Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dolap yeri değiştiği icin kabloya ek yapılıyor hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Bizim binada önceden altyapı yoktu. Sanırım abonelik felan tanımlanacak daha. Sisteme düşmesi ne kadarı bulur acaba? Şuan altyapı sorgulamalarında yokum
-
-
Benim oturduğum bina 2 yıllık. O yüzden eski dolaba dahi bağlı değildik. Bu tip 7 konduktan sonra bizim binaya bakır kablo çektiler. Geriye işte bu dolabın aktif olması kaldı ve bizim sisteme girilmemiz
-
2 buçuk aydır altyapı çalışması vardı. Müşteri hizmetlerini aradığımda çalışma var diyordu hep az önce tekrar aradım bu sefer de "böyle bir abonelik bulunamadı" diyor tt bizle eğleniyo galiba :D İnternet var bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet 1-2 haftaya kadar diğer isp müşterilerine destek veriyordu şimdi böyle aboneliğiniz yok diyip işin içinden çıkıyorlar
-
sana benden önce gelir vdsl :)
-
Olsun vdsl bile yeterli yakin olduğu için 100 Mbps alırsınız
Vdsl kullanılar artik cgnat geçirdiler
10.20.70.6 /32
Hocam çalışma olduğuna emin misiniz, daha çok çay kahve muhabbeti yapıp okeye 4. arıyor gibiler :)
-
turknete geçerim statik ip 10 lira 100 mbit internet 95 tl
toplam 105 lira
telekomda aynısı 159 + 25 lira nerdeyse 2 katı
-
-
Oyle olacak gibi gorunuyo hocam. Gerci bende kendi internetim var telekomdan bagimsiz 10mbit hizinda ama ping biraz fazla 65 tl oduyorum. Yine de vdsl gelse de gececegim direk. Siz turknetmi tavsiye edersiniz? Gibir ve turknet arasindayim ben de
ben millenicomdayım turknetde pingler yüksekti telefonla destek yoktu ondan geçtim ama destek ihtiyacın olmaz sanırım
burdan 5-6 mbit adsl var sık sık kopuyor millenicomu telefonla arayıp bunu 4 mbite düşürünce kopma düzeliyor 3-5 gün sonra hat düzeliyor geri eski hızına aldırıyorum
turknetden bunu yapmam 1 ay sürmüştü :)
79-88 gibi limitleme yapılıyor ama 100 mbit alamayabilirsin
-
Limitlemeyi turktelekom mu yapiyor? Telekom yapiyorsa eger neden 100 mbitlik tarife satmaya calisiyor ki? Benim konumum cok iyi kablo uzunlugu dahil 50 metreyi bulmaz saha dolabina. 100 rahat verebilmeleri lazim. Hangi iss gecsem ayni hizi alirim gibi altyapi ayni sonucta.
Abone listesi var ina göre aktarma yapıyorlar
SD Port 1 cevir sesi 17 L9 kutu gibi oluyor
Vip müşteri gibisiniz metro İnternet çekmişler sanki direk kapınızda dolap var çok iyi hayırlı olsun :d kaç ay sürdü bu süreç
ilk dolap yeri neresi oraya yakin yere koyarlar çünkü maliyet artiyor dolap yeri değiştiği zaman
Evet hocam adsl modem ve adsl porta bağlı İnternet ile max 24 mbps mi görebiliriz hat değerlerinde? Sorgulama sitelerinde 15mbps adsl diyor peki bu santralde vdsl varsa o da sorgulamada çıkar mı yoksa müşteri hizmetleri mi bilgi verir sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X