Şimdi Ara

Yüksek çözünürlük içeren Videolar nereden...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Plazma yada LCD showroomlarında teşhir sırasında gösterilen yüksek çözünürlükteki tam ekran movie ler var.Örneğin Samsung,LG,Sony için hazırlanan ve çok renkli kuş,çiçek,böcek yada festival videoları var..Bu tip görüntüleri nereden bulabiliriz...Bana link verebilirmisiniz..Teşekkürler..SAYGILAR

• Şu linktekiler işini görür sanırım...

Demo sitesi

Tabi burdaki tanıtım dvd'lerini isme göre aratarak torrent siteleri veya benzer sitelerden indirmelisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oak1969 -- 14 Ekim 2009; 12:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oak1969

Şu linktekiler işini görür sanırım...

Demo sitesi

Tabi burdaki tanıtım dvd'lerini isme göre aratarak torrent siteleri veya benzer sitelerden indirmelisin...

Çok sağol oak1969 ilgili link gayet zengin...Ancak aradığım videolar sanırım paylaşımda hiçbir yerde yok yada ben henüz bulamadım...Bulduğum linklerde Genelde satış sitelerine yönlendiriliyor...Bakalım biraz daha uğraşayım....SAYGILAR

• http://forum.donanimhaber.com/m_31720270/mpage_1/key_//tm.htm#31720270 bu linktekiler işini görecektir sanıyorum.
  • İçerikli teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

İçerikli teşekkürler

Bişicik değil... Bu arada ne haber dostum, nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

İçerikli teşekkürler

Eyvallah HiGHWAYMOUSE tam aradıklarım bunlardı....Şimdi iş dosyaları indirrmeye kaldı.....SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

İçerikli teşekkürler

oak1969 arkadaş'a teşekkür etmiştim , verdiğin link'i bayağı sömürmüştüm zamanın'da Sağol dostum sen nasılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Ekim 2009; 16:30:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.