Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
163
Favori
287.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AIMP veya JRiver Media Center programlarıyla istediğiniz gibi parçaları dinleyebilirsiniz. Dilerseniz parçaları albümden ayırıp bölebilirsiniz.
    https://www.aimp.ru/
    jriver.com
    JRiver Media Center
    https://jriver.com/index.html
  • smyleface kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , iosda var mıdır önereceğiniz applikasyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu konuda bilgim yok.
  • Ahmet Kaya - Yıldızlar ve Yakamoz ile Acılara Tutunmak albümü olan flac bir şekilde paylaşabilir mi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 9 Mart 2020; 9:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sayfalardan yerli albüm paylaşıyorsunuz. bunu yapmayın. flac dosyalar cd den kaliteli değil. cd sini alın. telif hakları nedeniyle sizinle uğraşırlar söyliyeyim size. syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreius

bu sayfalardan yerli albüm paylaşıyorsunuz. bunu yapmayın. flac dosyalar cd den kaliteli değil. cd sini alın. telif hakları nedeniyle sizinle uğraşırlar söyliyeyim size. syg.
    ahahah supreius bi cümle yazdın millet konuya girmeye korkuyor. ya plak şirketlerinin hala cd satışından para kazandığınımı sanıyorsun. bitti o iş dükkan kapandı. cd falan satıldığı yok. tektük oda zaten kimsenin umurunda değil. gelir kaynaklarının büyük bölümü, streamer müzik platformları. yıllarca herkes neler paylaştı, senbolik yani göstermelik birkaç kişi mahkemelik oldu onlardanda bişey çıkmadı. burda paylaşılanların yüzbinlerce katı youtube de paylaşılıyor.
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    aynen cd işi bitti artık çoğu albümün cd si çıkmıyor sadece hit sanatçılarınki çıkarsa çıkar bu saatten sonra tarkan ,sezen aksu gibi cd bile çıksa devir hi-res devri 24 bit stüdio albümleri varken bir cd ye kim 25 lira versin.
    devlet uğraşacak olsa yıllardır açık olan müzik forumları var onlara el atsın önce bu konuya gelene kadar
  • smyleface kullanıcısına yanıt
    rashit adam olmak istemiyorum albümüne baktım tek parça halinde. hep böyle mi paylaşılıyor?
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi. Ben eski bir alışkanlık yüzünden albümleri bu şekilde arşivliyorum.
  • p.m ile deezeer dan ücretsiz kayıpsız istediğiniz şarkıyı indirmeyi analtabilirim
  • Coolio19 C kullanıcısına yanıt
    Bana atabilir misiniz teşekkürler

gönderdim
  • arkadaşlar tidal hifinin telefona indirme özelliği olan bir apk varmı? şuan hali hazırda deezloader kullanıyorum flac olarak indiriyorum sıkıntı yok ama deezer de MQA şarkı bulunmuyor. bu nedenle tidalden indirmenin bir yolunu arıyorum. bu arada tidal hifi aboneliğim var.

• Tidal dan android e flac indirmek için tidal-dl diye bir araç var ben kullanıyorum deneyebilirsiniz biraz karışık ama videolu anlatımı var 24bit/48khz/1000-1900 kbps müzikler indirmek mümkün.

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)

Adım 1. Termux uygulamasını indirin ve yükleyin.
    play.google.com
    Termux - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.termux

Adım 2. Aşağıdaki komutu yazarak Termux'un telefon belleğinize erişmesine izin verin.

termux-setup-storage

Adım 3. Python ve tidal-dl'yi kurmak için aşağıdaki komutları tek tek çalıştırın.

pkg install python clang libjpeg-turbo ffmpeg zlib -y

pip install --upgrade pip

pip install --upgrade tidal-dl

tidal-dl

Video anlatım:
    Tech Shortcutsyoutube
    How to Install Tidal-DL on Android Step by Step
    https://www.youtube.com/watch?v=JdA5Zayc1Yo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axofhell -- 28 Mart 2020; 5:20:18 >
  • teşekkür ederim umarım yapabilirim

• Arkadaşlar bu 8d music nedir , youtube üzerinden bugün dinledim biraz kulaklıkla, sağdan sola dönüyor ses adeta kulaklıkta , youtube üzerindekilerin kalitesi nedir ?

Hocam bilgim yok ama tahminim programla sanal olarak sahneyi dolaştırarak yapıyorlardır yani mastering kısmında bu şekilde kayıt yapıldığını zannetmiyorum. Yalnız Sony'nin bir nanesi var 360 Reality Audio diye yalnız onun maksadı farklı sesi dolaştırmaktan ziyade daha çok sahneyi genişletmek ve sesleri ayırmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 lar Türkçe flac arşivi olan varmı elinde
    depo yada sitede olur
    teşekkür ederim
  • Bendeki Bu Liste 100 de 1 i (Yaklaşık Yerli 500 GB Flac Albüm Mevcut)

İstediğim Albüm İle Karşılıklı Paylaşırım (albüm parçaları tek tek gönderirim birden hepsini göndermem)

Göndereceği Albümün Spectro Görüntüsünü istiyorum Karşılıklı Onay Olursa Paylaşırız

ÖRNEK

https://forum.donanimhaber.com/satilik-103-adet-muzik-album-cd-leri--141720269#142031832

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Mart 2020; 1:42:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.