırakmak işe yaramayabilir o nedenle programı kaldırıp bi kopyalama işlemi yapmaya çalışınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Virüs programınız bu soruna neden oluyor olabilir. Kaspersky mı kullanıyorsunuz? Programı devredışı bırakmak işe yaramayabilir o nedenle programı kaldırıp bi kopyalama işlemi yapmaya çalışınız

üstadım avira sec suite kullanıyorum ve programı komple devre dışı bıraktım düzelme olmadı

edit: işletim sistemini vista sp1 den sp2 ye yükselttim düzelmedi

visrüs programını komple silip denedim yine düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Nisan 2010; 11:50:34 >
  • Anakart chipset sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyiniz.

Sorununuz düzelmezse aygıt yöneticisi altındaki evresensel seri yol denetleyicileri altındaki öğelerin hepsini teker teker sağ tık yaparak kaldır diyin ve kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun halen devam ediyorsa anakart üzerinden bios pilini çıkarın 2-3dk bekledikten sonra pili takıp bilgisayarı açın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Anakart chipset sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyiniz.

Sorununuz düzelmezse aygıt yöneticisi altındaki evresensel seri yol denetleyicileri altındaki öğelerin hepsini teker teker sağ tık yaparak kaldır diyin ve kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun halen devam ediyorsa anakart üzerinden bios pilini çıkarın 2-3dk bekledikten sonra pili takıp bilgisayarı açın..

evrensel seri yol denetleyicilerini sağ tık devre dışı etkinleştir şeklinde yapmıştım düzelmemişti birde yeniden yeniden yuklemeyi deneyeceğim

biosuda deneyeyim ilgine çok teşekkür ederim

• dejaay başta olmak üzere yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim

bios pilini söktüm kasanın fişini çektim 10 15 dakika beklettim ...geri açtım biostan usb2,0 ları enable yaptım sorun düzeldi
  • Aynı sorun bende de oldu burda yazılanların hepsini yaptım düzelmedi flashdiske 6-7 gb lik film atmaya başlayınca çok hızlı başlıyor hız düşüyor %5 gibi donup kalıyor hiçbir tık yok butun usb portları aynı şekil hdd bağlayıncada diski 30 saniyede bir kapatıp açıyor bu esnada sürekli donuyor aktarımı yapıyor ama normal hızın 5-6 kat daha yavaşı oda sürekli aktarım yapmıyor 15-20 saniye aralığında donup açılarak ve hdd de 20-30 saniye aralığında disk durup çalışıyor.diğer bp de hem hdd hem usb bellekler sıkıntısız çalışmakta sorunun kaynağını bulamıyorum format attım pc içindeki sistem diskini değiştirdim ramları tek tek denedim diğer pc deki ram ı denedim bios pilini sokup biosu sıfırladım sonuç aynı bu konuda farklı bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarına sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    Usb port girişlerinde sorun olabılır hocam bi kontrol ediniz
  • Janti kullanıcısına yanıt

allah razı olsun çok işime yaradı o uygulama çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.