Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.031
Cevap
98
Favori
442.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ZGEMMA-Star H2 mit DVB-S2 + DVB-T2 / C Full HD Combo ürünü hakkında bilgisi ilgisi olan arkadaş var mı acaba?
    İşlemci CPU 750 MHz BCM MIPS Prozessor Linux OS. Bu linux olayı beni çok zorlar mı acaba?
  • iyi akşamlar arkadşlar..

1 yıl önce Vu+Uno cihazımı sattım çünkü geliştirici hiçbir yazılımla uğraşamadım.
    Bizim evlerde site anten dağıtım kabloları eskidiği için uydu yayınları için tuner'i
    iyi olan cihaz arıyorum.Cihazdan istediğim özellikler şunlar;
    1-Tuner iyi çekişi gücü olan cihaz(samsung mu üretiyordu bilmiyorum?)
    2-Görüntü kalitesi iyi olacak(3D 65 ve 55 inch Samsung ve LG TV var.4K değil yani)
    3-Sağlam bir firma desteği olacak(Kaliteli olmasa da Next ve Goldmaster'ı bu yüzden severim,en azından
    çan-çin-çon değiller)
    4-İyi bir menü kullanımı olacak(tecrübeli cihazlarda özellikle next bu konuda favorim)
    5-ipTV youtube rahat izleyebileyim(Kablolu bağlarım wi-fi devamlı izlemelerde çoğunda sorunlu sanırım)
    6-Mümkünse kasa şeklinde olacak,olmasa bile miniminnacık olmayacak...
    Görüntü 4K desteklerse iyi olur(Bu yüzden android taban desteği olursa fiyat uygun gibi)
    7-D-smart,digitürk vs düşünmüyorum o yüzden modül giriş ayrıntısı şart değil
    fakat CCCam server çözümünde stabil olacak
    8-HDD'ye sorunsuz kayıt yapmak ve HDD'den rahat film seyretmek istiyorum
    Tüm bunlara göre
    Botech Nero2 nasıldır?
    Spybox s10 plus bu parasını hak ediyor mu?
    Vu-zero 4k Octagon 4K veya Gigablue trio 4K bu kadar para vermeye değer mi?
    Yaklaşık 6 yıl vu uno kullandım fakat enigma2 cihazın değerini bilemedim çünkü yazılım gücüm ve vaktim yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

iyi akşamlar arkadşlar..

1 yıl önce Vu+Uno cihazımı sattım çünkü geliştirici hiçbir yazılımla uğraşamadım.
    Bizim evlerde site anten dağıtım kabloları eskidiği için uydu yayınları için tuner'i
    iyi olan cihaz arıyorum.Cihazdan istediğim özellikler şunlar;
    1-Tuner iyi çekişi gücü olan cihaz(samsung mu üretiyordu bilmiyorum?)
    2-Görüntü kalitesi iyi olacak(3D 65 ve 55 inch Samsung ve LG TV var.4K değil yani)
    3-Sağlam bir firma desteği olacak(Kaliteli olmasa da Next ve Goldmaster'ı bu yüzden severim,en azından
    çan-çin-çon değiller)
    4-İyi bir menü kullanımı olacak(tecrübeli cihazlarda özellikle next bu konuda favorim)
    5-ipTV youtube rahat izleyebileyim(Kablolu bağlarım wi-fi devamlı izlemelerde çoğunda sorunlu sanırım)
    6-Mümkünse kasa şeklinde olacak,olmasa bile miniminnacık olmayacak...
    Görüntü 4K desteklerse iyi olur(Bu yüzden android taban desteği olursa fiyat uygun gibi)
    7-D-smart,digitürk vs düşünmüyorum o yüzden modül giriş ayrıntısı şart değil
    fakat CCCam server çözümünde stabil olacak
    8-HDD'ye sorunsuz kayıt yapmak ve HDD'den rahat film seyretmek istiyorum
    Tüm bunlara göre
    Botech Nero2 nasıldır?
    Spybox s10 plus bu parasını hak ediyor mu?
    Vu-zero 4k Octagon 4K veya Gigablue trio 4K bu kadar para vermeye değer mi?
    Yaklaşık 6 yıl vu uno kullandım fakat enigma2 cihazın değerini bilemedim çünkü yazılım gücüm ve vaktim yok..
    Fikret bey enigma2 cihaz'ın değerini bilememenizin sebebi şudur , satın aldıgınız yer cihazın arkasında durmamasıdır. 10 sene once müşterime sattıgım vu+duo cihazın hala arkasındayım. Müşteri zaman buldukca cihazını bana getirir eklentilerini , yazılımını , kanal listesini vs. vs. güncellerim çayını içer ve siftahı atıp gider.

Yeni getirmiş olduğumuz gigablue cihazlarımız oldukca randımanlı calısmaktadır. İptv , CCcam server , youtube , turkvod vb vb. problemsizdir. Ve ayrıca Oscam üzerinden Turksat'da bir paketimiz şampiyonlar ligi gibi :) Başka yerde yok ;) Android cihazlardan kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum. 10 ₺ de olsa 100 ₺ de olsa verdiğiniz paraya üzülerek söylüyorum ne yazik ki yazık olur. 1 ay - 3ay veya 6 ay randımanlı kullanırsınız sonra cihazın üstüne 1 bardak su içmek zorunda kalırsınız.

En son olarak bize yakın olup olmamanız önemli degil. Cihazlar her zaman stoklarımız da mevcut. Yeni yazılım çıktığında backup hazırlayıp cihazlari bizden alan müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. Sizlerden sadece gönderdiğimiz yazılımı usb belleğine atıp kumanda'dan yüklemek kalıyor. Sağlıcakla..

• Korax Era 4K ürün konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?Sanırım 2017 de piyasaya çıkmış?
    hiç video incelemesi yok.
  • quote:

Korax Era 4K ürün konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar?Sanırım 2017 de piyasaya çıkmış?
    hiç video incelemesi yok.
    donanımı berbat onu alacağına beelink mini-2 yi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

donanımı berbat onu alacağına beelink mini-2 yi al

Alıntıları Göster
    pardon tvbox sandım uydu alıcı için bakmıştın android uydu alıcı tavsiye edilmiyor
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Vipbox Ufo Tam Aradağın özelliklerde incelemeni tavsiye ederim.
  • ipTv de izlediğim Kemal Sunal filmini HDD'ye kaydedebilen cihazlar hangileridir?
    Botech Nero2 ipTV'den kayıt yaptırmıyor...Ayrıca bu yayın yapan ipTV'nin bir özelliği mi?yoksa cihaz
    özelliği mi?
  • 4K ya gerek yok,
    ama öyle diyince de doannım olarak çok zayıf cihazlar oluyor genelde,
    eskiden DM800HD clon kullanmıştım, şimdi android K' pro var.

Tunerı güçlü model arıyorum zira 36E rus uydunusu zor alıyorum.

öncelik sıram şöyle;

1- Güçlü Tuner ve CCcam stabil.
    2- iptv izlenecek mutlaka
    3- Android tablet veya cep telefonu ekranını ev apından TV ye gödnerebileceğim ( tv smart değil)

önem sırası böyle bir receiver önerir misiniz? 3 numara çok şart değil, 4K da şart değil.
    görüntü kalitesi çok da önemli değil. zira kartal gözlü değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 26 Ocak 2020; 23:49:9 >
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Android box al içine iptv Extreme Pro kur.
    Kaydet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 yıldır kullandığım uydu alıcılarından sonra tecrübelerimi paylaşmak istiyorum;
    Uygun fiyat ile net görüntü ve menü kullanımı en iyi cihazlar Next'in birçok çeşidi ve Goldmaster PVR 1090.
    Kanal geçişleri konusunda bu 2 marka da çok iyi fiyatına göre...
    Evi arabayı satıp Vu+ Uno,Duo vs alırsanız başınız ağrımaz herşey mükemmel ama ev veya arabadan olursunuz.
    şu an satılan android box türü veya Linux fiyat uygun cihazlar(Botech,Hiremco,Spybox)ın verdiği
    freeiPTV uygulamalarının hepsinde de takılma oluyor.Fakat bu takılma sanırım ücretsiz ipTV kullanıcı sayısı
    ve fiyat nedeniyle sanırım.Kullandığım Botech Nero2 ve Spybox s10 plus cihazları ile HDD'ye uydudan kayıt
    yaptırırken(ipTV'leri kaydedemiyorsunuz) başka uygulamalara(ipTV vs.) giderseniz cihazlar tamamen kilitleniyor,
    kayıt bitmeden veya elektriği kesmeden kurtuluş yok.
    Ve son olarak öğrendiğim şu;hiçbir ipTv uydu yayını gibi takılmasız çalışmıyor.En kaliteli
    ve devamlılığı olan yayın yine uydu yayını...

• Günaydın arkadaşlar.Şu an satılan yeni uydu alıcı-ipTv(linux,android)'nın işlemcilerini bulabileceğim
    bir liste var mıdır?
    Botech Nero2?
    Hiremco Turbo V8?
    Dreamstar master?
    Dreamstar Tribün?
    bu cihazların işlemci farklarını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Android box al içine iptv Extreme Pro kur.
    Kaydet.
    extreme pro,
    çok ucuz download ve ekranı küçültüp sabitleme özelliği de çok iyi, ekran kiliti de var.
    en önemlisi buffer ayarı var.

en iyi program,
    cepte tablette ve android receiverımda var )))
    PC karşılığı da olsa iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Şubat 2020; 12:58:52 >
  • quote:

Yaklaşık 10 yıldır kullandığım uydu alıcılarından sonra tecrübelerimi paylaşmak istiyorum;
    Uygun fiyat ile net görüntü ve menü kullanımı en iyi cihazlar Next'in birçok çeşidi ve Goldmaster PVR 1090.
    Kanal geçişleri konusunda bu 2 marka da çok iyi fiyatına göre...
    Evi arabayı satıp Vu+ Uno,Duo vs alırsanız başınız ağrımaz herşey mükemmel ama ev veya arabadan olursunuz.
    şu an satılan android box türü veya Linux fiyat uygun cihazlar(Botech,Hiremco,Spybox)ın verdiği
    freeiPTV uygulamalarının hepsinde de takılma oluyor.Fakat bu takılma sanırım ücretsiz ipTV kullanıcı sayısı
    ve fiyat nedeniyle sanırım.Kullandığım Botech Nero2 ve Spybox s10 plus cihazları ile HDD'ye uydudan kayıt
    yaptırırken(ipTV'leri kaydedemiyorsunuz) başka uygulamalara(ipTV vs.) giderseniz cihazlar tamamen kilitleniyor,
    kayıt bitmeden veya elektriği kesmeden kurtuluş yok.
    Ve son olarak öğrendiğim şu;hiçbir ipTv uydu yayını gibi takılmasız çalışmıyor.En kaliteli
    ve devamlılığı olan yayın yine uydu yayını...
    hocam iptv akıcılığı ve kalitesinde sorun yok, ben direk adamından alıyorum, hrkes genelde satıcının satıcısından alıyor )))
    adam 1000 kişiye satıyor, aynı anda 500 kişiyi kaldırabilecek olan serverı.
    sona derbi maçı oluyor 900 kişi giriyor ve patlıyor :)

neyse bu konuyu daha fazla yazmamalı.

K2 Pro android receiverımda IPTVde hiçbir sorun yok,
    zaten olsa da buffer miktarını biraz arttırarak sorun halledilir.
    wifi değil, kabloyla baglıyım ama 4G ile de sorun yok ki.

görüntü kalitesi olarak da 2mbps 1080p IPTV ile nfhd uydu görüntü farkını 55inch tv ye 3-4 metre mesafeden anlamıyorsunuz,
    bitrate oalrak uydudaki daha yuksek ama fark çok da dev değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

4K ya gerek yok,
    ama öyle diyince de doannım olarak çok zayıf cihazlar oluyor genelde,
    eskiden DM800HD clon kullanmıştım, şimdi android K' pro var.

Tunerı güçlü model arıyorum zira 36E rus uydunusu zor alıyorum.

öncelik sıram şöyle;

1- Güçlü Tuner ve CCcam stabil.
    2- iptv izlenecek mutlaka
    3- Android tablet veya cep telefonu ekranını ev apından TV ye gödnerebileceğim ( tv smart değil)

önem sırası böyle bir receiver önerir misiniz? 3 numara çok şart değil, 4K da şart değil.
    görüntü kalitesi çok da önemli değil. zira kartal gözlü değiliz.
    UPP,
    ölmüş burası ))
    turkey foruma mı yazsak..
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum @gimmeluck
    Satın alınan ipTV'ler kaliteli olursa takılma sorunu azalıyor ama asla ortadan kalkmıyor.
    En kaliteli ipTV' dahi arada mutlaka takılıyor.Ama ipTV uygulamaları arttıkça
    insanlar çatı anten-kablo bağlantı vs vs ilgilenmiyor ve çoğu kişi sırf bu kablolar
    yüzünden uydudan vazgeçiyor.Bizim site de antan kabloları 10 yıldır bakım yapılmıyor,
    hotbird ve astra uydu kabloları oksitlendi çürüdü.
    Dolayısı ile bizde İPTV çöplüğüne dalmış bulunduk...
  • Almanyaya gidiyorum, Berlinde bi otelde 2 gün kalacağım, mağazaya gidecek zaman kalmayacak sanırım, amazon.de adresinden sipariş versem, gitmeden hemen önce, oteli adres gösterek, sorun olur mu acaba? Ne sipariş etsem bilmiyorum ama mesela octagon sf8008 olur mu ki, TR fiyatı alıncak gibi değil de..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    sf8008 çok iyi cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Almanyaya gidiyorum, Berlinde bi otelde 2 gün kalacağım, mağazaya gidecek zaman kalmayacak sanırım, amazon.de adresinden sipariş versem, gitmeden hemen önce, oteli adres gösterek, sorun olur mu acaba? Ne sipariş etsem bilmiyorum ama mesela octagon sf8008 olur mu ki, TR fiyatı alıncak gibi değil de..
    Vergi olayı nedir acaba?Gümrük vergisi alt limiti falan nedir bilen var mı?
  • Dreamstar master ip tv cihaz kullanıyorum.Cihaz gerçekten çok seri ve kullanışlı.
    Özellikle Dreamstar master ipTv dahili Wi-Fi çok başarılı.2 oda ileride kesinti yok.
    Fakat destek konusunda birçok arkadaş Arnix öneriyor.Yeni Arnix Fiber cihazlarında
    dahili Wi-Fi mevcutmuş.Arnix fiber dahili Wi-Fi kullanımını bize anlatabilecek bir arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.