Hakeme yumruk atsa yinede unutulur ama Roberto Carlos gibi bir yaşayan futbol efsanesine bunu yapması asla unutulmayacak ve kendileri hep bu kötü imaj ile anılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu carlos haketti bunu
ne dıyelım umarım her maçta oyuncularınız kendilerine faul yapanlara yumruk atıp oyunun dışında kalır nasılsa hakediyorlar.
Ayrıca Arda bordeaux maçında kırmızı kart yıyınce demedgnı bırakmayan taraftları Keıta'yı savunurken görmek garıp.
Evet yumruk attı. Ama ortada kötü imaj falan yok. Sadece yapılan ağır faule verilen kontrolsüz bir refleks var. Kötü niyetli olmadığı ortada boşuna klavyenizi yormayın. Carlos kadar tecrübeli değil ve maçın atmosferi ağır geldi o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
takımımızdaki en terbiyeli oyunculardan birini bile bu dereceye getiriyosunuz
huyumuz kurusun
Carlosun yaptığı hareketi normal bir davranış olduğunu bilerek söylüyorsunuz herhalde ?
Alın alın çekinmeden izleyin Carlos neler yapmış. Kime yapsan bunu aynı şekilde davranır..
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan Carlosun yaptığı hareketi normal bir davranış olduğunu bilerek söylüyorsunuz herhalde ?
Alın alın çekinmeden izleyin Carlos neler yapmış. Kime yapsan bunu aynı şekilde davranır..
evet adam faul yapmış hakem vermiş, kartı da görecekti zaten, bu anormal ama keita'nın sizi tam baskı kurdugunzda yakması normal öyle mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan
Carlosun yaptığı hareketi normal bir davranış olduğunu bilerek söylüyorsunuz herhalde ?
Ben anlamadım, her sarı kartlık harekete maruz kalan adam kalkıp yumruk mu atacak yani ?
Asıl mesele Keita'nın bizi yakması değil. Carlos sayesinde Keita'nın neler yaptığıdır. Carlos öyle davranmasa kırmızı görmeyecekti ve bizi eksik bırakmayacaktı ? Belki o baskı ile daha değişik skorlar olacaktı ?
Afedersiniz ama üstünde zıplamadığı kalmış, sabır bir yere kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan Asıl mesele Keita'nın bizi yakması değil. Carlos sayesinde Keita'nın neler yaptığıdır. Carlos öyle davranmasa kırmızı görmeyecekti ve bizi eksik bırakmayacaktı ? Belki o baskı ile daha değişik skorlar olacaktı ?
carlos tekme falan atsa hak verecek yer bulacagım da bu pozısyon sarı kartlık barız engelleme pozisyonu abartıyorsunuz. carlos'a çirkef dıyenler de var; hiç mi oyuncunuz sarıkart görmedi?
quote:
Asıl mesele Keita'nın bizi yakması değil. Carlos sayesinde Keita'nın neler yaptığıdır. Carlos öyle davranmasa kırmızı görmeyecekti ve bizi eksik bırakmayacaktı ? Belki o baskı ile daha değişik skorlar olacaktı ?
Yahu tamam Carlos'un hareketi hoş değil, sarı kartlık bir faul de yani sanki daha önce hiçbir derbide olmamış gibi davranmayın ya. İlla birileri sağı solu kışkırtır, derbi bu gergin ortam. Geçen maçtaki Emre - Lugano olayının da farkı yok bence, tek fark biraz araya kaynayan pozisyonu hakemin iyi sezemeyerek Emre'yi atması sanırsam. Niye bu kadar uzadı anlamadım ki, attığı yumruğun savunalacak hiç bir yanı yok bence ya neyse uzatmayayım.
Carlos'a verilen kartlara, kararlara dediğimiz birşey yok. Burada tartıştığımız Keita'nın attığı kroşe değil mi ? E o zaman Keita'da suç bulacağınıza önce suçu Carlos'da aramanız gerekir.
Carlos'un yaptığı hareket sarı kartlık ve hakem de zaten gösterdi kartı. Bu tip pozisyonlarda önemli olan hakemin düdüğü ne zaman çaldığıdır. Eğer hakem düdüğü çaldıktan sonra Carlos rakibi çekmeye asılmaya devam ediyorsa artık tüm hareketler oyun dışıdır ve iki oyuncuya da kırmızı kart vermesi gerekir. Ancak bu pozisyonda Carlos'un hareketi oyun içerisinde bana göre. Sonuçta 36 yaşın tecrübesi var adamda.
quote:
Carlos'a verilen kartlara, kararlara dediğimiz birşey yok. Burada tartıştığımız Keita'nın attığı kroşe değil mi ? E o zaman Keita'da suç bulacağınıza önce suçu Carlos'da aramanız gerekir.
Abi bunu 2 gün sonra oku, maç biraz sinirleri yıpratmış anlaşılan - ben de farklı olmazdım heralde -
Yani şimdi öyle bir şey yazmışsın ki, her yumruk atan oyuncu kendini haklı çıkartabilir. Kafa atan Lugano bile, maçtan sonra açıklama yapmıştı maç başından beri yapmadığını bırakmadı tutamadım sinirlerimi diye. O halde biz yanlış kişiyi suçlu, hatta infazcı etmişiz şu hale bak :).
Ya da 2 sene önceki kupa maçında Volkan - Lincoln olayı. Volkan'ın hiç suçu yok o halde, bütün suçlu Lincoln
Abi ya derbinin doğası bu, rakibin sinirlerini yıpratacaksın ki psikolojikman üstte olasın. Şu hareketi atıyorum bir Hakan Balta falan yapsa oturur bir düşünürüm, ama yukarıda da söylediğimiz gibi, Keita'nın ilk vukuatı değil. O değil bizim Lugano bu maçı kartsız kapattı ilginç bir şekilde
o zaman kimse kimseye faul yapmasın mac boyunca
quote:
Olayı başka yönlere çekmeyin. Diğer fauller ile hiç karşılaştırmayın. Sadece bu pozisyona göre söyleyeceğinizi söyleyin.
Keita kim Carlosu geçmek kim, 40 fırın ekmek yemesi lazım Keita nın. Bahsedilen kişi R.CARLOS boru değil.
haa birde maç öncesi Ketia yı TR de durdura bilecek oyuncu yokmuş falan filan
quote:
Olayı başka yönlere çekmeyin. Diğer fauller ile hiç karşılaştırmayın. Sadece bu pozisyona göre söyleyeceğinizi söyleyin.
Ben söylediğinin diğerlerinden ne farkı var anlamadım ? Yumruk atan adamda niye suç aramıyoruz onu hiç anlamıyorum. Neyse uzatmayacam daha fazla, iyi geceler.
Keita geçer gibi oluyor Carlos anlayınca sarılıp indiriyor. Hayır bu pozisyonun abartı olan kısmı nedir? Adam gidiyor işte,ayağına tekme atmıyor,yüzüne dirsek atmıyor şöyle bir hareketle kimse sakatlanmaz. Ama normal derbi maçtan sonra böyle perde iniyor genelde İki kartta doğru... Keita neden bu kadar agresif oldu acaba yokları oynamasından mı maçta?
quote:
Suçu niye Carlos'ta arıyoruz? O zaman her futbolcu kendisini tutana yapıştırsın yumruğu ne de olsa haklılar bu mudur mantık yani
Keita hız olarak Carlostan iyi olabilir ama tecrübe ve soğukkanlılık olarak çok gerisinde..Carlosun futbol hayatı onun gibi sağ açıkları savunmakla geçmiş zaten.
Maç boyu kaç tane etkili ortası vardı?Kısaca Keita ne yaptı bu maçtada tüm Galatasaraylılar savunuyor?Keita bu hareketi yapmasa maçtan sonra anılmayacaktı bile,yaptığı iyi oldu..