Şimdi Ara

Yükseltme döngüsünün uzaması akıllı telefon satışlarını tehdit ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zamanki insanlar birbirlerini sahip olduğu telefonun modeli için yermez veya övmez ise o zaman 3310 da yeri gelir bize yeter.

• iş hobiye ,hava atmaya gelmediği sürece çoğumuzun cebindeki telefonlar uzun yıllar götürür kırılmazsa.

tuşlu telefondan dokunmatiğe geçiş gibi bir devrim yaşanmazsa bu düşüş artar.
    hadi hiç olmadı bataryası 4-5 gün gidecek telefon yapsalar...

• Boş mezar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugüne kadar aldığım fiyat-performans oranı en iyi telefonum XIAOMI MI5' imle mutluyum. Bir 5 yıl daha yeni telefon alacağımı zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Mart 2018; 11:35:13 >
  • Ya boş verin bir telefona 5-6k vermeyin, o parayla tatile gidin yiyin için eğlenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Anakartta bozulursa zaten komple telefonu degistirmis olacaksin hocam. Bende g2 var ekrani kirik 140tl istediler kenara koydum. G3 var anakarti bozuk. Aliexpresste 100tl ye var. Alip bude imei atmak lazim. Zor geldi. Kenarda duruyor. Su an note 2 kullaniyorum sim kart soketi, pili bozuktu aldim. Icinede guzel bir rom attim. Mutlu mesut kullaniyorum

• Bende 4 yıl kullandığım 5s i babama verdim 6 aldım. Biraz daha fark vererek 6s alasım bile gelmedi 1 yıl oldu 6 şimdi 3-4 yıl sonra x alırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 3 Mart 2018; 11:59:54 >
  • Uzamış hali buysa!

Nokia döneminde o,6600'lar falan kaç sene kullanıldı?8 sene kullanan tanıyorum

• Illusive Man kullanıcısına yanıt
    bana iphone x 6-7 yıl uzak gibi.
    6 bile hala iş görüyor ve uzun yıllar götürecek bir telefon. bakmayın kasılıyor, takılıyor diyenlere. bataryayı değiştir bak keyfine..
    telefon gösteriş için alınmaz, ihtiyaç için alınır. sen, ben gibi düşünen oldukça fiyatlar daha da aşağıya düşer.. (tabiki uzun zaman sonra)
  • Bu surec biraz da tuplu tv den lcd ye ordan led tvye geçiş donemine benziyor. Teknolijiler arasinda elle tutulur fark vardı. Her ne kadar lcd ve led arasındaki fark biraz daha yazılımsal olsa da smart vs gibi. Artık kimse evindeki tvyi daha ince daha keskin daha akıllı diye değiştirmiyor. Telefon olayıda oyle oldu bence. Ev telefonundan cep telefonuna ordan dokunmatik ve akıllı tele geçiş hızlı oldu. Ancak şu an durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 3 Mart 2018; 13:45:40 >
  • Denim discovery neredeyse 4 yıl veya fazlası da olabilir. Tam ekranlı telefonların fiyatları makul olursa anca değiştiririm.

• Mart 2015’te aldigim Iphone 6’yi hala kullaniyorum. Sanirim adamlar hakli.

• Telefon değiştirmek için şu an hiçbir sebep yok. iPad 3 ilk çıktığında da real racing 3 oynuyordum, şu an da. Ses kalitesi desen hala one m7 den hissedilir şekilde daha iyi diyebileceğim bir telefon da yok. Hala hiçbir telefon gece fotoğraf çekemiyor. Dayanıklılık desen daha kötüye gidiyor, telefon cep yüksekliğinden yere düşse neredeyse hepsi kullanılamaz hale geliyor.

Kısacası SLR seviyesinde fotoğraf çekebilen, bir haftayı çıkarabilen telefonlar gibi uçuk şeyler yapmadıkları sürece daha da geriye gidecek.

• 2 seneden biraz fazla zamandır Xperia Z2 kullanıyorum. Hiç "bu telefon gücü buna yetmiyor" dediğimi hatırlamıyorum. Android de ilk günden beri aynı performansta çalışıyor. (Android 4 üstüne Android 5 ve 6 güncellemeleri de yapıldı.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet !!! Yeni telefon çılgınlığı sona eriyor, telefonun bir hava atma aracı olmaktan çıkması belkide buna sebep olmuştur. Telefon değişmeye itecek bir yenilik olmadıktan sonra (zamanında GPS özelliği için yeni tel almıştım mesela) değişmenin anlamı yok.

• 38 Ay Nokia 5800
    21 Ay Samsung S3
    29 Ay Sony Z3
    kullandım
    11 Aydır da iPhone 7 kullanıyorum.

31 - 33 ay fazla bence, insanlar o kadar kullanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Anakartta bozulursa zaten komple telefonu degistirmis olacaksin hocam. Bende g2 var ekrani kirik 140tl istediler kenara koydum. G3 var anakarti bozuk. Aliexpresste 100tl ye var. Alip bude imei atmak lazim. Zor geldi. Kenarda duruyor. Su an note 2 kullaniyorum sim kart soketi, pili bozuktu aldim. Icinede guzel bir rom attim. Mutlu mesut kullaniyorum

LG G2'de ekranın kırık olması dışında bir sorun yoksa bence ekranı değiştirin hocam. Sizi LG G2'nin Note 2'den daha mutlu edeceğini düşünüyorum.

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Orjinal ekran takmiyorlar hicbir yerde. O yuzden yaptirip 3 ay sonra pisman olmak istemedim

• 2014 Şubat ayında 1800e G2 almıstım,hala tıkır tıkır calısıyor , sadece batarya degıstı. Ustelık bugun bıle ıncelık ve ekran kasa oranı olarak cogu telefonla kapısır. keske olsa dedıgım tek eksıgı hafıza kartı takılamaması, bosuna LG nın gelmıs gecmıs en cok satan telefonu olmadıgını anlıyorum her gecen gun.

• Yeni telefonlar eskisi gibi patlamıyor ya da apple gibi yavaşlatmadıkça baya gidiyor. Şu an kullandığım Note 5 i değiştirmem için ölmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.