Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 18yusuf

Humax htr 1000s görüntü kalitesi bakımından nasıldır? Filbox'ın kutusu fakat broadcom işlemci varmış.
    Bir önceki mesajıma göz atınız. Mesajım bahsettiğiniz cihaz için de geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18yusuf

Humax htr 1000s görüntü kalitesi bakımından nasıldır? Filbox'ın kutusu fakat broadcom işlemci varmış.
    Mükerrer mesaj olduğu için içerik silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 22 Ekim 2018; 18:41:6 >
  • teşekkürler serkan hocam ..kvardar77 eger cihaz fazlalığın varsa neta 6400 cihazına 150 tl verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10vil -- 22 Ekim 2018; 22:14:39 >
  • kvardar77 kullanıcısına yanıt
    Vestel cihazda İP ayarlarına girip devre dışı derseniz ve otomatik yazılım aramayı kapatırsanız çıkmıyor
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    2 tvi var.boşta değil
  • yazılım ve interneti devre dışı bıraktım yine farketmedi.İp ayarlarını hatırlamıyorum.ip ayarlarına girip neyi devre dışı bırakıyoruz acaba
  • Serkan hocam digitürk üyeliğimi bu ay iptal ettiriyorum.Televizyonum Philips Android tv.Evde şu an internet bağlı değil.Bana önerebileceğin çok uçuk fiyatlarda olmayan görüntü kalitesi iyi bir recevier önerebilirmisin.Dreambox cihazlarda internet olmazsa olmaz sanırım.Cihaz ileriye dönük olursa daha iyi olur.Sonuçta uzun süre kullanmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebuplicfb

Serkan hocam digitürk üyeliğimi bu ay iptal ettiriyorum.Televizyonum Philips Android tv.Evde şu an internet bağlı değil.Bana önerebileceğin çok uçuk fiyatlarda olmayan görüntü kalitesi iyi bir recevier önerebilirmisin.Dreambox cihazlarda internet olmazsa olmaz sanırım.Cihaz ileriye dönük olursa daha iyi olur.Sonuçta uzun süre kullanmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler..
    Görüntü kalitesi iyi bir cihaz olarak, en hesaplı bu var ;

https://tr.aliexpress.com/item/MEELO-TURBO-DVB-S2-C-T2-linux-IPTV-Satellite-Receiver-7-Segment-4-Digits-Display-Processor/32825311911.html?spm=a2g10.10010108.1000014.4.7571185fHjk7YI&pvid=794333c3-6076-46e5-8163-6cd7eecf7a86&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.115408.0&scm-url=1007.13338.115408.0&scm_id=1007.13338.115408.0

• Teşekkürler cevabınız için.Hocam internet bağlatmayı düşünüyorum eve. 1000 Tl ye kadar olabilir receiver modeli.Bu fiyat aralığında en iyi bu cihazmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebuplicfb

Teşekkürler cevabınız için.Hocam internet bağlatmayı düşünüyorum eve. 1000 Tl ye kadar olabilir receiver modeli.Bu fiyat aralığında en iyi bu cihazmıdır ?
    Evet, önerdiğim cihaz, HD kategorisinde en iyi cihazlar arasındadır.

UHD kategorisinde ise; 1000 TL civarı en hesaplı şu cihaz var ;

https://www.ebay.it/itm/21005242-Decoder-Telesystem-Ts-ultra-4k-ricevitore-combo/272675289071?hash=item3f7cb6b7ef:g:NvsAAOSwEHhauUdP

https://www.ebay.it/itm/TELESYSTEM-DECODER-TS-ULTRA-4K-COMBO-T2-S2-HEVC-CI-21005242-DVB-T2-DVB-S2-HEVC/253614248803?hash=item3b0c965363:g:ppcAAOSwodpa9FdY

• vardar 77 goldmaster 3030 ile Vestel codebox arasında kaldım, sen nedersin ? Vestel codebota kırmızılar patlıyor renk iyi değil diye okuyorum, sence goldmaster 3030 nasıldır netadan iyi diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10vil

vardar 77 goldmaster 3030 ile Vestel codebox arasında kaldım, sen nedersin ? Vestel codebota kırmızılar patlıyor renk iyi değil diye okuyorum, sence goldmaster 3030 nasıldır netadan iyi diyorlar..
    Goldmaster 10x0 modellerini neden düşünmüyorsun.En E2/Neutrino yazılım alternatifleri var.Görüntü kalitesi de 3030a yakınmış
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Tv renk ayarların iyiyse kırmızıda öyle patlaklık olmuyor.Goldmaster 3030 kullanmadım.vu zero.neta 6400 ve vestel code kullandım.Humax htr 1000s de brodcom işlemci varmış görüntüsü çok iyiymiş.Vestelden önce onu alacaktım ama biss desteği olmadıgı için almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Evet, önerdiğim cihaz, HD kategorisinde en iyi cihazlar arasındadır.

UHD kategorisinde ise; 1000 TL civarı en hesaplı şu cihaz var ;

https://www.ebay.it/itm/21005242-Decoder-Telesystem-Ts-ultra-4k-ricevitore-combo/272675289071?hash=item3f7cb6b7ef:g:NvsAAOSwEHhauUdP

https://www.ebay.it/itm/TELESYSTEM-DECODER-TS-ULTRA-4K-COMBO-T2-S2-HEVC-CI-21005242-DVB-T2-DVB-S2-HEVC/253614248803?hash=item3b0c965363:g:ppcAAOSwodpa9FdY

Alıntıları Göster
    Serkan bey merhaba,

Yaklaşık 10 sayfa geriye kadar gittim ama tam aradığımı bulamadım.

900-1000 TL ye kadar,

* Merkezi uydu sistemimizden gelen LNB ve Ethernet girişine uygun
    * Özellikle şifreli kanalları en kolay izleyebileceğim (uygun ücret ile yıllık ödemeli ne kadar satın alınabilir)
    * HD veya UHD görüntü kalitesine sahip
    * Yönetimi kolay

Uydu alıcısı modeli bulmak istiyorum. Digiturk e ödediğim paraları topladığımda böyle bir cihazın daha avantajlı olabileceğini tahmin ediyorum. Bu standartlarda ne önerirsiniz? Teşekkürler

• vardar htr1000s filboxun cıhazı onu alacaktım filbox kapanıyormuş ,kanalları kapatıyorlar,belgesel kanalları falan bişey kalmamış,sadece sinama tv ler varmış ,burdan filboxlu humax cıhaz alacak arkadaşlarada bir uyarı olsun bu.. thundere teşekkür ederim önerin için goldmaster x çıkmış orda hangi model birdaha yazarmısın..birde arkadaşlar goldmaster spark goldmaster 1045 ten sonramı çıktı..
  • Redline TS 4000 HD Plus nasıldır? 350-400 aralığında başka öneriler varsa da açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10vil

vardar htr1000s filboxun cıhazı onu alacaktım filbox kapanıyormuş ,kanalları kapatıyorlar,belgesel kanalları falan bişey kalmamış,sadece sinama tv ler varmış ,burdan filboxlu humax cıhaz alacak arkadaşlarada bir uyarı olsun bu.. thundere teşekkür ederim önerin için goldmaster x çıkmış orda hangi model birdaha yazarmısın..birde arkadaşlar goldmaster spark goldmaster 1045 ten sonramı çıktı..
    2 grup var.

1040-1045-1050

1060-1070-1080-1090

Powervu yok.Bunlar modül girişli.Dsmart modül için.Filbox battı.Digitürk modüllü üyelik yok.Tivibu geçen yıl arçelik/beko tvlerle verdi ama şu an yok.

Ayrıca hem kendi yazılımları var hem de ilk gruba Enigma2, ikinci gruba neutrino yüklenebiliyor.

Spark sonra çıktı.Modül girişi yok onda.Powervu vardı sanırım.

Bunların hepsi eski olmasına rağmen değerinin üstünde satılıyor.Forumlardan,sahibinden ya da letgodan ikinci el almanı öneririm.

Tabiki herşey ihtiyaca göre.Bende neutrinolu 1060 ve dm525 var.Dsmart modül kullanıyorum.Ama şu an uydu+kablo tunerli ve modül girişli cihaz arayışındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 25 Ekim 2018; 11:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thundere kullanıcısına yanıt
    Merhaba şu cihaz iyimidir?

Octagon sf8008

Hisilicon Hi3798MV200 huawei çip
    15000 DMIPS
    1 gb DDR4 ram
    8 gb eMMC flash hafıza
    Enigma 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 25 Ekim 2018; 12:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

Merhaba şu cihaz iyimidir?

Octagon sf8008

Hisilicon Hi3798MV200 huawei çip
    15000 DMIPS
    1 gb DDR4 ram
    8 gb eMMC flash hafıza
    Enigma 2
    Serkan arkadaşın söylediği görüntü kalitesini işlemci belirliyor.Bu konuda da broadcom işlemci gerekiyor.Ama bu değil.

İhtiyacı ve kişisel ilgiyi iyi tespit etmek gerek.

Kişisel bakışım adam gibi yerli platformlardan modül al film,dizi,belgesel,spor ihtiyacını oradan gider.Enigma2 cihaz ile turkvod,mediaportal,kodi ile eksikleri tamamla.Hevc ve 4K olayı hiç gerekli değil.Trt1 ya da diğer uydulardaki 3-5 4K kanal için masraf yapamam.Bana göre geleceğe yönelik teknolojiye yatırım yapılmaz.İşini gören en ucuz cihazı al.Yeni ihtiyaç çıktıkça eskisini sat üstüne az koy ihtiyacın olanı al.3D diye, akıllı tv diye,4K diye millet binKları veriyor.Halbuki kaliteli bir panel TV için yeterli.Normal,android ya da enigma2 uydu her işi hallediyor.8 yıl klon DM800 kullandım...Hele şu yerli markaların model isimleri ile milleti kazıklaması.Dobratech machina tiger vipbox hector trübin spy red black gold vb.Forumlarda bir süre yazılım veriyorlar.Sonra da herkesin elinde patlıyor ve at çöpe. Önce ihtiyacı belirle sonra alternatifleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 25 Ekim 2018; 13:22:1 >

• thundere kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi uydu+kablo tv için bir cihaz arıyorum.
    Fakat şu sıralar piyasa çok durgun.
    Uydumarket te OCTAGON SF8008 marka cihaz Teledünya uyumluymuş ve ön satışa koymuşlar.
    Fakat firmaya güvenemedim.
    Cihaz hakkında da kullanıcı yorumu göremedim.
    Güvenilir bir satıcıdan uygun bir cihaz olursa haber verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.