Ofiste dinleyince rezil oldu parça, detaylardan cızır cızır gidiyo :) 1+1 20 TL'lik logitech ile tabi.
hocam kulaklıkla falan dinlemenizi öneririm,vakit buldukça flac parça paylaşıyorum youtube üzerinde
O zaman kanalınızı takibe alalım hocam.
evet takip edin devamlı yüklüyorum flac parçalar teşekkürler
Alıntıları Göster
Şimdi imzamdaki süper sistemle dinliyorum youtube da takibe aldım bende, daha sık paylaşırsanız sevinirim.Ne de olsa artık takipçileriniz var ,sorumluluklarınız var
Harpooner
kullanıcısına yanıt
buldugum güzel flac parçaları paylaşıyorum takipte kalın siz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Luke Cage
buldugum güzel flac parçaları paylaşıyorum takipte kalın siz hocam
Arkadaşlar madonnanın en iyi parçalarını birleştirdim youtube a yüklüyorum 2 gb boyutu yaklaşık 1 günümü aldı :D halada yükleniyor mutlaka onu dinleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Luke Cage
Arkadaşlar madonnanın en iyi parçalarını birleştirdim youtube a yüklüyorum 2 gb boyutu yaklaşık 1 günümü aldı :D halada yükleniyor mutlaka onu dinleyin
Alıntıları Göster
Lindsey Stirling Crystallize flac inanılmaz diyorum. Zaten sevdiğim bi parçaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Link bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Link bekliyoruz.
Alıntıları Göster
beyler madonnayı yükledim fakat facebook yayınlatmadı telif hakkından dolayı