Bildirim
Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (36. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
sıkıntı yok üstad, bende aynısı var diye söylüyorum, boşuna aynısınıyla uğraşmanın anlamı yok. senin 3 albümü de drivea yüklüyorum. sende kargo-yıldızların altında ve murat başaran-sana ölürüm albümleri var mı üstad? eğer varsa eylem yerine bu iki albümü gönderebilir misin? benim amacım hem sen sevin hem ben, ikimizde kazanalım dostum :) -
aynısı varsa gönderme ben karşılıksız almamda vermemdequote:
Orijinalden alıntı: AjanSarter
sıkıntı yok üstad, bende aynısı var diye söylüyorum, boşuna aynısınıyla uğraşmanın anlamı yok. senin 3 albümü de drivea yüklüyorum. sende kargo-yıldızların altında ve murat başaran-sana ölürüm albümleri var mı üstad? eğer varsa eylem yerine bu iki albümü gönderebilir misin? benim amacım hem sen sevin hem ben, ikimizde kazanalım dostum :) -
karşılıksız değil ki üstad, bunlar varsa eylemin yerine o albümleri gönder dedim sadece yoksa eylemi gönderebilirsin üstad sorun yok, yine karşılıklı oluyor -
senin 84 ler çakma flac yalnız. -
senin albümleri gönderdim üstad -
Murat Boz - Şans için isteğinizi söyleyin arşive bakacağım.quote:
Orijinalden alıntı: bjkyener
Bendeki Bu Liste 100 de 1 i (Yaklaşık Yerli 500 GB Flac Albüm Mevcut)
İstediğim Albüm İle Karşılıklı Paylaşırım (albüm parçaları tek tek gönderirim birden hepsini göndermem)
Göndereceği Albümün Spectro Görüntüsünü istiyorum Karşılıklı Onay Olursa Paylaşırız
ÖRNEK
https://forum.donanimhaber.com/satilik-103-adet-muzik-album-cd-leri--141720269#142031832
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin arşivde hangi albümler var üstad? -
Takasa takas albüm he,vay canına
Deezer,tidal den flac çekiliyor biraz araştırmacı olun, cd devri kapanalı çok oldu devir digital devir uploadla albüm aramakla uğraşmazsınız ne ararsan var müzik sitelerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 2 Nisan 2020; 3:12:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım üstad
Emir-Ateşten bi rüzgar (albüm
Seksendört ft hande yener-rüya (albüm)
Peki bunlar var mı üstad?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Bendekinin bir kısmının kalitesi yüksek bir kaç parçanın kalitesi düşük onun için 2 tane spectro koydum (ikisi de flac)quote:
Orijinalden alıntı: AjanSarter
Üstad bende şu şarkı tek var, anladığım kadarıyla sendeki albüm flac değil
(Bendeki eski albüm cd leri gibi)
Sendeki flac ın kalitesi yüksek çok büyük fark yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Nisan 2020; 16:16:41 > -
seni suçlamıyorum üstad, normaldir bazı albümlerin kalitesi düşük olabilir, bende de bazı albümlerde bu oluyor ama mümkün oldukça arşivimi yüksek kaliteyle dolduruyormaya çalışıyorum, rica etsem o albüm yerine aşağıdaki albümler varsa gönderbilir misin?
ogün sanlısoy-ben
ogün sanlısoy-akustik 2012
ogün sanlısoy-korkma 07 -
arşivde ogün diye bir kelime yok -
😄 eee tamam üstad yapacak bir şey yok,şimdi aklıma başka albüm gelmedi belki daha sonra başka albümler yazarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, öncelikle teşekkürler. Barış Manço'dan Gülpembe ve Kol Düğmeleri var mıdır? -
Teşekkürler hocam sağolun. -
bu albümler yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X