arkadaşlar nuke için en iyi build nedir?ben cold+light+bicheon kasıyorum ama bazılar fıre kulanıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: bloodsoul
arkadaşlar nuke için en iyi build nedir?ben cold+light+bicheon kasıyorum ama bazılar fıre kulanıyorlar
En iyisi Senin Yaptığın Gibidir o Fire Kasanlar Kasmaya Devam Etsin Full nuke Nereye Kadar.Nuke Biraz Bicheonla Değişiklik İster
ben aslında cold u 60 da bırakıp fire +light+bicheon yapim diyorum
quote:
ben aslında cold u 60 da bırakıp fire +light+bicheon yapim diyorum
Nuke Zaten Defans İstiyen Bi Char Sen Coldu 60 ta Bırakarak Defanstan MAhrum Bırakırsın uniqlerde olsun, pvplerde olsun, kendini kasmada olsun çok ama çok zorluk çekersin...
Fİre Hem MAg Hemde Phy Veriyor. Bic İse SAdece Phy Veriyor.. Tamam Sağlam olursun Ama Pwp Olur uniq olur Alırlar Senden Pwp uzun sürer Ama Yinede Yatarsn Bende Öyle Kasıyordm.. Ama 90 lvl Sonra anladım Qi Olmuyor Fire Cold Light döndüm Tavsiyem yol yakınken sende Dön (Tabi bnm Tavsiyem:D)
oyle diyorsunda yatır batır cok iş goruyor,bilmiyorum su firenin son gelen skilli aklımı çeliyor :D
Bich yatır batır Hayat kurtarır, Giant aldırır, Savaş uzatır!
quote:
oyle diyorsunda yatır batır cok iş goruyor,bilmiyorum su firenin son gelen skilli aklımı çeliyor :D
Bide Bu Yandan Düşün Sen Fire Cold Lightsın karşındaki varsayalım bi bow bow seni hep geri itme skilli ile alt edecek sen sadece yerinde durmuş nuke atacaksın, bi bladeyle pvp yaptığını düşün sen hep nuke atacaksın adam sana yatır batırdan başka bişi yapmıyacak öylede olunca senin elinden bişi gelmiyecek artı yönlerini düşün öyle karar ver tabi eksi kısımları varsa bilmiyorum ama bence yok Eğer Bi Pvp Nukesi İstiyosan Sana Dediğim Gibi Yaparsın Yok Ben Sadece carımı kasarım diyosan Diğer türlü Yap Yinede Seçim Senin Nasıl Zevk Alacaksansa
quote:
sende acıkmı o skill?
Ewet Acık Dİğer Meteordan 2 kat büyük İnsanın İştahını Kabartıyor..tabi 83 Nükede İştah kabartıcı:D
Valla ben Fire - Light - Cold - Bicheon gidiyordum. Sabit üç farmlı kastığım için SP de yetiyordu. Hedefim de 64 level olduğu için 300 bitecek derdim yoktu.
fire skilleri hem gusl hemde saglam,
quote:
fire skilleri hem gusl hemde saglam,
o Zaman Onu Yaparsın
ama neyi silecem :D
venüste 100 lwl intci charım var şuanda Fire-Light-cold fakat ) gaptayım ... farm bitsin light-cold-bicheon yapıcam... çünküFire - light - cold char kasmak bide uniq içindir .. light-cold-bicheon ise pwp MASTER .
coldun nukelersi ezik ztn,sadece light nukeleri ile kasmak biraz zor oluyor
asLında Bicheon ilede kasıyor char fakat Firenin Yeri kasarken Bi Başka
Hala toplanmışlar firesiz nukeri tartışıyolar.Arkadaşım fireye nuke getiriyolarsa demekki fire nukerde oluyomuş.Fire-Light-Bicheon bide üzerine +5 +6 armor yada pro keyfine göre set dizdinmi neredeyse wizard kadar güçlü vurur.