Şimdi Ara

Yükselme Liginde Script Kullanmak ANT gaming içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Meseleyi cok bilmem ama bana cok extrem birsey gelmedi. Kaldi ki bu kadar laflardan riotunda haberi vardir illa ki incelemistir. Bisey olsa mudahele ederlerdi. Hele ki bu asamada

Script mi değil mi diye tartışılmıyor. Kesin script zaten.

Yorumdan sonra videoya bi daha baktimda ilk asamada bence bi sikinti yok da. Xerath stun yollarken hem vurup hem de o mesafeden yana kacmak bayagi yetenek veya script ister. Ne zaman oldu bu mac riot tr bi aciklama yapmadi mi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

göremeyip dodgeladığı bir skill göremedim ben yapılabilir bence bu hareketler

burda var bi tane leonun skili

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Turnuva sunucusunda script kullanmak internet hemen en guncel scripti indireyim kullanayim seklinde olmuyor malesef. Turnuva sunucusu icin ozel olarak ayarlanmasi gerekir scriptin. Onu yapacak kadar psikopat varsa da gecmis olsun olay riot tr yi dahi asar riot global devreye girer. Ve yapan kisi ve yapimina yardim eden kisi ciddi ceza alir.

Turnuva sunucusunun normalden ne farki var ki butun herseyin acik olmasi durumundan

Turnuva sunucuları özeldir. Normalde yama geldikten 1-2 hafta sonra Turnuva sunucularında yeni yama ile oyunlar atılmaya başlanır. Bazı durumlarda özel kuralları olur(x şampiyonu yada y skini seçilemez mesela) Bundan sonrası ise tam emin olamamakla birlikte bir kaç kişiden duyduğum bilgiler ile yazıyorum. Turnuva sunucularına maç günleri dışında keyfi girip oynamaya çalışmak yasak. Yani Sadece maç gününde girilebiliyor. Ve maçtan önce belirli bir süre var girmek için. Oda yeni taktiğe uygun rün,kabiliyet hazırlamak için vs... O bile çok uzun bir süre değil. Turnuva sunucusunda kullanılan her hesap ve girilen her bilgisayar kayıt altında. Kısaca turnuva sunucusuna script uyarlamak için manyak ve salak olmak lazım. Yapılabilir mi yani yeterince programlama bilen birisi yapabilir. Ama bunu yapacak kadar salak olmalı aynı zamanda çünkü kimin yaptığı(kullanan kişi zaten belli olur ben kimin uyarladığından bahsediyorum) çok net belli olur. Ek olarak Scriptin uyarlama aşamasında turnuva sunucusunda denenmesi de var. Bu süre içinde hangi hesapların login olup neler yaptıklarını tespit edebilirler.

Ek olarak eğer turnuva Offline bir şekilde olsaydı kesinlikle Script değil diyebilirdim. Çünkü Offline sunucularda hile yapmak için baya baya gerizekalı olmak ve bilgisayar sistemlerinden çok fazla anlamak gerekir. Ek olarak Riot'un çalışanlarından yardım bile gerekebilir duruma göre. Ama Online Turnuva sunucularında Script yapılabilir mi evet yapılabilir. Ama canına susamış olmak ve süresiz bir şekilde Riot'un bütün organizasyonlarından men edilmek demektir. Ha ANT takımı bu kadar salak mıdır yada oyuncular bu kadar salak mıdır bilmiyorum. Maçın tamamınıda izlemedim. Ama Script oyunda mümkün olmayan olayları getirmiyor. Sadece mümkün olabilecek en hızlı şekilde yapılmasını sağlıyor. Ve script kadar hızlı olabilecek kişi sayısı çok azdır. Ama script'in eklemediği tek şey zeka ve bilgi. Bunlara sahip bir oyuncu ile Script birleşti mi yapabilecekleri şeyler çok uçuk.

• Bugün Pray Kog'maw oynadı o böyle oynayamadı helal olsun süper oyuncu.

• Halen script değil diyenler var Xerath Q atarken kogmaw xerathın üstüne yürümeye çalışıyor script engelleyince kogmaw kendinden geçiyor rezillik

• xerath'ın stunından kaçmak falan değil leoanın skillinden kaçmak bütün olayı açıklıyor.
    Yukarda satırlarca oyuna girip yapmak şöyle cesaret böyle gerizekalılık gibi yorumlarada lafı uzatmaya gerek yok.
    script.
  • Daha sonra da xerathın q sundan yana kayarak kaçıyor ve belli ki script var. Bir de xerath e atarken kog da q atıyor ve aynı anda dodgeluyor da gelen yeteneği. Kesinlikle script.
  • Script or Rito
  • Bu maçı canlı izlemiştim ama dikkatli izlememişim hiç fark etmemiştim. Şimdi dikkatli izleyince farkettim kesin ceza çıkacaktır..
  • * Tartışılacak bir tarafı var mı ki şu videoların yahu?

* Adam TF de 1 tane bile skill shot yemiyor, Xerath'ın q sundan kaçarken resmen duvarın içine giriyor, Yine Xerath'ın başka bir q'sundan kaçarken yengeç gibi yana doğru kayıyor direk.

* Tüm bunların yanında adam tüm skilleri sadece 1 pixelle dodgeluyor daha fazla değil, sadece skili dodglayacak kadar yana kayıp sonra ileri veya geri doğru hareket etmeye etmeye devam ediyor.
  • Script değil diyen arkadaşlar Bu ... kişi eğer o kadar iyi oynasa Ant yerine daha iyi bir takımda olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

ahsuasjhuıshausahas

ALLAHU AKBAR lere çok güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Turnuva bilgisayarlarından yapılmadı mı bu maçlar?

Yok offline yapıldı, yani herkes istediği yerde

offline mıonline diyecektin sanırım

lcsler online yapılıyor. Offline istediğin yerden girebiliyorsun.

• lee sin canı 25 civarındayken q atıyor, kog maw o q yu yese dahi yaklaşamadan kesebilir fakat onu bile yemiyor.

Bu maçı başından beri izledim, başta çok ağır yenilirlerken bu fightla oyunu çevirdiler, yani scripti sonradan açtığı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure

quote:

quote:

quote:

* Offline ile online terimlerini karıştırdın galiba dostum bi daha düşün istersen.

• Scripin has babası burda orda base atacağını nerden bildi ?

ANT sayfasında paylaştıkları Jinx videosu ilginç değilmi.
    https://www.facebook.com/video.php?v=602219936580373&set=vb.243273672475003&type=2&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 27 Mart 2015; 19:22:16 >
  • sanmıyorum o kadar önemli bir maçta script kullansın
  • Script bu bebe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure

quote:

quote:

quote:

Lcs bulundugu ortamda ki kapali sistem de yapiliyor.

İyi takip et kaç ping var onlarda . Eğer sistem dışarı açık olsa ddos tan geçilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TF'nin sonunda Xerath'ı öldürdükten sonra tam dodgelayacakken scripti kapatıp skillin içine koşması çok güzel olmuş. Baya zeki arkadaş bunu yiyimde script olduğunu anlamasınlar diye düşündü heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 28 Mart 2015; 1:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.