Şimdi Ara

Yükselme Liginde Script Kullanmak ANT gaming içerir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herif kişiliksizin tekiymiş. Yazık ne diyelim.
  • script kullanan arkadaşlarım bile bunun evade script olduğunu onayladı. maç sırasında kapatıp açmış scripti, sürekli açık değil.
  • lol
     Yükselme Liginde Script Kullanmak ANT gaming içerir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Turnuva sunucusunda script kullanılamaz ya da içerden birinin yardımı lazım kısmı epey komik.

Altı üstü dll inject oluyor. Ne programlama lazım ne kodlama. Dangalağa versen scripti açar çalıştırır.

Bilmeden yazmayın.

• Dünyada öyle orb walk yapabilecek adam sayılı belki fightın ortasında bizim dandik ligden mi çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

script kullanan arkadaşlarım bile bunun evade script olduğunu onayladı. maç sırasında kapatıp açmış scripti, sürekli açık değil.

Hep arkadaş olur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

script kullanan arkadaşlarım bile bunun evade script olduğunu onayladı. maç sırasında kapatıp açmış scripti, sürekli açık değil.

Hep arkadaş olur zaten.

Yapıştır

• klasik ezilip script kullandı konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

0:50 deki Q dan kaçarken kog bi değişik dönüyor farkettiyseniz , buna orb walk diyolar.Normalde sağa doğru tıklasa kafayı çevirip oraya yürür ama turnuvada orb açacak kadar alçalmış bu adam.Normal yürümeye kıyasla belli avantajları var ama tam olarak ne bilmiyorum.

orbwalk karakter atağını yaptıktan sonra animasyonu atlayıp hemen yürümeye denir. kimler ona orbwalk diyomuş merak ettim
  • Turnuva modu,online offline modu soyle oluyor.Oraya getirilen bilgisayarlar birbirlerine kablo ile bagli.Ping vs sikintilari yok internetten almiyorlar cunku veriyi.Adamlarin orda kendi serverlari var.Nasil cs oynarken,LANdan birisi oyun kurup,interneti olmayan pclerden bile karsilikli oyun oynanabiliyorsa onlarin turnuva oyunlari da o sekilde.Benim bu dediklerim TBF icin gecerliydi,bu maclar ne sartlarda yapiliyor onunla ilgili bir bilgim yok ama
    Edit: Bence de script kullanilmis,ozellikle leonanin calinin icinden attigi o skili gorussuz dodgelamasi cok abarti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 28 Mart 2015; 8:45:20 >
  • Hala script değil diyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Turnuva sunucusunda script kullanılamaz ya da içerden birinin yardımı lazım kısmı epey komik.

Altı üstü dll inject oluyor. Ne programlama lazım ne kodlama. Dangalağa versen scripti açar çalıştırır.

Bilmeden yazmayın.

Offline sunucu demişim. Offline sunucu da herkesin elinde var dimi? Nasıl okudun yazıyı merak ediyorum. Online sunucuda yapılır ama ağır salak olmak lazım yapıldığın tespit edilir. Dedim. Offline sunucu için yazmak daha da zor dedim. Çünkü bağlanılan bir online server yok. Riot'un ofisindeki bilgisayarlara uzaktan erişimin olacak hiç bir iz bırakmadan yazacaksın ve program hiç bir şekilde tespit edilemeyecek düzeyde olacak(+ arkada hakemler var yani onuda göz önünde bulundurarak)

Dll inject tamam okey. Ama sen bunu yaparsan kabak gibi belli olursun. Artı olarak dosyalara erişimin olmadan nasıl yapacaksın? Online sunucuda yapılır, yapılamaz demiyorum. Çünkü Riot online turnuva sunucularını oyunculara(Profesyonel ve yükselme liginde) veriyor.

• O kadar yakın mesafeden kaçış skili olan heroyla bile yiyebilirsin onu graves lucian ezreal gibi mesela tristina kaçamazdı çok yakın çünkü kırk yıllık kogmawım böyle dodgelayan görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRai XIII

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

0:50 deki Q dan kaçarken kog bi değişik dönüyor farkettiyseniz , buna orb walk diyolar.Normalde sağa doğru tıklasa kafayı çevirip oraya yürür ama turnuvada orb açacak kadar alçalmış bu adam.Normal yürümeye kıyasla belli avantajları var ama tam olarak ne bilmiyorum.

orbwalk karakter atağını yaptıktan sonra animasyonu atlayıp hemen yürümeye denir. kimler ona orbwalk diyomuş merak ettim

Kafasını çevirip yürümüyor sağa doğru kayıyor bildiğin , orb değilse scriptle ilgili bişey , ne bilmiyorum.
  • ne offline allah aşkına offline sunucuda arkanızda riot hakemi var nereye script açıyosunuz bu yükselme ligi online yapıldı herkes istediği yerden girdi oyuna
  • Perma atarlar umarım.
  • bence değil
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Bilader merak edip dahi script kullandın mı?

Client olsun yeter. İstersen Marsa bağlan, crypto ötesi serverlar olsun.

Client varsa olay bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Bilader merak edip dahi script kullandın mı?

Client olsun yeter. İstersen Marsa bağlan, crypto ötesi serverlar olsun.

Client varsa olay bitmiştir.

Anlamıyorsun herhalde Client farklı aynı Client değil. Script'i ona uygun ayarlamak gerekir diyorum. Turnuva Client'i ile normal oyunun Client'i farklı. Sadece İnternetten indirdiğin Script'i kullanmak yetmiyor onu Client'a uyarlamalısın anlatmak istediğim bu. Ama sen ben "Script değil kullanamaz" diyorum zannediyorsun. Ama Script olduğu maç içinde anlaşılmasa bile, denemek için sürekli turnuva sunucusuna(Turnuva Client'i üzerinden giriliyor) girip özel oyun kurduğundan dikkat çeker. Anlatmak istediğim bu, loglara-kayılara bakılsa zaten direk ortaya çıkar bir şeyler çevirdikleri. Ama direk İnternetten indirdiğin Script ile Turnuva Client'ini çalıştıramazsın. Kodlamada bazı farklılıklar yapmak gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

Hep arkadaş olur zaten.

2 gramlık oyun bilgisiyle artistlik taslayan arkadaş, profesyonel oyuncuların tamamı benle aynı fikirde, biraz araştırma yeteneğin olsaydı anlayabilirdin. istersen tr sunucusunda script kullanarak elo boost yapan arkadaşlarımın ismini de verebilirim, ben west high elo'da script açacak kadar aptal değilim, 2 günde adım çıkar her yerde. tr gibi ekmek bi serverda 1. olduğum zaman da jungle oynayarak hiç zorlanmadan olmuştum ama görünüşe göre oyuna 2 gün önce başlamışsın, bilmemen doğal.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.