Şimdi Ara

Yüksek Çözünürlüklü Video Oynatamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek çözünürlüklü videoları oynatırken istediğim bir sahneye tıkladığımda videonun takılması işlemci ya da ram yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa software problemi mi?

• cpu-ram-ekran kartini yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem bileşenlerini yaz biz nereden bilelim sorun nerde. Ama büyük ihtimal işlemcidedir netbookda atom n280 var ondada takılıyor arada.
  • dostum sistemi yaz sorunu çözelim.
  • İşlemci : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
    RAM : 5 GB Kullanılabilir Miktar (4.37 GB)
    Grafik Kart : NVIDIA GeForce 6600 128 MBit
    İşletim Sistemi : Windows 7 (64 bit)

ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.
  • internet hızınız kaç
  • internetten seyretmiyorum. download edilmiş filmlerden bahsediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Çözünürlüğü Öğrenme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sisteme o kart olmamış %99,9999 karttan ayrıca 128mbit ne olm internetmi bu 128 bittir o.
  • oyun oynamadığım için karta yüklenmemiştim zamanında.
  • Kartı değiş düzelir
  • Ekran kartından olduğu aşikar hocam bu devirde 9800 GT bile kalmamış 6600'ü dedeniz mi hediye etti yav Şaka bir yana ekran kartı yani cebinize para sıkışmış
  • Adam video seyrederken demiyor arkadaşlar...!!!! benim yazdıklarından anladığım yüksek çözünürlüklü filmi açtığında sorun yok sorun filmi ileri sararak herhangi bir sahneyi seyretmek istediğinde karşılaşıyor.. Ve kullandığı programı malesef yazmamış... benim tavsiyem SPLASH PRO programını bulup bir deneme yapsın çünkü bu program işlemciye değil, direk ekran kartına yüklenir tabi elindeki kartta video donanım hızlandırıcı özelliği yok diye biliyorum ama yinede bu program piyasada gördüğüm en kaliteli HD video oynatıcıların başında geliyor..

Arkadaşım sorunun CPU kaynaklı gibi geliyor bana, çünkü yüksek çözünürlüklü videolarda sistemin en önemli bileşeni işlemci oluyor ilk şüpheli bence işlemcin..Splash Pro yu kur ve bir dene derim sonra cevap yaz.. sorun büyük ihtimal ile çözülecek.. kullandığın programıda yazmayı unutma..

• Windows Media Player, Windows Classic Media Player, Nero Media Player hepsinde var aynı sorun. Hemen kurup dönücem size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krakatau192

Windows Media Player, Windows Classic Media Player, Nero Media Player hepsinde var aynı sorun. Hemen kurup dönücem size.

yuksek coznrlukte bellek onemli senin ekran kartin cook eski buyuk ihtimal ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Splash Pro programını yükledim sorun çözüldü. İlgilenen herkese teşekkürler.
  • millette hemen ekran kartını gömmüş. video çözme işlemciye bakar. hatta işlemciler bu konuda yetersiz kalabildiği için ati nvidia intel felan hepsi grafik hızlandırma dediğimiz şeyi kullanmaya başladı yeni kartlarında. yani güncel kartlar işlemcilerden bu işi devralabiliyor ama uyumlu oynatıcı olursa ve video da uyumlu codecle hazırlanmışsa.
  • peki bu uyumluluğu hangi programlar sağlıyor yazabilirmisin ona göre kurucam bende programları bundan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.