Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
82
Favori
51.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamlar Türk milletine karşı her türlü ırkçılığı yapacak, kötülüğümüzü isteyecek, bati Trakya Türklerine her türlü kötülüğü yapacak ama ehehe ucuz tatil diye gideceğim, isteyen gitsin tabi banane.Konuyu daha fazla dağıtmamak için uzatmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Kasım 2022; 9:24:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba; bir tarih seçerek mi alıyoruz bileti? sonra mı açığa alınacak?

• Samos, midilli, sakız ve rodos a gidip gören arkadaşlardan hangisi çocuklu aile için daha uygun olur?

• Firma nasıl güvenilir mi?

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Anca boş yaparsınız böyle, kendi ülkende niye bu fiyatlara tatil yapamadığınızı sorgulayacak kafa mantık yoktur çünkü.. . En kolayı ırkçılık yapıyorlar diyip geçmektir çünkü.. İki ülke vatandaşları arasında öyle bahsedildiği gibi bir ırkçılıkta yoktur, gidenler bilir bunu, ırkçılık hükümetler arasındadır ve seçim zamanları hep ayyuka çıkar bu söylemler..
    Ada'nın bizim tarafındaki özbe öz musluman dayılar kendi vatandaşına her türlü kazığı hıç çekınmeden atarken, niye onlara bu kadar sempatik davranırlar diye düşünmek işinize gelmez çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Kasım 2022; 10:18:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen yaz Yunanistan'da kaç gün geçirdim, hiç de öyle bir şey görmedim duymadım. Siyasilerin ağzında bunlar sakız oluyor oy toplamak için.

Bizim esnaf (işini hala düzgün ve onurlu şekilde sürdürenler alınmasın) daha anti-Türk üzgünüm.

Haber verdiğiniz için teşekkürler değerlendireceğim.

Hiç Yunanistan'a gittiniz mi?Ben 3 kez gittim.Rodos,Selanikte,Kavala'da tur dışı 1 hafta yerel halk gibi yaşayıp tatil yaptım. Türklere bir düşmanlık görmedim hiç.Biz komşuyuz aynı topraklarda yaşadık diyorlar.

Hiç buradaki çakal esnaf gibi kazıklanmadım.Yediğim içtiğim herşey özellikle deniz mahsülleri inanılmaz güzeldi ve euro kuruna rağman TR'den uygundu.Tabakta birşey bıraksanız restoranın sahibi geliyor beğenmediyseniz yenileyelim diyor.İkram mutlaka var.Burada alışık olmadığımız şeyler.Keşke bizde de böyle hizmet ve yemek kalitesi olsa gitmesek oraya tatile..Vize eskiden kolaydı.Kapı vizesi adalara var diye biliyorum(rodos-sakız-midilli-Samos)

Bence gerilimi yaratan politikacılar..Kavala da birkaç afiş dışında ırkçılık hiç görmedim.Tabiki orada yaşayan türklere zulüm etmeleri tasvip edilemez.

Her sene yunan adaları fırsatı konusunun altında bu kafatasçılar doluşuyor. Hiç sekmedi

• ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt

Hepsi uygun.Midilli-Sakız bizim ayvalık gibi soğuk biraz suyu..

Sahiller halka ait.Değnekçiler gelip öpmüyor.Sadece 5-10 Euro yemek yeme şartı ile her şezlongu,sahil tesisini kullanabilirsiniz.(5 yıldızlı oteller bile dahil)

Rodos daha büyük ve turistik olduğu için tesisler daha iyi, seçenekler daha fazla.Özellikte Rodos'ta Lindos(adanın güney tarafının) denizi kumsalları efsane.

• Kurban bayramında carrefourdan migrostan kurban da alırım, 60 70 euroya yunan adalarına tatile de giderim. Alışverişlerimde müslüman-gavur-türk ayrımını bırakalı 4-5 yıl oldu. Dürüst ve güvenilir herkesten alışveriş yaparım, dürüst ve güvenilir bulduğum her ülkeye de tatile giderim. Yunanistan da sevdiğim ülkelerden, sıcak cana yakın insanlar, yemeleri içmeleri bize çok yakın. Yeşil pasaportlarımızın süre uzatımını yaptıracağız.2023 e %123 zamlarla gireceğimizden elimizi çabuk tuttuk...

Bodrum-Marmaris e gittiğimizde Yunan adalarına günü birlik geçelim diye düşünürdük, bu fırsat sayesinde önümüzdeki sene kısmet olursa 7 günlük yaz tatilini 2 ye bölmeyi 3 günü rodosta geçirmeyi planlıyoruz.

• Geçmişte evet haklısınız inanılmaz şeyler yaşandı.Ama herşeye at gözlüğü ile bakmamak lazım.Orada yaşayıp mübadele ile Yunanistana gönderilip orada yunanlılar tarafından bile dışlanan ve hala türkiyeyi özleyenler de var.

Valla Tüm Avrupa bize haçlı seferi yaptı onlara da gitmeyelim.Almanlar Hitleri çıkardı tüm dünya nefret ediyor onlardan almıyor hiçbir ülke Alman vatandaşlarını.

Konu fırsat konusu.Tartışma ve insanlara hakaret etme konusu değil..Çok uzatmayalım.Paylaşan arkadaşa teşekkürler..

• dekareme kullanıcısına yanıt

Düşün ki Yunanistan'daki en büyük cami mesela Süleymaniye kiliseye çevrildi. Sen ne düşünürdün?

• Yeşili olanlar kaçırmasın mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

Bende olsa kaçırmazdım.

• İstanbuldan direk hareket var mı telefon kayıt için uygun mu acaba?

• Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt

Yeşile uzatmaya aman dikkat, Yunanistan (ve bazı AB ülkeleri) kesinlikle kabul etmiyor..

• Tatil için fiyata dahil olmayanlar aşağıdaki gibi. Otel vergisi liman vergisi nedir. Tarih aralığı felanda belirtilmemiş. Bu firmayı ve bölgeyi bilen birileri var mı aranizda. Hangi tatili alalım valla ben fiyatlari çok beğendim. Bir el atar mısınız.

Tüm kişisel harcamalar
    Otelde ödenmesi gereken gecelik otel vergisi
    Kahvaltı dışındaki yemekler
    Yurt dışı çıkış harcı
    Liman vergileri
    Vize ücreti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.