Bildirim
YÜKSEK SES !!!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o kadar yüksek sese ne gerek var hem de kulak içi olarak kullanacaksın sağır olma ihtimalin yüksek -
hocam sağır edecek derecede olmasada olur ama ipo çok düşü ses veriyor -
touch al booster indirirsin... -
Adam 130 lira demiş abi touch nereden alsın.
Neyse arkadaşım. Nano'nun ayarlarında ses denetimi kapalı olsun. Zaten öyleydi ama ses hala az diyorsan eğer;
iTunes'da şarkının üstüne sağ klik, get info orada options sekmesinde volume adjustment var, kolu sağa çek yani %100 yap. İsteiğin şarkılara bunu uygula. Bak bakalım nasıl ses geliyor.
Ltfen cevap ver daha sonra merak ettim çünkü... -
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
Neyse arkadaşım. Nano'nun ayarlarında ses denetimi kapalı olsun. Zaten öyleydi ama ses hala az diyorsan eğer;
iTunes'da şarkının üstüne sağ klik, get info orada options sekmesinde volume adjustment var, kolu sağa çek yani %100 yap. İsteiğin şarkılara bunu uygula. Bak bakalım nasıl ses geliyor.
Ltfen cevap ver daha sonra merak ettim çünkü...
ben nano 3g de bunu yapıyorum. ama maximum seste bişey değişmiyor. sesi arttırırken ekranda grafikte artıyo gözüküyo ama kulaklıkta aynı kalıyor. galiba eu volume cap yüzünden -
quote:
Orjinalden alıntı: BlaXiD
touch al booster indirirsin...
Booster falan indirmeden, Um1 ile touch u son ses açamadım henüz, açarsam bir daha duyamama ihtimalim var çünkü... -
çakma mallardan al bence..
ancak o tatmin eder gibi geldi bana
bozulunca yenisini alırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Mixenon
quote:
Orjinalden alıntı: BlaXiD
touch al booster indirirsin...
Booster falan indirmeden, Um1 ile touch u son ses açamadım henüz, açarsam bir daha duyamama ihtimalim var çünkü...
-
başka bi kulaklıkla dene ipod'unu belki kulaklıktadır sorun.zira ipod piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip alet -
quote:
Orjinalden alıntı: ajfa
quote:
Orjinalden alıntı: soulmate
Ltfen cevap ver daha sonra merak ettim çünkü...
ben nano 3g de bunu yapıyorum. ama maximum seste bişey değişmiyor. sesi arttırırken ekranda grafikte artıyo gözüküyo ama kulaklıkta aynı kalıyor. galiba eu volume cap yüzünden
ya nolur biri yardım etsin
-
ipod en iyi ses kalitesine sahip demek bence vibeze hakarettir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velialtın -- 22 Nisan 2008; 23:31:55 > -
yahu ben 5g ipod kullanıyodum son sese veremiyodum kulağım ağrıyodu bu ses kilidi nasıl bişemiş be -
quote:
Orjinalden alıntı: buffoon73
başka bi kulaklıkla dene ipod'unu belki kulaklıktadır sorun.zira ipod piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip alet
ipod piysadaki en kötü ses veren mp3 player markalarındandır ayrıca araştırmadan alan tüketicilerin tek geçerim dediği bir markadır... ama birde vibezi dinlese heralde bayılır kalır yerde bu insanlar -
Cowonları da bir incele derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X