Bildirim
Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
güzel konu arkadaşlar youtube a yükleyen arkadaşada teşekkürler. takipteyiz. -
Evet arkadaşlar ülkemizdeki Flac sıkıntısını gidermek adına site kuruyorum Tabi bu yavaş yavaş büyüyecek alt sayfalarını daha oluşturmadım şimdilik anasayfa halinde istekler doğrultusunda bir şeyler yapabilirim http://vizyonuz.com/ -
Arkadaşlar bu .flac uzantısı ile Apple Loseless'ın bi' farkı yok değil mi? iTunes'da kullanmak için ben hep çeviriyorum da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Âşıkadam
Arkadaşlar bu .flac uzantısı ile Apple Loseless'ın bi' farkı yok değil mi? iTunes'da kullanmak için ben hep çeviriyorum da.
Flac alac aynı fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar bu .flac uzantısı ile Apple Loseless'ın bi' farkı yok değil mi? iTunes'da kullanmak için ben hep çeviriyorum da.
Ses sisteminiz, iyi detaylı olmazsa , fark yok diyebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Ses sisteminiz, iyi detaylı olmazsa , fark yok diyebiliriz.
Ne alaka mp3 mü sormuş adam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
quote:
quote:
Ne alaka mp3 mü sormuş adam
Doğru loseless sormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanx54
dts türkçe dinlemek isteyen pm atsın bana upload ettim linki veririm indirip denersiniz
not dts sesi çözebilen sisteminiz varsa anca öle anlarsınız aradakı farkı
Hocam zaten dts çözebilen ses sistemi yoksa farkı anlaması şöyle dursun dinleyemez bile müziği
Şaka bir tarafa keşke linki buradan paylaşsanız, tek tek herkes irtibat kurmasa daha güzel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
dts türkçe dinlemek isteyen pm atsın bana upload ettim linki veririm indirip denersiniz
Hocam zaten dts çözebilen ses sistemi yoksa farkı anlaması şöyle dursun dinleyemez bile müziği
Şaka bir tarafa keşke linki buradan paylaşsanız, tek tek herkes irtibat kurmasa daha güzel olur
yasak diye biliyorum paylaşım ondan vermedim forum kuralları gereği öle sanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
Şaka bir tarafa keşke linki buradan paylaşsanız, tek tek herkes irtibat kurmasa daha güzel olur
Arkadaşlar dts parçaları çalan programlarla dts dinleyebiliyorsunuz çözücü olmadan fakat ne kadar sağlıklı siz düşünün -
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
quote:
Flac alac aynı fark yok
Teşekkürler hocam
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 6 Ağustos 2013; 7:39:13 > -
Arkadaşlar web sitemde flac parçalar paylaşacagım, bunlar gerçek flac en iyi riplenmiş şekildedir faydalanmalısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Arkadaşlar web sitemde flac parçalar paylaşacagım, bunlar gerçek flac en iyi riplenmiş şekildedir faydalanmalısınız
web siteni imzana ekleyin. -
quote:
quote:
Arkadaşlar web sitemde flac parçalar paylaşacagım, bunlar gerçek flac en iyi riplenmiş şekildedir faydalanmalısınız
web siteni imzana ekleyin.
Teşekkürler bu aklıma gelmemişti -
quote:
quote:
quote:
web siteni imzana ekleyin.
Teşekkürler bu aklıma gelmemişti
Yalnız ben ne kötü bir cümle kurmuşum orda yahu :) -
anlamak için 5 kere okudum hocam -
bugünden itibaren full flac dinlicem -
quote:
Evet arkadaşlar ülkemizdeki Flac sıkıntısını gidermek adına site kuruyorum Tabi bu yavaş yavaş büyüyecek alt sayfalarını daha oluşturmadım şimdilik anasayfa halinde istekler doğrultusunda bir şeyler yapabilirim http://vizyonuz.com/
Yeni turku link bozuk bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar dts parçaları çalan programlarla dts dinleyebiliyorsunuz çözücü olmadan fakat ne kadar sağlıklı siz düşünün
ben ses sistemimi pcye bağladım, jet audio ile dinliyorum ses gayet başarılı.
sizin nedemek istediğinizi anlayamadım yada benim eksik bilgim varundefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 13 Ağustos 2013; 9:31:13 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X