Şimdi Ara

YÜKSEK SES !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar 130 liraya kadar en YÜKSEK sesi veren mp3 player hangisidir ben ipod nano 1gb kullanıorum ve sesi çok yetersizz....

aklımda iriver t60 var fakat bu ürün bangır bangır ses verir mi acaba....???

not: kulaklık cx500

lütfen öneride bulunun.....

• o kadar yüksek sese ne gerek var hem de kulak içi olarak kullanacaksın sağır olma ihtimalin yüksek
  • hocam sağır edecek derecede olmasada olur ama ipo çok düşü ses veriyor
  • touch al booster indirirsin...
  • Adam 130 lira demiş abi touch nereden alsın.

Neyse arkadaşım. Nano'nun ayarlarında ses denetimi kapalı olsun. Zaten öyleydi ama ses hala az diyorsan eğer;

iTunes'da şarkının üstüne sağ klik, get info orada options sekmesinde volume adjustment var, kolu sağa çek yani %100 yap. İsteiğin şarkılara bunu uygula. Bak bakalım nasıl ses geliyor.

Ltfen cevap ver daha sonra merak ettim çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Adam 130 lira demiş abi touch nereden alsın.

Neyse arkadaşım. Nano'nun ayarlarında ses denetimi kapalı olsun. Zaten öyleydi ama ses hala az diyorsan eğer;

iTunes'da şarkının üstüne sağ klik, get info orada options sekmesinde volume adjustment var, kolu sağa çek yani %100 yap. İsteiğin şarkılara bunu uygula. Bak bakalım nasıl ses geliyor.

ben nano 3g de bunu yapıyorum. ama maximum seste bişey değişmiyor. sesi arttırırken ekranda grafikte artıyo gözüküyo ama kulaklıkta aynı kalıyor. galiba eu volume cap yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

touch al booster indirirsin...

Booster falan indirmeden, Um1 ile touch u son ses açamadım henüz, açarsam bir daha duyamama ihtimalim var çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çakma mallardan al bence..

ancak o tatmin eder gibi geldi bana

bozulunca yenisini alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: BlaXiD

touch al booster indirirsin...

Booster falan indirmeden, Um1 ile touch u son ses açamadım henüz, açarsam bir daha duyamama ihtimalim var çünkü...

• başka bi kulaklıkla dene ipod'unu belki kulaklıktadır sorun.zira ipod piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Adam 130 lira demiş abi touch nereden alsın.

ben nano 3g de bunu yapıyorum. ama maximum seste bişey değişmiyor. sesi arttırırken ekranda grafikte artıyo gözüküyo ama kulaklıkta aynı kalıyor. galiba eu volume cap yüzünden

ya nolur biri yardım etsin

• ipod en iyi ses kalitesine sahip demek bence vibeze hakarettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velialtın -- 22 Nisan 2008; 23:31:55 >
  • yahu ben 5g ipod kullanıyodum son sese veremiyodum kulağım ağrıyodu bu ses kilidi nasıl bişemiş be
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffoon73

başka bi kulaklıkla dene ipod'unu belki kulaklıktadır sorun.zira ipod piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip alet

ipod piysadaki en kötü ses veren mp3 player markalarındandır ayrıca araştırmadan alan tüketicilerin tek geçerim dediği bir markadır... ama birde vibezi dinlese heralde bayılır kalır yerde bu insanlar
  • Cowonları da bir incele derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.