Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
82
Favori
51.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim var ama mesaj yazıyorum çünkü para yok  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JQKER kullanıcısına yanıt

Senin gibi kafaların bir an önce yeryüzünden silinmesi dileğimle.

• 2 Haziran'da Samos'a gelen varsa feribotta görüşürüz

• Sonraki kampanyasında görüşmek üzwre

• Kampanya bitmiş. Aynı şartlarda bir daha olur umarım. Yoğunluktan alamadım

• Arkadaşlar kullanamayacak olup devretme olayı varsa talibim 2 kişilik bilet varsa

• ben yıllar evvel rodos'a gittiğimde hem ülkeye girişte sıkıntı yaşatmışlardı (kapıda vize diye bir kampanyaları vardı o dönem turist çekmek için) hem de bir bar işletmecisi sokakta üzerimize yürümüştü. bunlar bize türk olduğumuz için yapıldı.

bu yapılanlara karşın bizi çok iyi ağırlayan esnaflar da oldu.

kısacası yunanı fazla romantize etmeyin. şanslıysanız iyi insanlarla karşılaşırsınız, şanslı değilseniz can sıkıcı hadiseler yaşarsınız.

gideceklere iyi tatiller. başta ahtapot olmak üzere deniz mahsullerine abanın.

• Midilli için blackfriday de feribot+otel almıştım detaylar için aradım fakat feribotlines a ulaşamıyorum. Giden veya bu tarz sorun yaşayan oldu mu?

• final boss F kullanıcısına yanıt

rodos denilen yer yunan ana karasına yüzlerce mil uzaklıkta, adamlar bütün günlük alışverişini bile türkiye'den yapıyor. pandemiden sonraki yıl gitmiştim türk turiste hasret kalmışlardı, başka turist çekmiyor bu adalar avrupalı genellikle batı yunanistan adalarını tercih ediyor ya da mikonos gibi çok turistik adaları. yani demem o ki oradaki esnaf türk turiste atar yapmaz çünkü geçinme kaynakları bu zaten. ya çok saçma sapan bir numunelik tipe denk gelmişsiniz ya da ultra milliyetçi geçinen bir bodyguard'a.

• Boranlar B kullanıcısına yanıt

ben de Midilli için sizin gibi tur almıştım. Mail ile aşağıdaki bilgiyi verdiler.

"Black Friday kampanyasında satılan promosyon tatil paketlerinin tur voucherları satın alım anında tarafınıza mail ve sms ile iletilmektedir. Bu voucherlar karekodlu voucherlar olmaktadır ve seyahat detaylarını göstermektedir. Satış öncesinde de açıkça belirtildiği gibi kesin otel ve feribot konfirmeleri seyahat tarihinden önceki pazartesi günü yolculara ayrıca iletilmektedir. Bu konfirmeler feribota biniş ve otele giriş için kullanılmaktadır.

Konfirmasyonlarınız ulaştığında seyahat danışmanlarımız tarafından ayrıca bilgilendirileceksiniz. "

• Teşekkürler

• yeşil pasaport geldi nereye gidebiliriz ucuza

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Adamları öz hakiki izmir b. başkanları kurtuluş gününde işgal kuvveti yunana değil atalarımıza sövüyor senin verdiğin tavsiyeye bak :)

• Midilli paketim var cuma gününe. Biletleri ve oteli göndermediler. Telefonlara da cevap vermiyorlar. Bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • problem mi yaşanıyor black friday de alınan turlarla ilgili?

• ktyd kullanıcısına yanıt

merak ettim; hala mı göndermediler detayları? ulaşabildiniz mi firmaya?

• ktyd kullanıcısına yanıt

benim de vize görüşmem yaklaştı, belgeleri iletmediler daha, telefonlara da yanıt yok.

• Black Friday kampanyası yaptılar ama sonrasında 5 ay geçti sitesinde yeni bir kampanya yok. En azından sadece feribot bileti alıp giderim diyordum ama firma güven vermemeye başladı. Telefona hiç mi bakmaz koca firma? (Yeşil pasaport yeni aldım siftahı yok, kampanyayı kaçırmıştım bu arada)

• dartagnan83 D kullanıcısına yanıt

Sıkıntı var gibi konudakilerde alıp çekilmiş ses yok kimseden

• @coolboy88 @evereve midillideki otellerle ilgili sıkıntı çıktığını söylediler iptal olacak büyük ihtimal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.