Şimdi Ara

Yumruk atmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi telegolde izledim. Keita bilerek yumruk falan atmadım. Kendimi kurtarmak istedim elim yüzüne gelmiş olabilir kasti olarak yumruk atmadım demiş.

Yuh ulan benim güzelim Carlos'uma bildiğin sağ kroşeyi geçirdi adam daha kasti değil diyo ya

• O an sinirlenip istemsiz yaptığı bir hareket olabilir, ama sağlam geçirdi ilk izlerken hiç bir şey anlamadım hakem iyi yakalamış, gerçi işi o ya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

O an sinirlenip istemsiz yaptığı bir hareket olabilir, ama sağlam geçirdi ilk izlerken hiç bir şey anlamadım hakem iyi yakalamış, gerçi işi o ya neyse
    Yumruk olur mu ya...

Carlos'un saçının perçemi gözünün önüne düşmüştü, onu çekti güzel gözleri görünsün diye.

• quote:

O an sinirlenip istemsiz yaptığı bir hareket olabilir, ama sağlam geçirdi ilk izlerken hiç bir şey anlamadım hakem iyi yakalamış, gerçi işi o ya neyse
    takımımızdaki en terbiyeli oyunculardan birini bile bu dereceye getiriyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Alıntıları Göster
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63075 buyrun izleyin direk yumruğu vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

Terbiyeli mi ?
    Kasımpaşa maçı falandı yanlış hatırlıyor olabilirim ama öyle bir maçta bile sinirlenip yumruklamıştı rakibini. Hakem görmemişti tabi, pek de sakin değil kısaca kendileri, terbiyesini bilemem. Ama kafasına isabet eden su için üzüldüm, atan da şimdi anlatıyordur olum su attım keitayı kafadan vurdum hehehe diye
  • quote:

quote:

Terbiyeli mi ?
    Kasımpaşa maçı falandı yanlış hatırlıyor olabilirim ama öyle bir maçta bile sinirlenip yumruklamıştı rakibini. Hakem görmemişti tabi, pek de sakin değil kısaca kendileri, terbiyesini bilemem. Ama kafasına isabet eden su için üzüldüm, atan da şimdi anlatıyordur olum su attım keitayı kafadan vurdum hehehe diye

Alıntıları Göster
    Keita Baros ile birlikte mağlubiyeti yediremeyen ve çabuk sinirlenen oyunculardır Galatasaray'da. Keita daha agresif olur bu tür konularda ama ben Keita'dan bekliyordum böyle bir şey. Sinirlenince kırmızı kartı her an görebilir o adam. Kasımpaşa maçındada görecekti Rijkaard son anda sakinleştirdi. Bu hırsla oynaması güzel ama şimdi 1 ay yok. Baros'ta 2 ay yok. Yabancıların hepsi hırssız olacak işte buna yanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendmJ

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63075 buyrun izleyin direk yumruğu vuruyor

Alıntıları Göster
    az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...

• quote:

quote:

Terbiyeli mi ?

Alıntıları Göster
    Yapmaması lazımdı.Gereksiz yere takımını 10 kişi bıraktı hem de tam Galatasarayın baskı kurduğu bir andı...

• quote:

Dünyadaki en zorlu 5 derbi arasında olan bir maçta ara sıra sertlik olacaktır her iki taraf arasında. Ama ikili mücadelede senin istemediğin şekilde sana müdahale yaptı diye adama kroşeyi geçirirsen yersin ağzına kırmızıyı. Profosyonel futbolcusun ve sert bir ligte sert bir maç oynuyorsun. Her faul yapana veya ikili mücadelede sertlik yapana kroşemi atalım yani
  • quote:

quote:

Terbiyeli mi ?

eet k.pasa macında da olmustu bi hareketi ama o adamın yaptığı harekket futbolculuk hayatını bitirecek cinstendi.bana kalırsa dediğim gibi gerçekten terbiyeli bir futbolcu.ama bazen sinirleniyo işte

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

az bile yapmış, Carlos başa çıkamayınca resmen adamı kucağa almaya çalışmış, ha yapmasa çok daha iyi olurdu ama, neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimlend

quote:

Dünyadaki en zorlu 5 derbi arasında olan bir maçta ara sıra sertlik olacaktır her iki taraf arasında. Ama ikili mücadelede senin istemediğin şekilde sana müdahale yaptı diye adama kroşeyi geçirirsen yersin ağzına kırmızıyı. Profosyonel futbolcusun ve sert bir ligte sert bir maç oynuyorsun. Her faul yapana veya ikili mücadelede sertlik yapana kroşemi atalım yani

Alıntıları Göster
    carlos yumruğa göz atmıştır o zaman kıvılcım çıktımı bari

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Alıntıları Göster
    Futbolda faul diye birşey var ama yumruk atmak yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Alıntıları Göster
    Saçmalamış Keita zeytinyağı mı içmiş bu adam
    Boksrden farkı yok herifin be..
    Aksiyon sahnesi gibi geçiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yorumlarını gülerek takip ediyorum
    cem yılmazdan soğudum senin yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

Carlos zaten farkında o sırada Keita'nın yumruğu çakacağının. Tecrübe farkı işte. Keita tamam iyi futbolcu falan ama çabuk sinirleniyor ve sonu kötü oluyo işte çoğu zaman. Carlos'ta bunun farkında daha o pet şişe olayından beri. Resmen kart yemesini sağlamak amaçlı bir hareketti ama FB li olmama rağmen niyeyse çok güldüm Keita yumruğu çakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimlend

quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

Carlos zaten farkında o sırada Keita'nın yumruğu çakacağının. Tecrübe farkı işte. Keita tamam iyi futbolcu falan ama çabuk sinirleniyor ve sonu kötü oluyo işte çoğu zaman. Carlos'ta bunun farkında daha o pet şişe olayından beri. Resmen kart yemesini sağlamak amaçlı bir hareketti ama FB li olmama rağmen niyeyse çok güldüm Keita yumruğu çakınca

Alıntıları Göster
    heralde geçici hafıza kaybına uğramış kaderkeita

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Safa

heralde geçici hafıza kaybına uğramış kaderkeita

Alıntıları Göster
    Kobra Dehteşi!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendmJ

Kobra Dehteşi!!

Alıntıları Göster
    Allahtan Carlos'a patladı.Lugano'ya falan gelseydi,ne güzel karışırdı maç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.