Şimdi Ara

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
7
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamboree

[iage]http://www2.picturepush.com/photo/a/12284170/1024/Picture-Box/vertical.jpg[/simage]

Elinize sağlık hocam, kuşun bakışı çok güzel. Farklı olmuş diğer kuş fotoğraflarına nazaran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Emre sen iyice bu dala verdin kendini. Güzel kareler... teşekkürler paylaşım için...

Tesekkur ederim. Ben bu ise dogaya atilmak icin basladim, umarim ilerde daha iyilerini basaririm.
  • Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm

Büyük Baştankara
     Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oculomotorius
    Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm
    Büyük Baştankara

Güzel fotoğraf... Teşekkür ederim paylaştığınız için... Sizde daha fotoğraf vardır . Bir de kuş başlığı gibi gidiyor. Bu yüksek zum, tele lens başka durumlarda pek kullanılmıyor gibi bir sonuç çıkarılabilir (mi) !?

-
    quote:

quote:

quote:

Emre sen iyice bu dala verdin kendini. Güzel kareler... teşekkürler paylaşım için...

Tesekkur ederim. Ben bu ise dogaya atilmak icin basladim, umarim ilerde daha iyilerini basaririm.

Bildiğim kadarı ile bu sizin ilk d-slr deneyiminiz ve kullanmaya başlayalı da 3 ay olmadı bile. Yanılıyor muyum ? Bu durumda ileride çok daha iyilerinin elinizden çıkacağına ben kesin olarak bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Nisan 2013; 20:54:09 >

• quote:

quote:

Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm
    Büyük Baştankara

Güzel fotoğraf... Teşekkür ederim paylaştığınız için... Sizde daha fotoğraf vardır . Bir de kuş başlığı gibi gidiyor. Bu yüksek zum, tele lens başka durumlarda pek kullanılmıyor gibi bir sonuç çıkarılabilir (mi) !?

-

Olur mu hiç Kedilere ayıp ederiz öyle derseniz. : )

Yüksek zum ile çekilmiş(tele lensler ile) foto paylaşım alanı. İniş serbest (Kule) !..

• quote:

quote:

Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm
    Büyük Baştankara

-
    quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarı ile bu sizin ilk d-slr deneyiminiz ve kullanmaya başlayalı da 3 ay olmadı bile. Yanılıyor muyum ? Bu durumda ileride çok daha iyilerinin elinizden çıkacağına ben kesin olarak bakıyorum.

Evet hocam, 3 aylik bir sure oldu henuz.

• quote:

quote:

Valla kedileri unutmuşuz ! Doğru ya !.. Fakat başlığın yegane kedisi sizden geldi :) Bunun büyük modelinden vardı bi "Arslan"... Fakat evcil kedinin yeri bambaşka.
    -
    quote:

Görüyorsunuz işte sizi gün gün takip ediyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Nisan 2013; 22:11:41 >

• Bu akşam Ay tutulması olacak 30x 50x zoomlar iş başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Valla kedileri unutmuşuz ! Doğru ya !.. Fakat başlığın yegane kedisi sizden geldi :) Bunun büyük modelinden vardı bi "Arslan"... Fakat evcil kedinin yeri bambaşka.
    -
    quote:

Görüyorsunuz işte sizi gün gün takip ediyorum !

Hahaha farkediyorum hocam.

• quote:

Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm

Büyük Baştankara

Güzel görüntülemişsiniz..

• Benim burada gökyüzü hayli bulutlu. Aradan Ay'ı azıcık gördüğüm oluyordu ben de istifamı verdim ! Yüskek yüskek zum lens alıp da bir Ay çekememişim daha ben neyleyim !.. Gerçi tripodum yok, onu da geç trisi yok sanki monosu var mı o bile yok. Zangır zangır titreyen dipod'um var 43 numara ve yere sağlam basar ama ne fayda
  • quote:

Benim burada gökyüzü hayli bulutlu. Aradan Ay'ı azıcık gördüğüm oluyordu ben de istifamı verdim ! Yüskek yüskek zum lens alıp da bir Ay çekememişim daha ben neyleyim !.. Gerçi tripodum yok, onu da geç trisi yok sanki monosu var mı o bile yok. Zangır zangır titreyen dipod'um var 43 numara ve yere sağlam basar ama ne fayda

Benimde burda gorunmuyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

quote:

Sony A57
    1/400 ƒ/8 ISO 400 300 mm

Büyük Baştankara

Güzel görüntülemişsiniz..

Teşekkürler ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ördek vrak dedi, küçük kurbağa kükredi, fareden korktu kedi, kedi pırr uçuverdi !.. Kayahan'ın benzer bir şarkı sözü vardı...

[simage640]http://img822.imageshack.us/img822/6711/p4166254ordekshrpresize.jpg[/simage]

Camera Model: E-PL3
    Lens: OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R
    Image Date: 2013-04-16 27:82:33 +0000
    Focal Length: 105mm (35mm equivalent: 210mm)
    Aperture: f/5.1
    Exposure Time: 0.0063 s (1/160)
    ISO equiv: 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 26 Nisan 2013; 18:35:11 >
  • quote:

Bir ördek vrak dedi, küçük kurbağa kükredi, fareden korktu kedi, kedi pırr uçuverdi !.. Kayahan'ın benzer bir şarkı sözü vardı...

Cok guzel olmus, tebrik ederim.
  • quote:

Cok guzel olmus, tebrik ederim.

Teşekkür ederim... arada bir çıkartıyoruz işe yarar birşeyler .
  • Bittik mi ? Bu kadar kişide mi tele objektif ve d-slr like var forumda ? :) Sadece bir d-slr like başlığındakiler bile buradaki paylaşım yapanlardan çoktur. Hiç mi yüksek zum ile birşeyler çekmiyorsunuz arkadaşlar ?!
  • quote:

Bittik mi ? Bu kadar kişide mi tele objektif ve d-slr like var forumda ? :) Sadece bir d-slr like başlığındakiler bile buradaki paylaşım yapanlardan çoktur. Hiç mi yüksek zum ile birşeyler çekmiyorsunuz arkadaşlar ?!

Bu hafta hic cikamadim, bugun de portre cekmeye cikmistim portre cekerken bitane de Bahri cektim. O fotografida begenmedigim icin sildim, yani koskoca hafta sonu bosa gecti.

Edit: Forumda diger konularda zoom fotograflarinizi paylasirken burayada yukleyin o kadar konu varken zoom konusunun olmasindan zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 28 Nisan 2013; 22:33:28 >

• 70 mm,1/800,f/4,iso 100

150 mm,1/500,f/4.2,iso 100

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.