Şimdi Ara

Yükselme Liginde Script Kullanmak ANT gaming içerir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Clientler farklı ama oyun motoru ve dosyaları aynı arkadaşım. Farketmez hiçbir şekilde. DLL zaten tespit edilemiyor.
  • Script gençler kesinlikle tartışmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skillshota kafa atiyor ama hasar almiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Dünyada öyle orb walk yapabilecek adam sayılı belki fightın ortasında bizim dandik ligden mi çıkacak?

Orb walk tam olarak ne oluyor hocam?
  • Adamların emeğine yazık gerçekten.Takımı bir daha turnuvalara almamaları lazım.
  • doğruysa bu arkadaşı tamamen men etmeliler ayrıca takımınında bi haber olduğunu düşünmüyorum o takımdaki oyuncularıda süresiz oyundan men etmeliler. ayrıca kullanan arkadaş ligi bırakın bir daha bu oyuna ayak basmaması için herşeyi yapmalılar birde kaybeden takım kaptanı arkadaşı ibreti alem olsun diye kulaklarından tavana çivilemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clinkx

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Dünyada öyle orb walk yapabilecek adam sayılı belki fightın ortasında bizim dandik ligden mi çıkacak?

Orb walk tam olarak ne oluyor hocam?

Vuruş yaptığı zaman animasyonu iptal ederek koşmaya devam ediyor. Senden kaçan adama 5 vuruş yapıyorsan aynı sürede yaklaşık 7 vuruş yapabiliyorsun orbwalk ile. Youtube'da videoları mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlg edite çok güldüm ya,bence de bariz script zira o q dodgede kogmawın oturma organı başı ayrı oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

script kullanan arkadaşlarım bile bunun evade script olduğunu onayladı. maç sırasında kapatıp açmış scripti, sürekli açık değil.

Hep arkadaş olur zaten.

2 gramlık oyun bilgisiyle artistlik taslayan arkadaş, profesyonel oyuncuların tamamı benle aynı fikirde, biraz araştırma yeteneğin olsaydı anlayabilirdin. istersen tr sunucusunda script kullanarak elo boost yapan arkadaşlarımın ismini de verebilirim, ben west high elo'da script açacak kadar aptal değilim, 2 günde adım çıkar her yerde. tr gibi ekmek bi serverda 1. olduğum zaman da jungle oynayarak hiç zorlanmadan olmuştum ama görünüşe göre oyuna 2 gün önce başlamışsın, bilmemen doğal.

Klişe bi lafla takıldık diye adam kasıldıkça kasılmış

• Orda kimse lee'nin qsunun dodgelamaya tenezzül bile etmezken adam ondan bile kaçıyor üzerine xerath'ın qsunun pixelini ayarlıyor ve sonra seri bir şekilde ilerliyor qyu atıyor adamın w atacagını tahmin ediyor ve yana gidiyor.50. saniyede aşırı pro oldugu için kaçıyor ne scripti slk msn?
  • Arkadaşlar bu arkadaş bizim karşı apartmanda yaşıyor neden yaptın dedim denemek için falan dedi bir daha yapmayacakmış tüm DH den özür diliyor
  • Ben hakkimi helal etmiyorum soyle kendisine

• turnuva odasında yapılan maçlarda loader açamazsınız.Çünkü loader önce botun serverinden izin istiyor kontrolleri yapılıyor logları tutulyor.Bu turnuva pcleri birbirine kara internet ile bağlı www ya bağlantıları yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

quote:

script kullanan arkadaşlarım bile bunun evade script olduğunu onayladı. maç sırasında kapatıp açmış scripti, sürekli açık değil.

Hep arkadaş olur zaten.

2 gramlık oyun bilgisiyle artistlik taslayan arkadaş, profesyonel oyuncuların tamamı benle aynı fikirde, biraz araştırma yeteneğin olsaydı anlayabilirdin. istersen tr sunucusunda script kullanarak elo boost yapan arkadaşlarımın ismini de verebilirim, ben west high elo'da script açacak kadar aptal değilim, 2 günde adım çıkar her yerde. tr gibi ekmek bi serverda 1. olduğum zaman da jungle oynayarak hiç zorlanmadan olmuştum ama görünüşe göre oyuna 2 gün önce başlamışsın, bilmemen doğal.

Gittiğin takım çokuyo neren prof la senin ezo

• forum lügatında ki hortlatmak gibi olacak biraz lakin yorum yapmadan geçemeyeceğim, bunun bir tık üstü, early game'de açıp üstünlük sağladıktan sonra temiz bir pc üzerinde ki client'den giriş yapmaları.

sadece tr için değil euw'da da geçerli, henüz tamamen engellenebilmiş bir sistem değil, blizzard'ı her konuda taklit etmek her şirketin harcı değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.