Şimdi Ara

Yüksek hızda ince ıslık sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 140 üzerine çıktığımda ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor. Neden olabilir? Araç Amarok v6. Kimi turbo sesi diyo kimi rüzgar sesi. Daha servise götürme fırsatım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapi iclerine giren ruzgae fitillerden ses yapıyor hocam,İlginç kangoo da 175 civarı duyuyorum ben ıslığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

Kapi iclerine giren ruzgae fitillerden ses yapıyor hocam,İlginç kangoo da 175 civarı duyuyorum ben ıslığı.

Kango ile 175de gelen ıslık sesi azraile ait olabilir. Aman hocam biraz yavaş

• Rüzgar sesinden başkası olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chawush

quote:

Kapi iclerine giren ruzgae fitillerden ses yapıyor hocam,İlginç kangoo da 175 civarı duyuyorum ben ıslığı.

Haklısınız hocam,185 civarı ciğeri bitiyo zaten

• quote:

quote:

İyiydi

• Aynısı başıma geldi. 130 kmh hızdan sonra ıslık sesi gelmeye başkıyordu. Servise götürdüm ustalar baktı hız artınca rüzgardan aracın ön cam fitili yerinden oynuyormuş. Fitili değiştirdik problem çözüldü. Kazasız sürüşler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yol sesi ve uğultu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Aynısı başıma geldi. 130 kmh hızdan sonra ıslık sesi gelmeye başkıyordu. Servise götürdüm ustalar baktı hız artınca rüzgardan aracın ön cam fitili yerinden oynuyormuş. Fitili değiştirdik problem çözüldü. Kazasız sürüşler

Nasıl baktılar? Testemi çıktınız yoksa sabitken durumu anladılar mı?

• nemesis kullanıcısına yanıt
    Test için otobana çıktık. Ustanın birisi arabayı kullandı, diğeri de sesi dinledi. Fitilden geliyor dedi direk servise tekrar çektik arabayı, fitili biraz çekince eline geldi zaten. Hız artınca rüzgarın etkisiyle çıkıyormuş fitil yerinden. Serviste ücretsiz yeni fitil takıp gönderdiler beni

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Test için otobana çıktık. Ustanın birisi arabayı kullandı, diğeri de sesi dinledi. Fitilden geliyor dedi direk servise tekrar çektik arabayı, fitili biraz çekince eline geldi zaten. Hız artınca rüzgarın etkisiyle çıkıyormuş fitil yerinden. Serviste ücretsiz yeni fitil takıp gönderdiler beni

Sıfır araçmıydı sizinkide? Aldığınızda öyleydi yani?

• nemesis kullanıcısına yanıt
    Sıfır araçtı hocam aldıktan 3-4 ay sonra oldu bu problem

• quote:

quote:

fenaaa

• Aynalari katlamayi denediniz mi ?

• Evet onuda denemek lazım. Servise götürdüm fitillere bi sprey sıkıp yolladılar. Yani o sprey çözüm olsa bile zırt pırt spreymı sıkcaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.