Konuyu biraz daha canlandırsak ölmesin yararlı konu
orhunnO
kullanıcısına yanıt
320 Kbps indirmek için turkcellmüzik kullanayım dedim 192den yukarısı yok. Parayla da olmuyormuş demek
Kaliteli ses sisteminiz yoksa 190 veya 320kps farkını hiç anlamazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Ofiste dinleyince rezil oldu parça, detaylardan cızır cızır gidiyo :) 1+1 20 TL'lik logitech ile tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Ofiste dinleyince rezil oldu parça, detaylardan cızır cızır gidiyo :) 1+1 20 TL'lik logitech ile tabi.
hocam kulaklıkla falan dinlemenizi öneririm,vakit buldukça flac parça paylaşıyorum youtube üzerinde
quote:
quote:
quote:
hocam kulaklıkla falan dinlemenizi öneririm,vakit buldukça flac parça paylaşıyorum youtube üzerinde
O zaman kanalınızı takibe alalım hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: draguh
quote:
quote:
quote:
O zaman kanalınızı takibe alalım hocam.
evet takip edin devamlı yüklüyorum flac parçalar teşekkürler
Şimdi imzamdaki süper sistemle dinliyorum youtube da takibe aldım bende, daha sık paylaşırsanız sevinirim.Ne de olsa artık takipçileriniz var ,sorumluluklarınız var
Harpooner
kullanıcısına yanıt
buldugum güzel flac parçaları paylaşıyorum takipte kalın siz hocam
Arkadaşlar madonnanın en iyi parçalarını birleştirdim youtube a yüklüyorum 2 gb boyutu yaklaşık 1 günümü aldı :D halada yükleniyor mutlaka onu dinleyin
Lindsey Stirling Crystallize flac inanılmaz diyorum. Zaten sevdiğim bi parçaydı.
quote:
Arkadaşlar madonnanın en iyi parçalarını birleştirdim youtube a yüklüyorum 2 gb boyutu yaklaşık 1 günümü aldı :D halada yükleniyor mutlaka onu dinleyin
Link bekliyoruz.
beyler madonnayı yükledim fakat facebook yayınlatmadı telif hakkından dolayı