Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
163
Favori
286.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Plak ripçisi pbthal ' i duymuşsunuzdur belki, adam tekrar plak ripleyip paylaşmaya başlamış arkadaşlar. Belki takip edeniniz vardır.

• Merhabalar, Redd grubunun flac albümlerine basıl ulaşabilirim? Özellikle Doğan duru nun. Solo albümü varsa çok güzel olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Türkçe CDRip (WAV) albümlerin paylaşıldığı telegram kanalına davetlisiniz keyifli dinlemeler:)

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
    Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)telegram
    Türkçe CD/LP/Kaset Rip Albümler
    https://t.me/cdrip_muzikler
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt

murat bey rica etsem uplod edip link atabilirmisiniz?

• Nazmhnc N kullanıcısına yanıt

Merhaba, arşiviniz çok güzel. Sizden rica etsem ;

Aşkın Nur Yengi - Haberci , Sıramı Bekliyorum , Kara çiçeğim , Aşk Kazası ,  2002 albümlerini CDRiP Wav olarak paylaşabilir misiniz ?

• Gençler merhaba, yüksek kaliteli kayıpsız harika müzikler arıyorum ama internette doğru düzgün google araması ile bulamadım. Forum sitelerindeki bir çok link ise ölmüş durumda. Bana paralı üyeliği olmayan telegram kanallarına abone etmeden müzik bulabileceğim platformları önerir misiniz ? Ben paralı uygulamaları denedim maalesef ki harika bir kulaklığım olmasına rağmen aradaki farkı %1 %3 gibi hissettim. Bu yüzden de çok para vermeyi mantıklı bulamadım.

• farazicosmos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telegram kanalı önermeyin dediniz ama telegramda Türkçe CDRip Albüm paylaşımları mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xubster.com dosya sunucusunun dahil olduğu bir debrid var mı?

anydebrid, maxdebrid çöp.

• mhmt_97 M kullanıcısına yanıt

Merhabalar wav ve flac türkçe cd rip albümler paylaşılıyorsa kanal ve grup linki verirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram’daki DH Flac Müzikseverler grubunun 4 yıla yakındır üyesiydim ama az önce gruba bir şey sormak için girdiğimde grubun gizli olduğu uyarısı çıktı. Ne mesaj yazabiliyorum ne mesajları görebiliyorum. İletişime geçebileceğim bir grup yetkilisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 20 Kasım 2024; 23:38:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Kurucusu kapattı

Nedenini biliyor musunuz?

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Hayır bilmiyorum. Ne soracaktınız?

Özel bir şey sormayacaktım. Ben de son 1 yıldır eskisi kadar aktif olmasam da açılışından beri üye olduğum için şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.