Bildirim
Yüksek hızda ince ıslık sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kapi iclerine giren ruzgae fitillerden ses yapıyor hocam,İlginç kangoo da 175 civarı duyuyorum ben ıslığı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo
Kapi iclerine giren ruzgae fitillerden ses yapıyor hocam,İlginç kangoo da 175 civarı duyuyorum ben ıslığı.
Kango ile 175de gelen ıslık sesi azraile ait olabilir. Aman hocam biraz yavaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rüzgar sesinden başkası olamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chawush
quote:
Haklısınız hocam,185 civarı ciğeri bitiyo zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
İyiydi
Aynısı başıma geldi. 130 kmh hızdan sonra ıslık sesi gelmeye başkıyordu. Servise götürdüm ustalar baktı hız artınca rüzgardan aracın ön cam fitili yerinden oynuyormuş. Fitili değiştirdik problem çözüldü. Kazasız sürüşler
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimeltem
Aynısı başıma geldi. 130 kmh hızdan sonra ıslık sesi gelmeye başkıyordu. Servise götürdüm ustalar baktı hız artınca rüzgardan aracın ön cam fitili yerinden oynuyormuş. Fitili değiştirdik problem çözüldü. Kazasız sürüşler
Nasıl baktılar? Testemi çıktınız yoksa sabitken durumu anladılar mı?
Test için otobana çıktık. Ustanın birisi arabayı kullandı, diğeri de sesi dinledi. Fitilden geliyor dedi direk servise tekrar çektik arabayı, fitili biraz çekince eline geldi zaten. Hız artınca rüzgarın etkisiyle çıkıyormuş fitil yerinden. Serviste ücretsiz yeni fitil takıp gönderdiler beni
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimeltem
Test için otobana çıktık. Ustanın birisi arabayı kullandı, diğeri de sesi dinledi. Fitilden geliyor dedi direk servise tekrar çektik arabayı, fitili biraz çekince eline geldi zaten. Hız artınca rüzgarın etkisiyle çıkıyormuş fitil yerinden. Serviste ücretsiz yeni fitil takıp gönderdiler beni
Sıfır araçmıydı sizinkide? Aldığınızda öyleydi yani?
Sıfır araçtı hocam aldıktan 3-4 ay sonra oldu bu problem
quote:
quote:
fenaaa
-
Aynalari katlamayi denediniz mi ?
Evet onuda denemek lazım. Servise götürdüm fitillere bi sprey sıkıp yolladılar. Yani o sprey çözüm olsa bile zırt pırt spreymı sıkcaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X