Şimdi Ara

Yüksek IQ ve Yurtdışına Kabul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Daha önce lisede ve ortaokulda girdiğim psikolog tarafından yapılan profesyonel iq testlerinden 140-150 civarı almıştım. Benim girdiğim testlerde 100 normal zeka 120 zeki 140 çok zeki 160 dahi gibi skorlanıyordu. Akademik başarı olarakta iyiyim ama mevcut lisansım ile yurtdışına çıkmam zor ve zaten şu anki mesleğimi sevmiyorum. Acaba iq puanımı belgelesem bu şekilde yabancı ülke vatandaşlığına kabul edilmem ve bana orada vermeleri kolaylaşırmı?İllaki akademik birşeyler olmak zorunda değil kolayca vatandaşlığa geçsem ve bana ortalama bir iş verseler bu bile bana yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruir

Bu mesaj silindi.
    33
  • bunu konsoloslukta söylerseniz gülerler hocam
  • 10 puanla dahi olmayı kaçırmışsın kanka, üzüldüm senin adına.
  • Hocam olması imkansıza yakın . İq zaten direk başarı ile alakalı olamayabiliyor bu yüzden kabul edeceklerini sanmıyorum . 180-190 iq civarlarında olup hayatlarında dünyaya hicbir katkı yapmamış bircok insan var . Gidebilmek icin direk yaptığınız şeyler cok daha önemli . Eğer her şeye rağmen gideceğim diyorsanız Amerika'ya falan mülteci olarak gidebilirsiniz genellikle coğu kişi kabul ediliyor tabi sistem son zamanlarda trump gibi sağcı bir başkan oldugu icin değişti ayrıca gitseniz bile büyük ihtimalle diplomayı aldıgınız okul amerika da kabul edilmeyebileceği icin kendi mesleginizi de icra edemezsiniz. Onun dışında ortalama üstü bir tipiniz varsa evlenebilirsiniz de yabancı biriyle.
  • Şaka mı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zekayi illeyen yok hocam. Elinde bir basari olacak ki adamlar sana guvenecek, inanacak. "Zeka" bir balondur. Alisin artik buna.

• puanlari gorunce ne bilem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden daha zekiydim pranav veera gibi 4 yaşında okuyup takvimden gün hesaplardim ama çevre de etkiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde onedio nun hangi dahisin testinde einstein çıktı Amerika konsolosluğunu bi denesem mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.