Şimdi Ara

Yumurtayı ilk yiyen adam nasıl yemiş olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl denemiş olabilir sonuçta tavuğun totosun dan çıkmış hadi biz yiyoruz ama ilk deneyen nasıl akıl etmiş de yemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hz. Adem hızlandırılmış kurstan geçti zamanında o yüzden biliyordu bence tavuğu da yumurtayı da. Ayrıca yumurta tavuktan çıkar.
  • İç güdüsel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypsibremetes

Hz. Adem hızlandırılmış kurstan geçti zamanında o yüzden biliyordu bence tavuğu da yumurtayı da. Ayrıca yumurta tavuktan çıkar.

+1
  • Açlıktan toprak yiyen varken herhangi organik bişeyin yenmesi gayet normal, afrika da devenin g.tunden cikani yemek için bekliyolar bir fotoğraf var bilen vardır yumurta çok çok normal

• Deneme-yanılma muhtemelen. Kimsenin içgüdüsel olarak tavuk regli yiyeceğini sanmıyorum
  • tuzluyarak
  • sizin işiniz zor.
  • Birader insanlar aç kaldıkları zaman dışkı bile yemişler.Bakmis ki,yılan yiyor,çakal yiyor ben de yiyebilirim o zaman demiş ve yemiş

•  Yumurtayı ilk yiyen adam nasıl yemiş olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Birader insanlar aç kaldıkları zaman dışkı bile yemişler.Bakmis ki,yılan yiyor,çakal yiyor ben de yiyebilirim o zaman demiş ve yemiş

Doğru bi mantık

• rafadan!!!!
  • haşlamışlardır.
  • "ay şu civcivler ne tatlı yerim ben onları" demişler sonra bakmışlar ki civcivler yumurtadan çıkıyor yumurtayı açmışlar yemek için. Bir de ne görsünler bi sıvı bi tadıyım bakiyim demiş o an başlamış menemenin serüveni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

"ay şu civcivler ne tatlı yerim ben onları" demişler sonra bakmışlar ki civcivler yumurtadan çıkıyor yumurtayı açmışlar yemek için. Bir de ne görsünler bi sıvı bi tadıyım bakiyim demiş o an başlamış menemenin serüveni.

Yumurtanın içinde menemen mi varmış

• Tereyağda

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

haşlamışlardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.