Şimdi Ara

Yüksek bass’ta ses kesilmesi ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba foruma ilk konumu açıcağım ve konu yerinin burası olduğunada emin değilim.
    Öncelikle fluence marka aracım var. Massive d5100.5 dijital amfi 5 kanal 4200watt bilen biliyodur amfiyi şimdi sorunum şu amfiyi bağladık iyi güze çalıyor ama basslı bir şarkı açınca kesilme yapıyor seste bi anda gidip geliyor. Araçta orjinal teyp var. Kimisi diyor sub çıkışlı deck almak gerek kimisi diyor akü araçta olan sistem 1 takım soundmax md8 bi tane kicker cvr 30cm bass araçtaki akü 2 3 aylık 72 amper bu sorunu neden yapar kablolardan olabilir diye artı kablosunu sağlam bi kabloya değiştirdik eksi olan kabloda çok kaliteli değil heralde bu yüzden kesme yaparmı ve birde araçta 60amper sigorta var aküden gelen artı kablosunda diyorum acaba sigortadan dolayı 120 ampermi takayım? Sizin görüşünüz nedir deck mi akümü sigortamı yoksa eksi kablomuda değişmelimiyim. ???

• Ben pek anlamam o islerden ama akuden olmadigini dusunuyorum. Bende de megane 3 var jbl amfi jbl sub var 7 yillik orjinal akusuyle bile problem yasamadim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.