İkiside filo çıkması olan kaporta olarak görece aynı dizel otomatik araçlardan iki çocuklu memur ailesi için şehiriçi yoğun kullanım ve az masraflı hangisini tavsiye edersiniz? |
Yüksek km Megane düşük km egea
-
-
1.5 DCI + EDC vs 1.6 Multijet + DCT arasında kalsam 2 si de filo çıkması, paketlerine bakardım EGEA lounge paketse daha çok aklımı çelerdi çünkü filoya Icon Megane alacaklarını sanmıyorum.
Ben EGEA diyorum, hem parçası bol hem de Multijet triger zincirli olduğu için daha güven veriyor ve yakıtı da gayet güzel bir motor.
Megane lar bir süre sonra led gündüz farları tuhaflaşıyor. O da ayrı bir masraf, E5 te gördüğüm 10 Megane'dan kesin 3 4 tanesinin gündüz led farı bozuk florasan gibi duruyor -
Egea urban plus -- Megane touch
850-900 bin TL civarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğit_kemal -- 6 Ağustos 2023; 20:56:2 > -
EGEA derdim yine, motoru çok daha iyi 320nm , anlayanı çok, parçası bol, piyasası daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Ağustos 2023; 21:3:34 > -
Düşük km olanı tercih ederdim -
Egea 80000 km ye kadar
Megane 140000 km den başlıyor -
1.6 mjet motorlar kayışlı zincir değil.
-
Egeanin geçmişi temizse alınır, miss gibi bir tum sivilarina bakım yapilir , tepe tepe kullanılır geçilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumadanpazara -- 7 Ağustos 2023; 11:19:47 > -
şehir içine dizel araba hele hele çift kavrama mantıksız olur,masraf potansiyeli de var
o rakam corolla valvematic alıyor lpg li cvt li
-
Yoğun şekilde şirket araçlarını kullanmak durumunda kalan biri olarak söylüyorum ki filo çıkması araç alınmaz.
-
Megane C’de focusa denk corollodan iki tık, egeadan bi tık üstün arabadır. -
Km farkı var ama iki aracı da uzun süre şirket aracı olarak kullanmış biri olarak,
Megane tüketimde kesinlikle daha iyi,
Megane tasarım, ferahlık, konforda daha iyi, Egea hatchback ise belki ama sedansa pek tavsiye etmem, yoldaki en ufak pürüz bile içerde ki lastikler 15 bende, en düşük paket sedan.
Yol tutuş olarak yine Megane iyi.
Ek olarak filo araçlarının özel servis de olsa bakımları düzenli yapılıyor, 1000 kişilik ekipte arabayı çok hor kullanan 15-20 kişi vardır yoktur, geneli normalde nasıl kullanıyorsa öyle kullanıyordu. İyi bir ekspertizle gayet alınır. -
Corolla 2018 eski kasa ile 2020 yeni kasa aynı fiyat bandında. anlamak mümkün değil. Corolla ve Civic in farklı bir piyasası var. Eskisi yenisinden pahalı. Makul fiyata inen olursa alabilirim.
-
Dikkate alacağım hocam.
-
Çok sık araç değiştiren biri değilim. Genellikle 5-6 yıl kalır aldığım araçlar. O yüzden özellikle kullanıcı tavsiyelerini merak ediyorum.
-
2020 kasada 1.6 lpg uyumlu motor var, bütçeniz de yetiyor.
-
Düşük km egea desek ortadan ikiye yarılıp birleştirilmiş bile olabilir. Hangisi servis bakımlı ve kazasızsa onu alın. -
paketlerde fark yoksa megane tabiki. eger fark varsa hangisi yüksek paketse o.
not: egea üst paketmiş egeaya yapışırdım.
lastikler büyüktür. airbag fazladır. ekstralar da vardır. egeaya yapışın.
-
filo çıkması almazdım kullancısı var kullancısı var,
şahıstan araba alırken bile hal hareketlerine bakarım,konuşması duruşu az çok belli eder.
-
Sabahtan akşama kadar Egea
Benzer içerikler
- egzoz spirali bozulursa ne olur
- en iyi 5w-30 motor yağı hangisi
- panelvan aracı minibüse çevirme maliyeti
- opel astra 1.6 edition yorum
- range rover evoque alınır mı
- yangwang u9
- fiat doblo sıfır
- superb fiyat
- hyundai staria yakıt tüketimi
- byd 7 kişilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X