Şimdi Ara

YUKSEK GB'LI TARİFELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Turktelekom 10gb paketini hali hazırda kullanmaktayım fakat bu paket bana yetmemeye başladı. Her ay 150 lira fatura ödüyorum. Bunun yerine her 2 günde bir internet paketi yapmayacağım, beni yormayacak güzel interneti bol paket arıyorum. Önerilerinizi yorum şeklinde yazarsanız benim gibi paket arayan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz. Hepinize iyi forumlar

• türklekom 1000 dk 1000sms 8 gb a 28 tl veriyorum 150 ne hocam
  • 10 gb sana yetmiyorsa,data hattına net alıp yedek telefon taşşımanı tavsiye ederim
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Yok hocam normal tarife olarak 45lira veriyorum. Ek paketlerle beraber 150yi buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Onu dusundum hocam da yedek telefon tasimak eziyet

• Madem 150 ₺ veriyorsun Buyur sana tarife"

Ayrıyeten Yen'i gelene 12x5GB hediye

Tam senlik dolu dolu paket..

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-elit-1000-paketi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone esnek faturasiz maxi tam sana gore 32 tl ye 11gb 3 gece 10tl yede doldur yap 3gb ordan ayrica doldur yaptigin icin extra gbler veriyo ayrica her hafta bana ne varda 250 mb 24 saatlik kullanim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeye nasıl geçebilirim

• 129 TL mobil wifi var Turkcelde cebine koyarsın kullanırsın 50 GB. 10 gb internete yazık günah değil mi 150 TL vermek? Bide Avea yani Turkcell gibi çekim kalitesi olsa neyse.

Ben eve almak istiyiyorum ama israf olur diye hala alamadım şu mobil wifiyi. Cebe sığacak kadar bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.