Şimdi Ara

yüksek g rift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapıcak arkadaşlar var mı acaba (sezon harici) publicde denk getirmek zor oluyo 50 den yukarı yapabilecek seviyedeyim:)

• Partilerle 55 ve üzeri daha önce tamamlamış ve sadece dh değil en azından crusaderda kullanabilen kişi/kişiler olursa 55+ trial ve griftlere katılabilirim.
  • amacım böyle bi grup oluşturabilmek türkler olarak arada buluşup oynarız her kalsdan arkadaşlar birbirimizi eklersek adam eksiği olduğunda birbirimize destek oluruz
  • Oyundan sıkılıp bırakmamış olsam katılırdım bende, en son çok rahat 55 yapıp bıraktım,eğer dönersem oyuna katılırım bir ekip kurulacak ise. DH ile katılabilirim,aslında crusader ve wd ile de tanklarım : ) ama wd artık sezon dışı zero dog build revaçta o itemler de ben oyuna başladığımda çoktan tedavülden kalkmıştı bu yüzden wd ile en fazla 57'ye kadar falan tanklarım gibi. Taeguk geminin sürekli limitte kullanılabilmesi zero dog wd çok daha iyi,zaten yoğunluk arttığından powerfull geminden daha fazla damage katkısı oluyor hoş yoğunluk arttığından powerfull gemi sürekli aktif olabiliyor ama katkısı %20 olduğundan gözardı edilebilir bu durum diye düşünüyorum ve genelde taeguk kullanılıyor gibi.

Zaten oyun zor değil aslında, iş itemler tamam olduktan sonra iyi harita,(iyi pylon şu an 2.1.2'den sonra önemli oldu),iyi moblar,iyi elitler,iyi yaratık yoğunluğu ve iyi bossa bağlı olarak rekorlar geliyor.
  • 2 kişiyiz oynayabiliriz...
    barb + monk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.