takımımızdaki en terbiyeli oyunculardan birini bile bu dereceye getiriyosunuz
Terbiyeli mi ? Kasımpaşa maçı falandı yanlış hatırlıyor olabilirim ama öyle bir maçta bile sinirlenip yumruklamıştı rakibini. Hakem görmemişti tabi, pek de sakin değil kısaca kendileri, terbiyesini bilemem. Ama kafasına isabet eden su için üzüldüm, atan da şimdi anlatıyordur olum su attım keitayı kafadan vurdum hehehe diye
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
Terbiyeli mi ? Kasımpaşa maçı falandı yanlış hatırlıyor olabilirim ama öyle bir maçta bile sinirlenip yumruklamıştı rakibini. Hakem görmemişti tabi, pek de sakin değil kısaca kendileri, terbiyesini bilemem. Ama kafasına isabet eden su için üzüldüm, atan da şimdi anlatıyordur olum su attım keitayı kafadan vurdum hehehe diye
Alıntıları Göster
Keita Baros ile birlikte mağlubiyeti yediremeyen ve çabuk sinirlenen oyunculardır Galatasaray'da. Keita daha agresif olur bu tür konularda ama ben Keita'dan bekliyordum böyle bir şey. Sinirlenince kırmızı kartı her an görebilir o adam. Kasımpaşa maçındada görecekti Rijkaard son anda sakinleştirdi. Bu hırsla oynaması güzel ama şimdi 1 ay yok. Baros'ta 2 ay yok. Yabancıların hepsi hırssız olacak işte buna yanıyorum.
az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Yapmaması lazımdı.Gereksiz yere takımını 10 kişi bıraktı hem de tam Galatasarayın baskı kurduğu bir andı...
quote:
Dünyadaki en zorlu 5 derbi arasında olan bir maçta ara sıra sertlik olacaktır her iki taraf arasında. Ama ikili mücadelede senin istemediğin şekilde sana müdahale yaptı diye adama kroşeyi geçirirsen yersin ağzına kırmızıyı. Profosyonel futbolcusun ve sert bir ligte sert bir maç oynuyorsun. Her faul yapana veya ikili mücadelede sertlik yapana kroşemi atalım yani
quote:
quote:
eet k.pasa macında da olmustu bi hareketi ama o adamın yaptığı harekket futbolculuk hayatını bitirecek cinstendi.bana kalırsa dediğim gibi gerçekten terbiyeli bir futbolcu.ama bazen sinirleniyo işte
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...
quote:
Orijinalden alıntı: Kimlend
quote:
Dünyadaki en zorlu 5 derbi arasında olan bir maçta ara sıra sertlik olacaktır her iki taraf arasında. Ama ikili mücadelede senin istemediğin şekilde sana müdahale yaptı diye adama kroşeyi geçirirsen yersin ağzına kırmızıyı. Profosyonel futbolcusun ve sert bir ligte sert bir maç oynuyorsun. Her faul yapana veya ikili mücadelede sertlik yapana kroşemi atalım yani
Alıntıları Göster
carlos yumruğa göz atmıştır o zaman kıvılcım çıktımı bari
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Alıntıları Göster
Futbolda faul diye birşey var ama yumruk atmak yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Alıntıları Göster
Saçmalamış Keita zeytinyağı mı içmiş bu adam Boksrden farkı yok herifin be.. Aksiyon sahnesi gibi geçiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
yorumlarını gülerek takip ediyorum cem yılmazdan soğudum senin yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
Carlos zaten farkında o sırada Keita'nın yumruğu çakacağının. Tecrübe farkı işte. Keita tamam iyi futbolcu falan ama çabuk sinirleniyor ve sonu kötü oluyo işte çoğu zaman. Carlos'ta bunun farkında daha o pet şişe olayından beri. Resmen kart yemesini sağlamak amaçlı bir hareketti ama FB li olmama rağmen niyeyse çok güldüm Keita yumruğu çakınca
quote:
Orijinalden alıntı: Kimlend
quote:
Orijinalden alıntı: süpürman
Carlos zaten farkında o sırada Keita'nın yumruğu çakacağının. Tecrübe farkı işte. Keita tamam iyi futbolcu falan ama çabuk sinirleniyor ve sonu kötü oluyo işte çoğu zaman. Carlos'ta bunun farkında daha o pet şişe olayından beri. Resmen kart yemesini sağlamak amaçlı bir hareketti ama FB li olmama rağmen niyeyse çok güldüm Keita yumruğu çakınca
Alıntıları Göster
heralde geçici hafıza kaybına uğramış kaderkeita
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Safa
heralde geçici hafıza kaybına uğramış kaderkeita
Alıntıları Göster
Kobra Dehteşi!!
quote:
Orijinalden alıntı: LegendmJ
Kobra Dehteşi!!
Alıntıları Göster
Allahtan Carlos'a patladı.Lugano'ya falan gelseydi,ne güzel karışırdı maç.