Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi Tamron 70-300 Di LD macro ile çekildi
    F/5.6
    1/500 sn
    200mm
    ISO 100
     Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

F/5.6
    1/500 sn
    300mm
    ISO 100
     Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

F/5.6
    1/2000 sn
    300mm
    ISO 100

• Guzel kareler
  •  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamboree

Harika olmus

Edit: Imzanizdaki resimi bende imzama ekledim eger bir problem olursa degistirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 22 Nisan 2013; 16:01:14 >
  • quote:

Vay vaaay ! Şahane... Kırlangıç bu değil mi ? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 22 Nisan 2013; 16:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Vay vaaay ! Şahane... Kırlangıç bu değil mi ? Teşekkürler...

Kir kirlangici hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Harika olmus

Edit: Imzanizdaki resimi bende imzama ekledim eger bir problem olursa degistirebilirim?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alýntý: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alýntý: jamboree

Harika olmus

Teşekkürler, sorun değil
    Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alýntý: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alýntý: jamboree

Harika olmus

Teşekkürler, sorun değil
    Selamlar

Tesekkur ederim

• quote:

quote:

Vay vaaay ! Þahane... Kırlangıç bu deðil mi ? Teþekkürler...

Teºekkürler, selamlar
  • Perfect.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 22 Nisan 2013; 17:48:40 >
  • Şöyle ilginç bir 300mm denemem var ki über hızlı çalışan odaklamaya ve o andaki süper şansıma (makinayı çevireceğim yeri doğru hesaplayan kendimi saymıyorum) teşekkür ediyorum.
    Karga havalandığı anda makinayı doğrultup çekmiştim bu fotoğrafı, vizörden bile bakmadan. Sonuç:

D7000 - 70-300vr - f/5.6 - 1/5000sn - iso1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McYC -- 22 Nisan 2013; 18:50:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

Şöyle ilginç bir 300mm denemem var ki über hızlı çalışan odaklamaya ve o andaki süper şansıma (makinayı çevireceğim yeri doğru hesaplayan kendimi saymıyorum) teşekkür ediyorum.
    Karga havalandığı anda makinayı doğrultup çekmiştim bu fotoğrafı, vizörden bile bakmadan. Sonuç:

D7000 - 70-300vr - f/5.6 - 1/5000sn - iso1600

Ilginc olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Yüksek zoooooomu olmayanlara ayıp olmuyor mu ama

Olur mu hocam ? Her an herkesin zumu olabilir. Ben de zumsuzun biriydim, çok gariban yıllar yaşadım, kitli - 3x'li - F3.5'li ! Fakat sabrettim ve nihayetinde 550 TL gibi bir fiyata 80-300mm lens aldım.
  • quote:

quote:

Olur mu hocam ? Her an herkesin zumu olabilir. Ben de zumsuzun biriydim, çok gariban yıllar yaşadım, kitli - 3x'li - F3.5'li ! Fakat sabrettim ve nihayetinde 550 TL gibi bir fiyata 80-300mm lens aldım.

jiddi hocam hayırlı olsun şimdi konuyu daha iyi anlatabilirsiniz

•  Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

quote:

quote:

jiddi hocam hayırlı olsun şimdi konuyu daha iyi anlatabilirsiniz

Teşekkür ederim... Valla 3 günlük zumu gelmiş ben mi yoksa yıllardır deli zuma sahip d-slr like sahipleri mi konuyu daha iyi anlatabilirler ? Fakat anlatamadıkları da ortada değil mi ? Yanılmıyorsam başlıkta 1 tane d-slr like ile çekişmiş fotoğraf var. O da fotoğraf hakkında hiçbir bilgi paylaşmamış. Yani kaç milimetrede çekildiğini bilemiyoruz. Konuyu açış tarihim 17 Nisan 2013 ama geç saatler, o günü saymayalım 18 Nisan'dan 22 Nisan'a onlarca d-slr sahibi fotoğraf koymuş, 1 tane d-slr like fotoğrafı var... Bu durum hiç bir şey anlatmıyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Hocam siz makinayı kötü göstermek istermiş gibi 14 mp fotoyu koyuyorsunuz, olmuyor ! Vatandaş 16-18mp. makinalarla çektikleri fotoğrafları 1-2mp. boyutta koyuyor.
    -
    Yabancı bir siteden bir kullanıcıya ait Sony HX300V fotoğrafı buldum. Sahibi 50x zum ile ve tripod ile çektiği bilgisini vermiş sadece. Fotoğrafı da 655.000 pixel olarak görebiliyoruz , adam işi biliyor !.. (Bu adam harbiden de işi biliyormuş ama ! HX300V'ye 5 üzerinden 2 yıldız vermiş bu paylaştığı fotoğrafa rağmen !!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 23 Nisan 2013; 0:54:06 >

• Burada da benim internette gezinirken bulduğum Panasonic fz200 ile f2.8'de çekilmiş fotoğraflar var:

http://www.dpreview.com/forums/post/51115879 Fotoğrafların altındaki "view:original size" linklerine tıklamanızı tavsiye ederim.

Fotoğraflar bana amatör kuş fotoğrafı için büyük sensör(dslr) ve kısık diyafram (tele objektif) yerine, küçük sensör ve açık diyafram daha mı iyi acaba diye düşündürtmedi değil hani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Burada da benim internette gezinirken bulduğum Panasonic fz200 ile f2.8'de çekilmiş fotoğraflar var:

http://www.dpreview.com/forums/post/51115879 Fotoğrafların altındaki "view:original size" linklerine tıklamanızı tavsiye ederim.

Fotoğraflar bana amatör kuş fotoğrafı için büyük sensör(dslr) ve kısık diyafram (tele objektif) yerine, küçük sensör ve açık diyafram daha mı iyi acaba diye düşündürtmedi değil hani..

Bu d-slr like modellerin iyilerinin güzel işler çıkardığını da gördük. Yine bir Panasonic olan FZ-150'den mesela. Bunlar için istenilen fiyat yüksek ve genellikle forumda hemen her d-slr like başlığındaki temelinde konuşulan budur. Kompakt'a 300-600 TL mi istiyorsun, d-slr like'ı da yapacaksın 600-900 TL arasında. Millet 1700-1500 liralara d-slr like aldı.
    -
    Verdiğiniz örnekte sanırım adam işi bilen birisi. Gitmiş fotoğraf hobisinin de bir hobisi olan kuş fotoğrafçılığı için bu aleti almış, işi de bildiği besbelli, aleti konuşturmuş. Bakın, biz bizim memlekette, bizim forumda bir tane şöyle fotoğraf çekip koyan d-slr like sahibi göremedik henüz !.. Fakat her başlıkta d-slr'dan şöyle iyi, böyle iyi, bu kadar zumu 10.000 liraya alırsın vb. demesini pek güzel bildiler. Siz de merak etmediniz mi bunlar bu makinalar ile ne yapıyorlar acaba diye ?

• O konuda haklısınız tabi. Yoksa sadece geniş açı mı çekiyor bizim super zoomcular?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.