Şimdi Ara

Yumruk atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada dediğim gibi kavga ederken adamın koluna,karaciğerine,karnına yumruk atıyorum ama tam yüze vuracakken yavaş bir şekilde nasıl oluyorsa yumruk atıyorum , önemli olan benim sert ve güçlü bir yumrukla çene ucundan sinirlerden, rakibi yere sermem ama tek sorunda bu ya sert ve güçlü yumruk atamıyorum, acımıyorumda, Korkmuyorumda ama Nasıl bu olaydan kurtulabilirim ? Kavgada millet bana yumruk atıyo ama ben eskive alıyorum yumrukları ha bire boşa çıkarıyorum nasıl kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extazii -- 25 Eylül 2024; 14:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bi arkadaş da bu hastalıktan muzdaripti, yıllarca çok çekti. En son bi doktora gitti. Motor yağlı kuru fasulye yemesini tavsiye etti. Bi de müshil fitil reçete etti. Arkadaş 1 ay sonra demir yumruğa dönüştü.

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt

Mario Usullümü kuru

• Extazii E kullanıcısına yanıt

Recep İvedik usulü. Yaptığı gaz sayesinde önünde arkanda kimse duramaz 

• Boksa yazılıp pratik yapmaktan başka yolu yok, ben küçükken dövüşmeyi bilmezdim kavgadan korkardım, boksa başladıktan sonra ne kadar güçlü vurabildiğimi fark ettim, orada gerek pad'e gerek antrenman arkadaşına vura vura refleks olarak elin alışıyor atacağın zaman anında çıkarıyosun yumruğu

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

yarından tez yok boks’a yazılıyorum o zaman

• Herkes güçlü olma şansına sahip değil, güçlü olmak zorunda da değil.

Bununla beraber rakibini alt etmenin tek yolu güç değil, sadece teknik isteyen sporlar da var, aikido gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.