Şimdi Ara

Yüksel level rogue çar alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007-2008 yılları arasında öss sebebiyle oyunu bıraktım. O zamanlar level sınırı sanırım yeni 80'i geçmişti. Ben de 79 level bi xbow'a sahiptim. Sadede geleyim, geldim üniversite son sınıfa, geçenlerde de bir tane pvp videosu izledim. Biraz vaktim var açıkcası, amacım bot kurup 7-24 bilgisayarı açık tutup zaman öldürmekten ziyade, heves almak.

Oyunun cehresinin değiştiğini alınık-satılık çarların ss'lerinden anladım, alta yeni şeyler gelmiş, invertory vs menülerinin de farklı düzene geçirmişler. skiller deseniz zaten o ara da çok anlamamıştım.

Demem o ki çinli çarları çok kullanamıyorum, varsa elinizde sp'si str'si int'i kullanılmamış, temiz isimsiz çar, el sıkışalım.

Forumdan _aNaToLia_ nick'li arkadaş'a mesaj attım, Kendisinin cazip bir satış konusu var. Fakat mesajlara geç dönünce böyle bir başlık açmak geldi aklıma. Hem belki elimde olan farklı şeyleri de bu alış-verişte kullanabilirim.

Level konusunda herhangi bir sınırım yok, tercihen son ekipmanları kullanacak levele ulaşmış, seti düzgün, skilleri sadece rogue'a verilmiş bir çar arıyorum.

Fiyat aralığım öyle çok yüksek değil. en fazla 70 lira verebilirim. Bununla birlikte İnci sözlük veya ekşi sözlük'te hesap verebilirim. Olmazsa iki sözlükte birden de hesap verebilirim.

Dediğim gibi yan skill açılmamış str'si, int'i yerinde olan mümkünse farmlı, kısacası benim gibi bu işlerden uzak kalmış adamı yormayacak bir çar arıyorum.

Ha ayrıca oyunu yeniden kavramama yardımcı olacak her teklife de açığım. Olmazsa çarı birlikte kasarız, parti yaparız vesair

Para konusuna gelecek olursak, kimsenin parası bende kalmaz. Forumdan uzak kalsam da emeğe saygımız sonsuz. Telefon olsun, facebook adresi veya kimlik bilgileri olsun verilebilir. 70-80 lira para için kimsenin ahını almaya değmez.

Mesajlarınızı bekliyor olacağım.

İyi geceler.

• sanada iyi geceler, roman gibi okudum valla içimden beleş char vermek geldi gardaş
  • Edit. K2 sandim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless19 -- 9 Ekim 2012; 23:46:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.