Şimdi Ara

Yüksek bütçeye uygun tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceki konuda 8.500 milyarlık sistemı atmıstım baya kızdılar bilmiyorsan toplama diye :D tamam bütçem 8500-9 milyar.. istediğim her oyunu yuksek kalıtede 4k oynamak istiyorum. makine i7 olmalı yanı ıstegım o ve en az 500 gb ssd olması var kafamda. eğer butce hepsıne yetmıyosa 1000 tl falan da üstüne eklenebılır. tavsıyelerınızı beklıyorum :D

• özet olarak sana anlatayım
    i7 5820k ıslemcı ve x99 yenı soket guzel bır anakart gtx 980ti 32 gb ddr4 uygun fıyat ram 256 ssd 2 tb dısk 1000 w psu ve uygun kafana göre bır kaasa alıyorsun olay bıtıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

özet olarak sana anlatayım
    i7 5820k ıslemcı ve x99 yenı soket guzel bır anakart gtx 980ti 32 gb ddr4 uygun fıyat ram 256 ssd 2 tb dısk 1000 w psu ve uygun kafana göre bır kaasa alıyorsun olay bıtıyor :)

zaten suan aklımda olanda bunları kapsıyor. ama bu dedıgım fıyatn ıcınde klavyeden tut mauseye kadar var :D suan topladıgım bı 11 mılyar
  • Benim sistemi öneriyorum sana birazdan tam ayrıntı yazarım takma milleti hobi bu ben 20.000 harcadım mutluyum ağa 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buyur 9200 tl yapabiliyosan bütçeyi istersen düşürürüm anakarttan pek emin değilim ama gtx 980 filan takılabiliyor 1151 soket

Bu mesaja eklenen görseller:

Yüksek bütçeye uygun tavsiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı FX sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.