Şimdi Ara

YÜKSEK LİSANSA BAŞVURDUM.İNGİLİZCE MÜLAKAT VAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüksek lisans programına başvurdum. İngilizce yeterliliğimi kanıtladım ve sıra ingilizce mülakata geldi. Ne sorarlar bu inglizce mülakatta? Hiç hazırlanmadım da.....

• çıkması muhtemel sorular: ( Aslında aşağıdaki, niyet mektubu hazırlamak için oluşturulmuş bir şablon. ama mülakatta da bu tip sorularla karşılaşma olasılığın çok yüksek)

· Bu programa / alana başvurma nedeniniz nedir? (Neden özellikle bu alanı seçiyorsunuz?)

· Bu program / alanda özellikle çalışmak / bilginiz geliştirmek istediğiniz bir alt konu var mı?
    Nedir?

· Bu alanda nasıl bir deneyiminiz var?

· Yüksek lisans programları için A Üniversitesi’ni tercih etme nedeniniz nedir?

· Mezun olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?

· A Üniversitesi’nde alacağınız yüksek lisans eğitiminin size hangi alanlarda
    faydalı olacağını düşünüyorsunuz, bu konudaki beklentileriniz nelerdir?

Dikkat edilecek Noktalar

· Lisansüstü derece almakla ilgili arzunuzu ve bunun sebeplerini net bir biçimde dile
    getiriniz.

· Seçmiş olduğunuz programın deneyimleriniz ve kişiliğinize olan uygunluğunu nedenleriyle
    birlikte ve açık olarak ortaya koyunuz.

• MBA mülakat mı?
  • yok abi MBA değil. tezli yüksek
  • Ben İngilizce yazılı sınavına girdim. Önümüzde ki hafta 3 farklı Üniversitenin mülakatlarına gireceğim.

Kim kabul ederse...
  • kendini tanıt kısmı kesinlikle olacaktır bu zamana kadar girdiğim iş olsun master olsun bütün mülakatlarda sorulmuştur

i was born in..... diye başlayan bir özgeçmiş hazırlayabilirsin

daha sonra neden bu universite ve lisanstaki bitirme projen yada ilgilendiğin alanlar

bide sana bir tavsiye gitmeden internet sayfasından hocaların alanlarına bak ve direk hoca adı ver yararını görürsün

QamiQaze dedikleri de çok doğru ama o kadar ayrıntıya inglizce olarak girmezler bence
  • hangi alanda yuksek yapacaksın. ben bugun kendi alanımda turkcesine girdim heyecandan unuttum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MBA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.