Şimdi Ara

Yüksek Gaming Bilgisayar Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu bilgisayarda her oyunu 4K da oynayabılır mıyım ? aynı zamanda 3-4 yıl içinde çıkabilecek oyunları da 4k olmasada FHD oynamak istiyorum.

• Oynyamazsın ayrıca saçma sapan bir sistem olmuş bütçeni yaz daha iyi sistem toplarlar.
  • Akıcı ve ultra 4k için çift 980ti gerekiyor. Yazdığın sistem 1080p'ye ancak yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamiyorsaniz butce ve kullanim amaci yazin toplasin arkadaslar

• Ultra dengesiz sistem babacan

• akca55 kullanıcısına yanıt
    Hocam saçma olmuş :D
    Ayrıca oc yapacak mısınız ona göre toplayacağım.
  • Amd FX şu saatten sonra toplanmaz diyoruz. İnadına FX seçiyolar üstelik en gereksiz olan 9590 seçiyolar. Güler misin ağlar mısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Böyle sistem olmaz eğer anlamıyorsan verirsin bütçeyi yazarsın eksikleri toplanır. Tek ekran kartıyla 4k falan hayal zaten.

Ha ne olmamış dersen öncelikle seçtiğin anakarta bir bakarsan 9590 falan desteklemiyor.9590 saçma sapan bir işlemci zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mart 2016; 20:11:18 >
    Oc yapılacaktır diye düşündüm.Oc bilmiyorsanız işlemci i5 6500 ana kart b150 gaming m3 ve işlemci soğutucusu kaldırılsın.
    Topladığınız sistemin 2 katı.4k'da 20-30 fps alabilirsiniz belki emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Oc yapılacaktır diye düşündüm.Oc bilmiyorsanız işlemci i5 6500 ana kart b150 gaming m3 ve işlemci soğutucusu kaldırılsın.
    Topladığınız sistemin 2 katı.4k'da 20-30 fps alabilirsiniz belki emin değilim.

oc yapıcam da hanı i5 bıraz hafıf kacmaz mı hocam

Yok hocam gayet de yeterli gelecektir.
  • Kardeş yanlış anlamada o fiyata amd sistem toplamak akıl karı değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akca55

Şu bilgisayarda her oyunu 4K da oynayabılır mıyım ? aynı zamanda 3-4 yıl içinde çıkabilecek oyunları da 4k olmasada FHD oynamak istiyorum.

Acelen yoksa mayis a kadar bekle derim.

Dx 12 tam destekli 1 oyun daha geliyor.

8370 ve 6700k nin arasinda 14 fps olmasi beni baya sasirtti. 6500 olsaydi herhalde fark bile olmazdi.

Kalabalik sahnelerde dusus varmi bilmiyorm fakat 2 kat fazla fps verdigi benchmarklara yansimis.

Polaris mimari ekran kartlari gelcek simdi gidip 300 watt alma, nisan mayis gibi ayni guc yeni mimari 150 watt civari amd kartlarin gelecegi soyleniyor.

Dx12 nin bir diger yonu cekirdek sayisina gore performans vermesi.. Bu bilgi dogru ise

I3 6100 seneye cortlar gider.

Piyasa karisik bekle derim, amdnin soyledigi sozler (TAM DESTEK) dx12 oyunlarda dogru cikti. Bi kac oyun daha gelmesini bekle bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birisi 7500 liralık bütçeye saçma sapan bir sistem toplar, birisi bu bütçede gider i5 6500, b150 önerir... bu ne yahu. Bırakın forumdaki emektarlara bu işi. O ben değilim yanlış anlaşılmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.