Şimdi Ara

Yumruk atmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri

Yapmaması lazımdı.Gereksiz yere takımını 10 kişi bıraktı hem de tam Galatasarayın baskı kurduğu bir andı...

bana göre bugün en büyük kötülüğü yaptı bize. tam bir amatör. hiç umudum yok ama umarım ders alır
  • Az bile yaptı..
  • Keita fos, Elano fos, Arda fos ve niceleri fos. Övdüğünüz adamları gören oldu mu? Alex ile Elano'yu kıyaslamak gibi hataya düşmezsiniz herhalde bir daha.
  • Hakem Kazımın pozisyonlarında gereksiz yer düdük çaldı. Onun dışında iyiydi. Ayhanın yedi kart ise lüzumsuzdu. Orada hakem avantaja bırakıyor o da arkasından alkışlıyor.
    Şunu söyleyeyim kaptanlığı ne Arda ne de Ayhan kaldırabildi bu akşam. Ağlıyorum G.sarayın haline. Rakibimiz bu hallerde olmamalıydı...

Keita ise karakterini gösterdi...
  • Yumruk atmamış mı ?

Kasımpaşa maçında da aynısını yaptı ama o zaman oyuncuya denk getiremedi.

Ayrıca atılan su da bir yerine gelmemiş 1 metre ilerisine düşmüş ve arkası dönük olduğu halde o kendini yere atıp gözünü tuttu heralde su şişesi patlayınca gözüne su kaçtı.

Yumruk atmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Az bile yaptı..

• fenerbahöenin tek yaptığı bu maçta galatasarayın morelini bozmaktan başka bişey değildi
  • O pozisyonu seyrettiyseniz keita carlosu geçti emme velakin carlos ayağını keitanın ayağına yılan gibi doladı koluylada keitanın omzuna bastırıyodu.Resmen benide götür gittiğin yere hesabı carlosun ayakları bile yerden kesilmişti o derece yüklendi keitaya, ee keitada siyahi bir futbolcu ona gelmez öle şeler geçirdi bi tane ama yumruk yüzüne gelmedi galiba omzuna geldi birde çok sert vurumadı malesef.
  • 2 ci nouma vakasi cikar artik adam kendini box ringinde sandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: To die

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...

Allah aşkına fanatikliği bırakında pozisyonu defalarca izleyip öyle yorum yapın.
    Carlos ne yapıyor ne yapmıyor ölçüp biçin. Haketmiş mi haketmemiş mi görürsünüz.

• Keita'nın arkasından gelen su nasıl oluyorda gözüne çarpıyor hakaten merak ettim. Su yerde patlıyor Keita'nın suratına carpıp hızı düsen su yerde nasıl öyle patlar. Sonra Keita birden kalkıyor ve kosup gözlemciye kadar gidiyor ama o sırada gözünde hicbirsey yok.

En sonunda yumruk patlatıyor hakemde Keita'ya patlatıyor kırmızıyı ve Keita rezilliği son buluyor
  • keita gs adına sahada kalan tek adamdı, kırmızıyı gördü kimse kalmadı.

keitaya hak veriyorum, takım dökülüyor, kendisi tek başına mücadele veriyor, bir süre sonra onda da kayış kopuyor çıldırıyor.

keita, yanlış takıma gittin dostum, bize gelecektin kazımla coşacaktın
  • Carlos haketti diyenlere:
    her yapılan cekme, engelleme türü faullerden sonra sizin oyuncularınız da yumruk mu yemeli ya da her macta böyle bır hareketten sonra oyuncularınızın
    kırmızı kart görmesinı ister misiniz?
    kabul edin: keita top oynamadı ve en sonunda amatörce oyundan atıldı!
  • ne kuacağa alması, carlos kucağına oturmaya kalkıştı resmen.
    bu kadar yapışkanlığa dayanamayıp dirsği geçirdi 2 maç alır keita.
    quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan
    Allah aşkına fanatikliği bırakında pozisyonu defalarca izleyip öyle yorum yapın.
    Carlos ne yapıyor ne yapmıyor ölçüp biçin. Haketmiş mi haketmemiş mi görürsünüz.

Hocam hakedip haketmediğine karar verecek olan hakem. Cezayı kendin kesmeye çalışırsan kırmızıyı yersin.
    Orda hakem faulü GS lehine verdi ve Carlos' a sarı kartı gösterdi.

Kasımpaşa maçında da Keita böyle bir hareket yapıp yumruğu savurmuştu ama oyuncuya gelmediği için hakemlerin gözünden kaçmıştı.

Demem oki Keita kendi adeletini sağlamaya çalıştıkça hem kendine hem GS'a çok zarar verir. Sakin olması lazım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

Carlos haketti diyenlere:
    her yapılan cekme, engelleme türü faullerden sonra sizin oyuncularınız da yumruk mu yemeli ya da her macta böyle bır hareketten sonra oyuncularınızın
    kırmızı kart görmesinı ister misiniz?
    kabul edin: keita top oynamadı ve en sonunda amatörce oyundan atıldı!

+1907 & 3-1
  • haketmek nedir ben onu anlamadım ki?kim neyi hakediyor?

diyelim orada hakem faulu vermedi.ne olacaktı?hakem'e de mi yumruk atacaktı?

illa ki ortada bir hak varsa,o faulu yapan carlos,sarı kartla hakkını,yumruğu atan keita'da kırmızı kartla hakkını almış oldu.
  • carlos haketti bunu
  • carlos biraz çamura yattı eyvallah, ama sonuçta hakem faul verir kart verir ya da vermez. Topunu oynayacaksın. Keita tamamen hatalı.

Su şişesi numarası tamamen fake'ti ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Yumruk atmamış mı ?

Kasımpaşa maçında da aynısını yaptı ama o zaman oyuncuya denk getiremedi.

Ayrıca atılan su da bir yerine gelmemiş 1 metre ilerisine düşmüş ve arkası dönük olduğu halde o kendini yere atıp gözünü tuttu heralde su şişesi patlayınca gözüne su kaçtı.

Yumruk atmadım

Su şişesi gözüne çarpıyor. Özetlerde izlemedim hangi açıdan verdiğini ama ligtvde izlerken karşıdan gösterilen bir kamera açısında yüzüne değdiğinin görüntüsü vardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.