Şimdi Ara

Yüksek Liglere Çıkmanın Başka Bir Sırrı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÇEVİREBİLECEKMİŞİZ

Okumayin kisaca!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bir sorum var sen direk 30 olup rank girmişsen 20.dk da 200 farm nasıl yapıyorsun ?

• low eloda jungledan daha kolay taşıyan bi lane yoktur ne adc ne mid ne solo 4 kişiyi mutelıyeceksın alıcaksın godyrını yapıcaksın farmını killini buffları vermıyeceksın jungleı bırakmıyacaksın kulelerı alcakın drakeı alcaksın sonra 2-3 backdoorla inhi açıp baron alıp bitirceksınız

http://www.youtube.com/user/Trick0850 açın izleyin
  • Azcık şans lazım
  • Dun gold eloda 2 mac 3v5 tasidim blue vermedigim icin mid laner quit atiyor 10 dakka sonra gelip feedliyor ve adcnin de aklins giriyor o da quit atiyor yine de win xD

• Okumadım

• Çok haklısın aynıları benim başımada geldi ama karşı takımda oldu.Lee kırmızı yardım ederken bir kata aramıza daldı ve kwatik karsıda bir anivia dk20'de 1/10/2 idi sonra bwn feeder dedi.Avcı palası aldı itemleri satıp. Oyun aonunsa ben feedlemesem var ya deyip durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorakacıkmuzcuk -- 2 Haziran 2014; 8:58:34 >
  • Czech Warrior kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel açıklamışsın.
    Özellikle mid lane de parçala git bota roam yap adamlar kill çıkaramsın son vuruş bırak adc ne adam vuramasın ama sen bir umut vurur diye karşı adc yi tankla apc olarak sonra öl ona ve senin adc o adamı alamasın aman Allah' ım deli olmak içten değil.
    Aslında şura da biraz sıkıntı var adc olarak farm dondurmak istiyorsun ama karşı adc bunu yapmayım senin minyon dalganı skill ile temizledikten sonra yine donduramıyorsun sen keserken bu sefer dürtme potansiyeli devreye giriyor. Orada biraz eşleşmenin de farkı olduğunu düşünüyorum. Yani farm freezlemek supportların birbiri ile kapışması demek benim için.

Ama güzel açıklamışsın
  • Hocam çok iyi bir şekilde anlatmissiniz sıkılmadan okudum eline sağlık.

• Adam yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun spamlıycaksın abi bunun sırrı falan yok

• Konuyu okudum ama yorumları okumadım öncelikle onu söyleyim. Benim aklıma takılan bu streamer lar var bronzdan çilincıra kadar şeklinde, abi tamam anlıyorum sen aslında çilincırsın ama ulan resmen takım sıçarken sen nasıl taşıyorsun be adam izliyorum hala anlamıyorum takımındakiler ne kadar salak olsa da bir şekilde adamlar yapıyor yapacaklarını ( bknz : sirchez top taric, good guy garry skarner,lee ve heca jung ).
  • Özet Plox
  • +yanyatmissekiz

• hocam bakın, çevilebilecek oyun var çevrilemeyecek oyun var. adamlar zaten yapacağını yapmış dağıtmış oyunu, skor olarak 20-25 fark var, objektif yapma diye bir amaç yok takımda, karşı takım geçirmiş bütün kuleleri, kda'lar çöp ve ona rağmen hayır oyu veriyorlar. oyunu çevirebilseler hayır dedikten sonra eyvallah ama hayır dedikten sonra yine aynı kafa devam ediyorlar, ne laf dinleme var ne pozisyon alma var, ne objektif kontrolü var.

oyunu objektifler kazandırır kill veya asistler değil. ne kadar kule alır, dragon baron yaparsan o oyunu kazanma şansın o kadar artar.
  • karşı katarina her zaman sizdeki katarinadan daha iyi oynar.

• Bunun önüne geçemezsin hocam. Bu bir oyun olabilir lakin kişilerin karakterini yansıtır. Bu oyunun o adama uygun olmadığını bir türlü anlatamıyorsun. First Blood'u veriyor. Ben kendi oyunumu bırakıp bunu motive etmeye çalışıyorum. Uyarıyorum. Ping atıyorum. Safe oyna diyorum. Tamam diyor. Gidiyor 1 vs 1 girip yine ölüyor. Yani düşünemiyor kill demek altın demek altın demek fazladan item demek. Lane'de durma süresiydi farmdı derken o adam senden en az 1 adım önde demek. Ama bunu idrak edecek pozisyonda değil. 0 - 2 diyorum hala şanşın var. Lütfen diyorum. Tamam diyor. Tekrar giriyor ölüyor. Abi diyorum niye girdin ? Alırım diye düşündüm diyor.

Şimdi bu adamın zeka seviyesini gösteren bir örnek. Bu zekadır arkadaşlar. Oyunu okumadır. Git diyorum COD oyna. Aç diyorum Fifa'da kariyer yap, git diyorum SIMS'te yuva kur ama bu oyunu oynama diyorum, başlıyor ana avrat sövmeye. Hem IQ düşük, hem terbiyesiz. Böyle insanlar hayatın her alanında var. Bunlar oyuna yansımış hali. Herkes bu oyunu oynayabilecek diye bir şey yok arkadaşlar buradan o feederlara sesleniyorum. Bu gerçekten böyle. Ciddiyim. Vasatsın yani. Yeteneğin sınırlı anlamıyorsun ne yapman gerektiğini. Şimdi okuyor bunu sen kimsin lan diyor bana açıyor oyunu yine başlıyor feedlemeye. Abi diyorum oyundaki özellikle elohell'deki altın kural, öldürmekten öte ölmemeye çalışmaktır diyorum, dakika 8 de 0 - 4 gidiyor adam. Ve verdiği killeri dağıtmamış. Hep aynı adamda sanki simetrik bir şekilde bilerek toplatıyor. Pick ekranında feedlemezsiniz safe oynarsanız carrylerim diyorum tamam prosun diyo bana yarı canla gank'e gelip karşımdaki adama ölüp onu besliyor abi. Double Buff'ı da verdin mi adama ? Tamam zaten. O şartlara rağmen koridoru domine edebiliyorsun ama adam feedlemekten vazgeçmiyor. Bu prototipte bir oyuncunun olduğunu oyunu arkadaşın dediği gibi bazen taşırsın bazen tek yersin. Takıma ve feedlenen adama bağlı.

Yahu gerçekten bu oyun sana göre değil bunu neden anlamak istemiyorsun ? Vallahi de billahi de bu adamlar oyunu zaten bırakıyor beyler. Böylelerini tanıyorum samimiyim. Bırakıyor da sizi aşağı çekip öyle bırakıyor. Ya bırak işte erkenden olmuyor yapamıyorsun. Play safe ne demek bilmiyorsun yok abi ergen kendini ispatlamak için çırnıpınıyorda çırpınıyor. Adama 5 tane kill vermiş ulan şerefsizler ben feedlemiyorum kule altında kesiyor beni diye başlıyor takıma sövmeye. Kendi 5 kill alsa kendi de öldürecek kule altında da aptala yatıyor işte. Ne olacak hocam, bu böyle gelmiş böyle gider.

Riot bunun önüne bilerek geçmek istemiyor. Misal veriyorum 3 maç üst üste belli bir KDA oranının altına düşen adamı belirli bir süre ranked attırma abi. Tekrar botlarla oynat. Ne bileyim bir şeyler yap ben düşünsem bulurum riot hayli hayli bulur. Ama onlarında işine gelmiyor adam parasına bakacak kim feedlemiş kim feedlememiş ne kadar önemli olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 2 Haziran 2014; 15:39:54 >

• Başlığa cevabım eloboost

• Özet : İslam viral reklamı
  • Yasadigim duygularin hepsini ifade etmissin helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.