Şimdi Ara

Yüksek seste patırtı, boğuklaşma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech G51 5+1 ses sistemimle ilgili çok değişik bir sıkıntı yaşadım ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konu biraz karışık olduğu için tüm detaylarıyla anlatmak istiyorum:

Ses sistemimi çalıştırdığımda sağ arka hoparlörde boğuk bir ses oluğunu farkettim. Diğer hoparlörler ve subwoofer gayet normal bir şekilde çalışmasına devam etmekteydi. Bunun üzerine acaba hoparlör girişinde mi bir arıza oldu diye test etmek için girişlerin yerlerini değiştirdim. Bozulmuş olan sağ arka hoparlör yine aynı boğuk ve düşük sesi veriyordu. Fakat normalde düzgün çalışan diğer hoparlörleri tek tek subwooferda sağ arka hoparlörün girişine takıp denediğimde onların da aynı boğuk ve düşük sesi verdiğini gördüm. Ses sistemi kullanılamaz hale gelmişti. Fırsatım olup da tamire götüremedim aradan 2-3 hafta geçti bugun denediğimde o eski boğuk ve çok düşük olan ses yok.. Gayet normal bir şekilde sesi alıyorum fakat ses düzeyi olarak %30-40'ı geçtiğimde hoparlörlerde pat sesiyle beraber sesin gitmesi, hemen ardından sesin boğuklaşması,kısılması ve uzaktan geliyor havasını vermesi, arada sırada yine o pat sesinin gelmesi gibi garip bir sorun yaşıyorum..

Netten çok araştırdım fakat böyle bir sorunla karşılaşanı göremedim o yüzden de size yazma gereği duydum. Ses sisteminin garantisi bittiği için bu iş üzerinde uğraşan yerlere tamire götürmeyi düşünüyorum. Fakat götürmeden önce fikrinizi almak istedim, sizce böyle bir sorun neden yaşanmıştır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.