Şimdi Ara

Yüksek kapasiteli(64gb ve üstü) hesaplı Mp3 player arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video oynatması benim için lüks, olmasa da olur.
    İhtiyacım olan şey tüm şarkılarımın aynı yerde toplanması hatta çoğunlukla arabada aux girişine takarak kullanacağım. Arabaya 50 tane cd yazıp onlarla boğuşmam mümkün değil.
    Yaklaşık 40gb müzik arşivim var ve gün geçtikçe büyüyor. Sadece müzik oynatabilen, video desteği olmayan bir cihaz için 64gb yeterli olur heralde. Ama video desteği varsa 64ten fazla olması gerekir diye düşünüyorum kapasitenin. 3tb arşivim var sonuçta.
    Eğer ucuza alabilceğim yoksa 500 lira belki verebilirim ama gönül ister ki 200 liraya kapatalım şu işi. Daha kulaklık da alırım çünkü.
    .flac falan oynatabilen bir cihaz var mı bir de? Yıllar evvel 32gb ipod almıştım video da oynatırdı, çaldırdım hala içim acıyor aklıma geldikçe..

• 160 gb ipod classic işinizi görüş. flac çalıştırmaz ama alac var eğer kayıpsız sıkıştırılmış format isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 3 Nisan 2010; 16:07:19 >
  • Cevap için saolun. Peki nerden ucuza alabilirim mesela vatan bilgisayarda 503 tl(üst sınıra ulaşmış)
    Videosuz olan yok diyorsunuz yani?
  • videosuz o kadar kapasiteli benim bildiğim yok. eğer yurtdışı alabiliyorsanız yurtdışı alin. 250 dolar gibi bir fiyata bulursunuz. türkiyeden almak akıl karı değil.
  • Yurtdışı nereden alabilirim peki
  • gümrüğe takılırsa kötü olur
  • ebaydan alabilirsin. satıcı ile konuşursan 100 dolar altı bir fiyat ve hediye yazar gümrüğe takılma sorunu olmaz.
  • 32gb video oynatmayan güzel bir cihaz var mı peki? Daha ucuz tabi..
    32gb yetmez gibi geliyor ama 500 lira vermişken 770 verip ipod touch alası da geliyor insanın öyle olunca cebe çok zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi launch -- 1 Nisan 2010; 0:35:14 >
  • 32gb nin yetmiyceğine karar verdim. 64 gb zune, ipod classic ve ipod touch var. ipod classicle touch arasında ekran büyüklüğü, dokunmatik ekran dışında ne fark var? Ses kalitesi farkı nasıl mesela? Başlık hiç ilgi görmedi ha sevindi42 sen olmasan napcam
  • arabada müzik dinlemek için 500 liranın fazla olduğuna karar verdim. Daha hesaplı, benim için lüks olan özellikleri olmayan bir mp3 player bulursam alırım ama onun dışında küçücük ekranda video izlencek diye 500 lira vermemeye karar verdim
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.