Şimdi Ara

yüksek bas için 2adet 30cm mi??yoksa tek 38cm mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 250ytl bütcem var bununla pioneer 307d 1400watt 400wat rms 2 adet almak istiyorum bası sağlammıdır pioneerin ben yüksek bas istiyorum fakat jbl içinde gt4 ler çok iyi diyolar fakat pioneer e göre rms si çok düşük yoksa 38cm jbl yada farklı bi woofer dan 30cm lerden daha yüksek ve kaliteli bi bas alabilirmiyim ardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• 307d iyidir rms ye bakma o senin ses çıkış gücünü belirtmez , 307d iyi duyuruyor sesini dışarıya..
  • Hocam bu durum senin tam olarak ne tür müzikler dinlediğine bağlı Hızlı,Sert baslı şarkılardan hoşlanıyorsanız 30 cm lik idealdir eğer hızlı basslı bir şarkıyı 38 cm bassta dinlerseniz (özellikle jbl gt serisi) yüksek seslerde Yalpalama yapar bass dan fazla bişey anlamazsınız.Derin, ağır kodumu oturtan basslar için 38cm derim....
  • ben rap tarzı baslı şarkılar dinliyorum ama 30cm çift alırsan birazdaha fazla verim alırsın demişti bana tesisatcı ben yarın alıcam bası çoksert vuran bi bas istiyorum ama tok olmalı fazla uzatıp uğultu yapmasını istemiyorum
  • Ewet dostum her zaman ne dicez bir elin sesi war iki elin nesi war hesabi 307d2 her zaman daha kalitelidir gt4lerden
  • arkadaşım ben jl audio aldım bugün mtx hertz ide pioneer i de dinledim eski model 38cm jbl i de alpin 30cm i de fakat jl audio bariz yani sağar olsan anlarsın o derece yüksek kalitede bas veriyo ben 30 cm 150 watt rms 2adetini 250ytl ye aldım ve çok çok iyi diyebilirim yardımların için çok saol
  • Cadence'leri unutmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Cadence'leri unutmayalım lütfen

bende bir tane cvl serisi var 350 rms araba sedan olmasına rağmen bazan bası kısmak zorunda kalıyorum ciğerlerimi dökücek bir gün

kısacası bence iki adet 30 cm olması her halukarda daha iyi tabi onları iyi beslemek gerekir birde sert tok bas olsun demiş 38 cm bu konuda 30 cm ye göre daha hantal kalıyor
  • Hangi seri JL audio sendeki? Çok merak ettim o kadar fark var mı yaa?
    quote:

Orjinalden alıntı: isa86

arkadaşım ben jl audio aldım bugün mtx hertz ide pioneer i de dinledim eski model 38cm jbl i de alpin 30cm i de fakat jl audio bariz yani sağar olsan anlarsın o derece yüksek kalitede bas veriyo ben 30 cm 150 watt rms 2adetini 250ytl ye aldım ve çok çok iyi diyebilirim yardımların için çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.