Şimdi Ara

Yüklenen programı kullanıcıdan gizlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketimizde bir personelin şüpheli hareketlerinden ötürü bilgisayarına yüklediğimiz bir prgoramı tamamen nasıl gizleyebileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı acaba ?

Programı yükleyeceğimiz işletim sistemi W8

Gözükmemesi gereken durumlar ;

Program Files
    Program Ekle Kaldır Listesi
    Başlat Çubuğu Çalışan Programlar Listesi
    Çalışan Programlar Listesi (Ctrl+Alt+Del Tuşlarına basıldığında gelen liste)

Sadece gizleme işi yapan programlar var mıdır ?

Teşekkürler..

• Görev yöneticisinden ve çubuktan gizlemenin yolu WinRap hocam.
  • Merhaba ; programı kurdum fakat gizleyecek olduğum programlar listesinde kurduğum ve çalışan program görünmedi...

Öyle zannediyorum ki bu program sadece pencere şeklinde çalışan programları gizliyor. Servis olarak çalışan yazılımları nasıl gizleriz ?
  • xetanor X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bi ara ttnet aile şifresi miydi neydi, onu kullandım. Sistemde çalışan ne kadar ama ne kadar exe varsa hiçbirini kullanamıyor diğer kullanıcılar. Sadece sizin istediğiniz uygulamayı açabiliyor. Programı kullanmak için admin hesabınız olması lazım. Diğerleri için de quest hesabı vs. Sonra siz kendi hesabınızda ttnet aile şifresi ni kuruyorsunuz. şifre belirliyorsunuz. Sonra diğer hesapları yönet tarzında bir seçenek var. Onu açınca bi liste çıkacak. O listede sizin işaretledikleriniz hariç hiçbir uygulama çalıştıramaz. cmd,regedit, hatta antivirüs bile. Bi deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xetanor X kullanıcısına yanıt
    http://www.tamindir.com/muhbir/
    gizmelek yerine ne yaptığına bak duruma göre kapı önü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 29 Temmuz 2015; 3:05:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.